Gå til innhold
 • Bli medlem

rypa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rypa

 • Bursdag 06. mai 1995

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men det er i såfall ute i vannet xp
 2. Garnene var ikke merket nei. Hahaha, du har ikke klart å skremme meg, LuckySilver.
 3. Det er lov å fiske i det vannet ja. Vi prøver å fiske ut en del smått, da det er stor konkuranse om maten. Vi prøvde å fiske etter garnet med en dregg (et tau med en tung krok på), men uten resultat.. Vi kikket også litt rundt på land, et godt stykke faktisk. Vi fant ingenting. Tenkte kanskje at noen hadde tatt fisken,og dumpet garnet et annet sted.
 4. Jeg og noen andre var på hyttetur i går. Klokka ti på kvelden bestemte vi oss for å sette noen garn i vannet rett ved hytta. Vi satte fire finmaskede (det er omtrent bare små fisker i dette lille vannet) spredd rundt om. Da vi skulle ta garnene morgenen etter, var det ene borte. Det var et vi hadde festet i en jernstang, ikke langt fra en annen hytte - men her er det nesten aldri folk! Dessuten kan vi se hytta fra vår hytte (på andre sida av vennet). Så vidt vi så var det ingen der da. Dette kan ha skjedd: - Knuten gikk opp, og garnet fløt av sted (Men det kan da ikke ha sunket, det sk
 5. Det ser ut til at det er noen her!
 6. Jeg lurer på om det er flere friluftsinteresserte jenter på omtrent min alder her på forumet? Mine venner er gode venner, men foretrekker dessverre filmkvelder fremfor lange turer..
 7. Det var en god ide! Er enkelt for meg å reise med den båten.
 8. Ja, jeg ser også på lang transport som et hinder. Det er vel kanskje smartest å begynne en plass som er nær. Har begynt å skjekke forskjellige sider
 9. Finnmark er en av drømmene, men vet ikke om jeg får det til. Ellers blir det noe i Trøndelag.
 10. Var vel kanskje et dumt spørsmål, finnes vel turisthytter overalt regner jeg med? Nord- Norge er stort.
 11. Takk for svar! Er det turløyper der? Eller turisthytter som leies ut?
 12. Har dere planer for sommeren? Har såå lyst til å dra på tur med overnatting i sommer. Noen som har forslag til hvor man kan dra? Jeg drar altså ikke alene.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.