Gå til innhold
 • Bli medlem

Rage V

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for svar alle sammen. Da blir det telting ved Selstali og avgang på morgenenen mot toppen. Er turen for lang for en 7-åring tror dere? Han er i god form og aktiv, men jeg vil at han skal få en fin opplevelse på sin første topp-tur, ikke at han sliter seg ut og blir vanskelig å få med senere?
 2. For noen år siden gikk en venn av meg og jeg opp Gaustadtoppen fra vest etter tips fra legendariske etojm.com. Jeg husker ikke hvor vi parkerte, men mener at vi brukte om lag 4 timer opp, inkludert en halvtimes lunsjpause. Jeg har nå tenkt å ta med meg sønnen min på 7 år til Gaustadtoppen. Dette blir hans første større fjelltopp og jeg tenkte at vest-ruten kunne være bra denne gangen også ettersom det er langt færre folk på denne siden. Problemet er at jeg ikke husker hvor jeg skal kjøre fra Rjukan sentrum? Hvordan er det med bommer og overnattingsmuligheter (telt) i området vest for
 3. Takk for godt tips! Nå har vi bestemt oss for å starte innnerst i Seterdalen v/Dagali så da slipper vi kanskje å bli skutt på? Skal uansett sjekke ut dette.
 4. Hva anbefaler folk? Vi kjører egen bil fra Sarpsborg/Oslo på en torsdag ettermiddag siste helg i august. Vi vil gjerne få litt fisk og helst ikke gå i kø. Sover i telt. Andre startsteder? Haukeliseter? Har ikke vært på Hardangervidda før og trenger noen gode råd. Har fått noe på en tidligere tråd, men prøver igjen.
 5. Noen som har gått fra Solheimstulen? Er det bratt i begynnelsen? Noen gode fiskevann i nærheten?
 6. Takk for svar. Nei, jeg er ikke kjent derfor skrev jeg ikke ønsket startpunkt. Men som du påpeker selv, vi kjører fra Oslo torsdags ettermiddag, så da blir det nok østre del. Kan tenke meg vikunne fått lagt unna en del av den første strekningen på 3,5 dnt-timer første kveld eventuelt. Som andre steder må vi regne med noen timers gange før vi føler vi er litt "alene". Skal ta en kikk på dine anbefalninger på kartet (utenom arbeidstid ).
 7. Suverent. Takk for rask tilbakemelding. Vi er ikke redde for å gå litt. Jeg (kameraten er nok mer tålmodig) blir fort litt rastløs hvis fisken ikke biter innen en time eller to. Flere tips? Har blinket ut Rjukan som et bra startpunkt. Noen som har tatt banen opp (Kol-et-eller-annet) og gått derfra? andre steder man kan parkere å gå i vei (gjerne uten å måtte bruke første timer av turen på å gå opp på fjellet/vidda ala Lifjell). Inbiller meg at Haukeliseter i sør er folksomt i helgene?
 8. Hei! Jeg har gode erfaringer med dette forumet, så jeg prøver igjen Vi er to stk som planlegger vår første tur til Hardangervidda siste helga i august. Vi kjører fra Oslo torsdag ettermiddag. Vi trenger tips til utgangspunkt. Har vært på flere turer i Jotunheimen før og vet det kan bli frost og snø så sent på året. Preferanser: Vi telter. Fin natur (selvfølgelig) Ikke for mye folk. Ikke turisthytter. Helst mulighet for å fiske hver dag. Mulighet for å skaffe ved til bål en kveld eller to. Om vi har en base for turer til fiskevann eller går en tredagers runde
 9. Hvor lang tid brukte dere på Gleksefjell-Øysteinnatten-Sunnstul? Det ser ut til å være en laaang dagstur?
 10. Flott! Takk for tilbakemelding. Parkerer vi ved Bø sommerland og går derfra, ved Lifjellstua eller kan/bør man kjøre innover småveiene mot Høgåsåsen? Og et spørsmål til: Er det mye folk i området på denne tiden av året?
 11. Jeg og en kamerat skal på helgetur nå i september (torsdag - søndag) og har merket oss Lifjell som et alternativ. Vi vil gjerne fiske og kan enten ha en base og ta dagsturer til fiskevann eller gå en 3-dagers runde. Vi er ikke kjent i området, men har forstått det slik at det er ganske kupert terreng. Vi har bil og skal sove i telt. Vi er begge i normal form og kan godt gå noen timer med sekk. Er det noen som har tips til rute? Hvor bør vi starte? Anbefaler dere en runde eller å ha en base? Tips om fiskevann? Hvor kjøper vi evt. fiskekort? Evt. om dere har tips om andre o
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.