Gå til innhold

gauperaa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  278
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

gauperaa vant dagen sist April 17 2014

gauperaa hadde mest likt innhold!

Om gauperaa

 • Bursdag 23. nov. 1974

Contact Methods

 • Skype
  gauperaa

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv, foto, brettspill, kaffe, lese bøker, se film
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. gauperaa

  Bivi bag

  Alpkit sine bivy-er kan kanskje være interessant såfremt du ikke trenger insektsbeskyttelse. De er rimelige og jeg tror de tåler hardere behandling enn de du nevnte: https://www.alpkit.com/featured/bivvy-bags
 2. Det er ikke mitt inntrykk. Ut i fra hva jeg har lest virker det som de fleste som er villige til å investere i cuben fiber - tarper og telt er de som vandrer på de lange rutene der over, som for eksempel CDT og PCT, og der er det nok av villmark og utfordringer. Må også sies at disse gjerne er erfarne og vet hvor det lønner seg å sette opp tarp/telt ut i fra forholdene som gjelder til en hver tid.
 3. Ja, hadde vært supert med alternativt innertelt til Unna. Har dere sett det nye "Niak 1.5" fra Hilleberg forresten? http://no.hilleberg.com/EN/about-us/news.php
 4. Mener å ha sett Helium på G-sport i storgata. En annen sekk jeg ville sett på er ULA Camino 2 (http://www.ula-equipment.com/product_p/panel-loader-with-top-collar.htm), men den må bestilles fra USA.
 5. Sitter her og planlegger ca. 10 dagers tur til Femundsmarka i juli med min kone. Vi har planlagt å ta Femund II fra Synnervika til Røa og så gå derfra. Jeg hadde opprinnelig tenkt at vi skulle gå fra Røros til Synnervika via Marenvollen osv., men ser at det fort vil ta 2-3 dager. Er det en fin strekning som er verdt å gå eller bør vi bare ta buss direkte til Synnervika?
 6. Du å ta deg en tur til naturreservatet i Østmarka, det som kanskje blir nasjonlpark etter hvert. Veldig flott der.
 7. En 100 gram - boks kan holde ganske lenge. Med et vanlig gassbluss tror jeg det heller er snakk om 45 minutter enn 20 minutter på høy effekt. Tips: Hvis du vil finne ut hvor mye gass du bruker for eksempel til å koke opp en halvliter vann, kan du måle boksen før og etter. Etter en tur pleier (prøver) jeg å skrive på boksen hvor mye den veier. Da er det enkelt å holde oversikt (for jeg kan love deg at du vil få en liten samling bokser etter hvert ).
 8. Jeg har en ..eh.. liten samling av brennere og kasseroller etter å ha eksperimentert noen år med alt mulig rart . Det oppsettet jeg oftest tar med i disse dager er Flat Cat Gear Bobcat Jr. tilpasset Evernew 900 - kasserolle. Liker at alt får plass i kasserollen og at den er så brenseleffektiv. Ligner på Caldera cone - systemene. Mer info her: http://www.flatcatgear.com/shop/bobcat-jr-cooking-system/
 9. Har dere sett at Jerven tilbyr "endestykker" slik at man kan lage seg et telt med utgangspunkt i den originale fjellduken, thermo eller king size? har stormmatter også. Settes opp med vandrestaver eller lignende. Blir jo fort samme vekt som et lett telt, men likevel litt interessant da. http://www.jerven.no/telt-endestykker/telt-endestykker#&variation=382719
 10. Prøv Østmarka. Der var det i alle fall ganske bart inntil snøfallet nå nylig. Du kan se oppdaterte bilder i facebook-gruppen "Østmarka"
 11. Ang. Rudolfstroppen så ville jeg kontaktet han som lager dem: http://www.knivmaker.net/documents/about.html. Han er knivmaker og kan helt sikkert svare på alle spørsmål du måtte ha. Har forresten selv F1 og har brukt stroppen med den med hell.
 12. @Heriks når jeg tenker meg om så er nok den xtherm - modellen til Neoair bedre for den er mer robust. Fikk ikke med meg i farten at du har hund .
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.