Gå til innhold
  • Bli medlem

Tor Arne

Passivt medlem
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

1 143 profilvisninger
  1. Nå er det snart så døgnfluene er på elva, så da må man vel etterfylle boksene😀
  2. @flyfishingnorway.... Stort sett bilder av en ørret, eller fra en eller annen tur....
  3. Jeg har en Lifemate Apollo 3... Svær og tung, men fungerer helt fint. Har somregel med meg en GP 12000mah som jeg lader via solcellepanelet. Holder liv i telefon, gopro, gps osv i massevis på 3-4 ukersturer. Jeg fikk den for halv pris, og tok sjansen... angrer ikke et sekund. Som sagt er den tung.... nesten 2 kilo. http://www.magasinet.no/friluftsutstyr/lykter-batterier/batterier-powerbank/lifemate-solcellelader-apollo-3
  4. Jeg måtte ned 1 størrelse da jeg handla Keb bukse iallefall. Bruker vanligvis 54, men måtte ned på 52.
  5. Hadde flere størrelser på Hamar... hadde i 56 iallefall... tror det hang ei i 48 der også.
  6. Fjällräven Keb Trousers til 1.200 kr. på G-Sport Maxi på Hamar.
  7. Denne fisken VET jeg at jeg har fanget 3 ganger.. Samme plassen hvert år, 100-150gram tyngre for hver gang. Har også sammenlignet bilder av den. Det er heeelt sikkert flere som har fanget denne opp gjennom årene. K-faktoren er på godt over 1, så fisken får i seg nok næring, det er det ingen tvil om.
  8. Hvis et vann består av "kun" småfisk, kan det være mange grunner til dette. For mye fisk i forhold til næring/vannkvalitet, genetikk, "for" gode gytemuligheter, i mange vann settes det også ut for mye fisk. I vann med mye småfisk er det jo viktig å ta ut endel av disse. På sånne steder slipper jeg alltid de store ut igjen. De beskatter av småfisken, samt at de store har jo da også gener til å vokse seg store. Dersom fiskene i et hardt fisket område tar skade av C&R, vil man kunne se det på K-faktoren temmelig raskt.
  9. Dersom vanntemperaturen er høy, er risikoen høyere også. Mindre oksygenrikt vann, og fisken sliter med syra. Harren er vel den som er mest utsatt med tanke på dette. Fort inn, fort ut igjen. Bløte hendene, minst mulig håndtering og løfting, så går detta helt fint. At fisken dras på land og ligger i tørr sand eller tørt gress er FYFY! Jeg tar gjerne noen matfisker da jeg er på lengre turer, da gjerne fisk på 6-8-10 hekto. De store, fine fiskene får alltid svømme videre. Det har hendt noen ganger at jeg har tatt ut noen gamle hannfisker, som har "gjort sitt".
  10. Sørensen Mixture på boks.... Laphroaig 12YO på lerka.
  11. Var borti det samme i fjor sommer. En 2-kilos som ble fanget 3 ganger i løpet av 8 eller 9 dager. Det litt merkelige, var at den ble tatt på 3 forskjellige steder i elva. Avstanden mellom 1- og 2. gang var nesten 3 kilometer! Syns nesten synd på stakkaren... Men, var fresh og fin siste gangen den ble tatt også, og hadde ingen skader eller varige mèn... Og den fikk selfølgelig friheten tilbake da også..
  12. Ok. Gi gjerne en tilbakemelding når du har fått testet den! Det er som du skriver Tor Magne... Smaken er som baken. Jeg synes Presentation blir for nervøs med mye line i lufta og null kontroll på mendinger. Jeg liker liner med lengre klumper, både til overhånds- og vannkast... I sommer har jeg tenkt til å prøve Orvis Hydros Trout. Den har jeg trua på!
  13. Hva slags fiske skal lina brukes til? Elv, stillevann, tørt, vått, vind, korte kast, lange kast osv? Fario har litt lengre klump, og litt annen tapering. Presentation er ei gullande god line til fiske i trange omgivelser eller til korte kast i vind. Utover det, er den etter min mening ei ubrukelig line...
  14. Jeg hadde et Synmat 7LW, som jeg hadde i litt over 3 år. Dette underlaget hadde jeg iallefall 125 netter på, og var aldri forsiktig med det. Lappa det 2 ganger etter bålglo. Etterhvert fikk jeg en lekkasje inne i ventilen. Da var det såpass gammelt, og såpass hardt behandlet, at reklamasjon ikke var et tema. Kjøpte da et nytt UL7, som var "sprengt" allerede når jeg fikk det. Tok kontakt med forhandler og ble tilbudt nytt underlag uten problemer. Jeg valgte da å få et nytt Synmat 7LW. Det ble brukt ca 40 netter i sommer, og fungerer fint enn så lenge iallefall. Jeg har ingen problemer med å anbefale disse underlagene, iallefall ikke om man handler nytt hos forhandler, sånn at kvittering og garanti er på stell. Flere kompiser som har handla, og alle er fornøyde.
  15. Fra månedsskiftet januar/februar og frem til påske blir det mye glaning på kart og fluebinding... trivelig tid dette
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.