Jump to content

magnus0404

Aktiv medlem
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

About magnus0404

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

magnus0404's Achievements

 1. Virkelig fint bilde GuloGulo! Fikk lyst til å komme meg til skogs når jeg så det!
 2. Sportsnett har mye fint. Bra nettbutikk og. sportsnett.no
 3. Er det noen som vet hvor lenge veien til Øvre Dørålseter er oppe?
 4. Må inrømme at jeg ikke har søkt så mye nei, skal sjekke ut den linken. Takk! Litt intressant den historien til TL, skal se om jeg finner noe mer rundt det.
 5. Hei! Går nå i 3. klasse og det er tid for særemne. Har veldig lyst til å ha tittelen: "Navn på norske fjell og fjellområder" (eller noe lignende). Er fortsatt litt i startfasen. Vet ikke om jeg får ha dette som tema enda.. Mange navn i fjellheimen sier seg jo selv og det er lett å snakke om det, men allikevel trenger jeg noe med litt tyngde. (Blir litt kort og si: hø=flatt, tind=spiss..) Er det noen som vet om det finnes noe info om dette som det er litt mengde av? Enten internettsider, litteratur eller noe annet smart Takk for alle svar!
 6. Så lenge du fyrer med bensin eller parafin må du formvarme. Bruker du gass er det bare å tenne
 7. Nok en fin turraport dette! Kan bekrefte at disse gutta hadde et forrykende tempo! Jeg og en kammerat møtte dem nemmelig nedenfor bukkehøe på vei mot 18.3. Imponerende tur! Magnus
 8. Aha, så der har vi det ja. Takk for svar!
 9. Egentlig noe jeg har lurt på lenge, på toppen av mange topper så er det trestolper som er boltet fast i toppunktet. De er ofte bardunert fast med kjiler og vaiere. Hva er egentlig dette for noe? Kan det være brukt til noe målinger? De er forøvrig satt opp på ganske mange 2K topper og det er vel neppe for morroskyld?
 10. Vel, nå kan ikke jeg skryte på meg å ha veldig stor breerfaring eller ha noen brekurs, men jeg var på leirvassbu i helga. Det var mye snø på breene enda! Snakket med flere og vi var enige om at breene var rimlig trygge enda, men 100% sikker kan man vel aldri være. Så lite til sprekker (men de kan jo være godt skjult..) Er kalde netter så om morgenen er det nok helt topp å gå på bre. Det hadde vært utrolig fint å gått på ski på breene fortsatt, men ulempen er relativ lange transport etapper. Stikker en uke i lavo til visdalen i morgen så da regner jeg med at vi får testet noen breer i løpet av uken. Vet ikke hvor mye til hjelp dette var men. magnus
 11. Det kommer litt anpå været utover, men hvis det fortsetter som nå burde det vel være muligheter for det, selv om det er mye snø i år. Muligens litt vått. Mange med mye større erfaring enn meg her, så kanskje noen av de kan gi en sikrere prognose
 12. Var på Rasletind, Østre Kalvehøgde, Vestre Kalvehøgde pluss endel sekundærtopper i går. Nå begynte virkelig snømengden å minke! Var flere steder man måtte bære litt, men var ikke noe problem. Neste helg tviler jeg meget på at det er mulig å gå på ski på valdresflya. Da er det vel bare sognefjellet igjen med skimuligheter.
 13. Jeg har også en etrex vista C. Den fungere utmerket! Er veldig fornøyd. Synes at de to AA-batteriene varer lenge. Eneste ulempen med den er at antennen kan være litt dårlig. Det hender at den mister dekninga gjennom jakkeforet. Men det skal vel være forbedret på de nye modellene, så da er jo ikke det noe problem.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy