Gå til innhold

gauperaa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  279
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

gauperaa vant dagen sist 17. april 2014

gauperaa hadde mest likt innhold!

Om gauperaa

 • Bursdag 23. nov. 1974

Contact Methods

 • Skype
  gauperaa

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv, foto, brettspill, kaffe, lese bøker, se film
 • Sted
  Homborsund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg tenker heller ikke stormmatter er nødvendig, og det finner du nok uansett ikke i et superlett telt. Sjekk ut Hilleberg, de har veldig gode telt, kanskje ikke superlette, men relativt lette og veldig robuste.
 2. Jeg har en rød Hilleberg Soulo brukt kanskje 3 overnattinger. Tror en Enan ville passet meg bedre siden jeg driver en del med bikepacking. Er noen interessert i å bytte?
 3. gauperaa

  gauperaa

 4. Alpkit sine bivy-er kan kanskje være interessant såfremt du ikke trenger insektsbeskyttelse. De er rimelige og jeg tror de tåler hardere behandling enn de du nevnte: https://www.alpkit.com/featured/bivvy-bags
 5. Det er ikke mitt inntrykk. Ut i fra hva jeg har lest virker det som de fleste som er villige til å investere i cuben fiber - tarper og telt er de som vandrer på de lange rutene der over, som for eksempel CDT og PCT, og der er det nok av villmark og utfordringer. Må også sies at disse gjerne er erfarne og vet hvor det lønner seg å sette opp tarp/telt ut i fra forholdene som gjelder til en hver tid.
 6. Ja, hadde vært supert med alternativt innertelt til Unna. Har dere sett det nye "Niak 1.5" fra Hilleberg forresten? http://no.hilleberg.com/EN/about-us/news.php
 7. Mener å ha sett Helium på G-sport i storgata. En annen sekk jeg ville sett på er ULA Camino 2 (http://www.ula-equipment.com/product_p/panel-loader-with-top-collar.htm), men den må bestilles fra USA.
 8. Takk for råd begge to, da blir det buss direkte
 9. Sitter her og planlegger ca. 10 dagers tur til Femundsmarka i juli med min kone. Vi har planlagt å ta Femund II fra Synnervika til Røa og så gå derfra. Jeg hadde opprinnelig tenkt at vi skulle gå fra Røros til Synnervika via Marenvollen osv., men ser at det fort vil ta 2-3 dager. Er det en fin strekning som er verdt å gå eller bør vi bare ta buss direkte til Synnervika?
 10. Du å ta deg en tur til naturreservatet i Østmarka, det som kanskje blir nasjonlpark etter hvert. Veldig flott der.
 11. En 100 gram - boks kan holde ganske lenge. Med et vanlig gassbluss tror jeg det heller er snakk om 45 minutter enn 20 minutter på høy effekt. Tips: Hvis du vil finne ut hvor mye gass du bruker for eksempel til å koke opp en halvliter vann, kan du måle boksen før og etter. Etter en tur pleier (prøver) jeg å skrive på boksen hvor mye den veier. Da er det enkelt å holde oversikt (for jeg kan love deg at du vil få en liten samling bokser etter hvert ).
 12. Jeg har en ..eh.. liten samling av brennere og kasseroller etter å ha eksperimentert noen år med alt mulig rart . Det oppsettet jeg oftest tar med i disse dager er Flat Cat Gear Bobcat Jr. tilpasset Evernew 900 - kasserolle. Liker at alt får plass i kasserollen og at den er så brenseleffektiv. Ligner på Caldera cone - systemene. Mer info her: http://www.flatcatgear.com/shop/bobcat-jr-cooking-system/
 13. Har dere sett at Jerven tilbyr "endestykker" slik at man kan lage seg et telt med utgangspunkt i den originale fjellduken, thermo eller king size? har stormmatter også. Settes opp med vandrestaver eller lignende. Blir jo fort samme vekt som et lett telt, men likevel litt interessant da. http://www.jerven.no/telt-endestykker/telt-endestykker#&variation=382719
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.