Gå til innhold

rypa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rypa

 • Bursdag 06. mai 1995

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men det er i såfall ute i vannet xp
 2. Garnene var ikke merket nei. Hahaha, du har ikke klart å skremme meg, LuckySilver.
 3. Det er lov å fiske i det vannet ja. Vi prøver å fiske ut en del smått, da det er stor konkuranse om maten. Vi prøvde å fiske etter garnet med en dregg (et tau med en tung krok på), men uten resultat.. Vi kikket også litt rundt på land, et godt stykke faktisk. Vi fant ingenting. Tenkte kanskje at noen hadde tatt fisken,og dumpet garnet et annet sted.
 4. Jeg og noen andre var på hyttetur i går. Klokka ti på kvelden bestemte vi oss for å sette noen garn i vannet rett ved hytta. Vi satte fire finmaskede (det er omtrent bare små fisker i dette lille vannet) spredd rundt om. Da vi skulle ta garnene morgenen etter, var det ene borte. Det var et vi hadde festet i en jernstang, ikke langt fra en annen hytte - men her er det nesten aldri folk! Dessuten kan vi se hytta fra vår hytte (på andre sida av vennet). Så vidt vi så var det ingen der da. Dette kan ha skjedd: - Knuten gikk opp, og garnet fløt av sted (Men det kan da ikke ha sunket, det skal da flyte! Og hvor langt kan det i så fall ha "dratt"?) - Noen tok garnet med seg hjem for å bruke det - Noen tok opp garnet, tok ut fisken og dumpet garnet et stykke fra stedet vi satte det - Noen tok det bare for å ha det gøy Det er ikke snakk om et trafikert område, folk går veldig -veldig sjelden forbi. Dessuten har jeg ikke inntrykk av at turfolk er tjuvfolk. Hva tror dere kan ha skjedd? Har dere vært borti lignende? Jeg legger ved et bilde av jolla vår til pynt.
 5. Det ser ut til at det er noen her!
 6. rypa

  Lyn

  Stilig!
 7. Jeg lurer på om det er flere friluftsinteresserte jenter på omtrent min alder her på forumet? Mine venner er gode venner, men foretrekker dessverre filmkvelder fremfor lange turer..
 8. Det var en god ide! Er enkelt for meg å reise med den båten.
 9. Ja, jeg ser også på lang transport som et hinder. Det er vel kanskje smartest å begynne en plass som er nær. Har begynt å skjekke forskjellige sider
 10. Finnmark er en av drømmene, men vet ikke om jeg får det til. Ellers blir det noe i Trøndelag.
 11. Var vel kanskje et dumt spørsmål, finnes vel turisthytter overalt regner jeg med? Nord- Norge er stort.
 12. Takk for svar! Er det turløyper der? Eller turisthytter som leies ut?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.