Gå til innhold
 • Bli medlem

Kimmern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kimmern

Nylige profilbesøk

1 619 profilvisninger
 1. Dovrefjell 3 Camp er veldig stort og langt! God sittehøyde, liggelengde og stort fortelt med to innganger. Dog ikke plass til fire. Jeg bruker det som et stort tomannstelt
 2. Ja, jeg har prøvd alle triksene i boka uten hell. Så dette underlaget kan jeg dessverre ikke anbefale basert på mine erfaringer.
 3. Jeg har pensjonert mitt UL 9 LW etter flere lekkasjer, hvorav det er hvertfall én som er klin umulig å finne..!
 4. Kjøpte dette teltet selv for kort tid siden(helsport outlet), og har brukt det på én tur så langt. Jeg har et annet telt til lette soloturer, men dette blir nok med på et par langturer også der komfort er et kriterie. Mtp vintertur skal jeg ikke uttale meg, men det er hvertfall ikke noe mindre solid enn et fjellheimen 3 camp. 4 stenger og lenger innrettet gjør at plassen også virker og blir større. Du kan gjerne se på mitt oppslått hvis du er i Oslo- området:)
 5. Selv er jeg rundt 190 cm på sokkelesten, og ligger på et exped LW- underlag. Fungerer helt fint det. Akto utgikk for meg etter å ha prøveligget det. Opplevde det som rimelig trangt, men det er ikke sikkert du føler det sånn! Sekken har jeg fint plass til ved siden av meg eller mellom inner/ ytterduk (50 liter så langt). Lykke til:)
 6. Jeg har denne: [Hidden Content] Jeg opplever den som varm nok på et UL 9 LW- underlag ned til ca 0 grader, da gjerne med superundertøy på. MH syr ikke igjen kamrene, men limer i stedet. På den måten skal det i teorien ikke bli så stort varmetap, og det føler jeg fungerer. Det finnes en film på YouTube som forklarer bedre hva jeg mener. Har forøvrig en MH- dunjakke som er laget på samme måte. Den har mindre dunmengde enn mange andre jakker, men holder meg nokså varm. Mistenker at det av samme grunn som soveposen holder meg litt varmere! Dette er bare synsing fors
 7. Jeg vurderte et Kaitum 3 GT til vandring, men da jeg så hvor stor pakkposen var og kjente på vekten, kastet jeg det fra meg med en gang. Det er ganske enormt, men ellers virker det bra.
 8. Her har jeg tatt feil ser jeg, det er selvfølgelig ventiler både foran og bak:) Enig i at null ventilasjon betyr kondens, men jeg vil fortsatt ha muligheten til å regulere selv hvor mye ventilasjon som kommer gjennom teltet:)
 9. Her skal jeg ikke uttale meg for sikkert, men jeg er også på jakt etter nytt telt. Står mellom Hilleberg Kaitum 3gt, Nallo 3gt og Helsport Lofoten 3/ 4 pro Camp. - Superlight- serien til Helsport har ikke mulighet til å stenge ventilasjonen til innerteltet fullstendig, da det alltid er en liten glippe myggnetting øverst i døren/ dørene. Dette er jeg ikke heeelt sikker på, men det kan være en liten blemme dersom du ønsker å telte om vinteren. Dessuten har det bare én høy ventil, samt skjørteventil bak. - Helsport Fjellheimen har visst mye plass, men det skråner veldig bakover mot fotend
 10. [Hidden Content] Skjønner ikke en døyt av språket, men her får man en preview av hvordan Lofoten- variantene kan bli.
 11. Fantastisk! Er definitivt ingen kjenner når det kommer til kjøkken, så satt pris på konkret svar:) Hvis jeg kjøper brenneren fra magasinet(som mange mener er bedre?), er det bare å smette den inn i vindskjermen uten videre komplikasjoner?
 12. Jeg vurderer også et Trangia-sett, men det er en jungel av varianter, betegnelser og modeller der ute: [Hidden Content] Jeg har skjønt såpass at jeg skal ha 27- serien, men hvilken kombinasjon er bortimot umulig å vite. Noen som kan skyve meg i riktig retning? -Trenger ikke kaffekjele -Vil heller kjøpe magasinet sin gassbrenner tilpasset Trangia Burde jeg ha HA eller UL, eller en kombinasjon av de to? Vil også ha det så lett som mulig.. På forhånd takk!
 13. Litt off-topic i min egen tråd, men hva slags stekepanne og gryte vil passe med denne? Jeg vil helst klare å pakke alt inn i hverandre (gass, brenner, gryte 1-1,5 liter og en stekepanne) slik at det ikke tar mer plass i sekken enn nødvendig. Har ikke peiling på gode stekepanner heller. Tips?
 14. Jeg må si meg fornøyd med Stretchdown- jakka. Kunne hatt Large i lengden, men ikke i bredden, så jeg gidder ikke bytte str. Testet den i går med bare t- skjorte under rundt i byen uten at jeg frøs (er ganske varmblodig), så jeg er happy. Og for en komfort:)
 15. Kan ikke spesielt mye om dette, men kjøp deg et kamera med optisk bildestabilisator, evt mekanisk. Elektronisk er etter mine erfaringer ikke bra. Det er fullstendig natta å hvile øynene på et bilde som rister så mye at det nesten flimrer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.