Kimmern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  65
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Om Kimmern

 • Bursdag

Nylige profilbesøk

522 profilvisninger
 1. Friluftskjøkken

  Fantastisk! Er definitivt ingen kjenner når det kommer til kjøkken, så satt pris på konkret svar:) Hvis jeg kjøper brenneren fra magasinet(som mange mener er bedre?), er det bare å smette den inn i vindskjermen uten videre komplikasjoner?
 2. Friluftskjøkken

  Jeg vurderer også et Trangia-sett, men det er en jungel av varianter, betegnelser og modeller der ute: http://www.outnorth.no/turutstyr/lage-mat-og-spise/turkjokken?f[brand][]=Trangia&show_all=true Jeg har skjønt såpass at jeg skal ha 27- serien, men hvilken kombinasjon er bortimot umulig å vite. Noen som kan skyve meg i riktig retning? -Trenger ikke kaffekjele -Vil heller kjøpe magasinet sin gassbrenner tilpasset Trangia Burde jeg ha HA eller UL, eller en kombinasjon av de to? Vil også ha det så lett som mulig.. På forhånd takk!
 3. Litt off-topic i min egen tråd, men hva slags stekepanne og gryte vil passe med denne? Jeg vil helst klare å pakke alt inn i hverandre (gass, brenner, gryte 1-1,5 liter og en stekepanne) slik at det ikke tar mer plass i sekken enn nødvendig. Har ikke peiling på gode stekepanner heller. Tips?
 4. Trenger tips om dunjakke som er på salg

  Jeg må si meg fornøyd med Stretchdown- jakka. Kunne hatt Large i lengden, men ikke i bredden, så jeg gidder ikke bytte str. Testet den i går med bare t- skjorte under rundt i byen uten at jeg frøs (er ganske varmblodig), så jeg er happy. Og for en komfort:)
 5. Hvilket videokamera bør jeg kjøpe?

  Kan ikke spesielt mye om dette, men kjøp deg et kamera med optisk bildestabilisator, evt mekanisk. Elektronisk er etter mine erfaringer ikke bra. Det er fullstendig natta å hvile øynene på et bilde som rister så mye at det nesten flimrer.
 6. Trenger tips om dunjakke som er på salg

  Bestilte du fra HPT? Størrelse? De hadde ikke flere Large igjen, så jeg måtte ta Medium. Mistenker at den blir noget kort med mine 189 cm, men da får jeg bare bytte evt!
 7. Trenger tips om dunjakke som er på salg

  Har ikke funnet ut hvor mye dun det er jeg heller, men tok en sjanse og bestilte en MH Stretchdown nå. Leser bare bra om den, så får håpe den holder mål..!
 8. Vandresekk for små damer

  På Gregory Deva og Baltoro kan man tilpasse hoftelengden til din egen passform. Mener jeg fikk en mail om at Hekta På Tur kunne gjøre det for deg.
 9. warmpeace - dunposer

  Nå har jeg translatet hjemmesiden til Warmpeace (mesteparten hvertfall), og jeg finner ikke en døyt om hvor dunet kommer fra og hvordan dyrene behandles. Litt rart dette ikke var med i testen av posen som var her på forumet også, da dette for mange er helt avgjørende om man i det hele tatt skal vurdere produsenten. Jeg er helt enig det, selv om jeg ikke skal si sikkert at de behandler dyr dårlig. Men det er mistenkelig for meg når HPT ikke kan garantere, og etter hva jeg kan se, Warmpeace ikke skriver noe om det. Det er bare bra hvis min mistanke er grunnløs, men inntil videre burde andre her bekymre seg litt mindre om hvor mye de lekker og heller gjøre litt research før de handler..:)
 10. warmpeace - dunposer

  Noen som har peiling på hvor dette dunet kommer fra, og hvordan det er håndtert? Spurte HPT om dette for sikkert et halvår siden, men de(han) jeg chattet med hadde ikke noe klart svar på hvor dunet kom fra. Vet jo at mange her inne er opptatte av dette, men har ikke sett noen poster om det her heller?
 11. første forsøk på lettpakking

  Blir det ikke kaldt med den posen og Hyperlite- underlag?
 12. O-ringen ser fin ut for meg. Den er fortsatt svart og virker ikke morken. Burde jeg ta lirke den ut og se på den? Hvordan kan jeg se om det er noe feil med slangen? Den også ser hel og fin ut, uten slitasje annet enn litt skitt kanskje. Takk for svar @Omnilite
 13. Jeg fant en brenner i boden hjemme hos min mor og far som de garantert ikke vil savne med det første. Jeg vil tro den er minst ti-15 år gammel, og jeg mistenker at den ikke er brukt nevneverdig mye. Dersom den er ok, vil den få et mye bedre liv sammen med meg fremfor å ligge i boden og ruste mer. - Har jeg hatt flaks og funnet meg en habil brenner(har fra før en jetboil- lignende sak) som det er verdt å ta i bruk til litt bedre mat på tur? - Er det slitedeler som bør sjekkes? Evt hvordan? - Er det noen andre tips og triks jeg bør vite om en slik brenner? Jeg har allerede fyrt den opp en gang, og den startet og brant. Jeg var innendørs og noe usikker, så slukket den relativt raskt igjen. Legger ved et par bilder. Setter pris på svar:)
 14. Rimelig skalljakke

  Jeg husker ikke helt sikkert, men mener jeg leste at Bergans Lett(eller noe i den dur) er en regnjakke, mens Bergans Superlett er en skalljakke. Selv har jeg Bergans Superlett og bruker den på andre eller tredje året som skalljakke. Den har ikke lukket enda og ikke fått noen skader etter bruk på høyfjell og i skog.
 15. Erfaringer med MILRAB Patrulje 40L ?

  Det er mange andre sekker jeg hadde vurdert før den der tror jeg. Og med mindre du er ekstremt vekt og volum- bevisst, så har jeg mine tvil på at 40 L holder til mer enn tre dager. De fleste (utenom gramjegere og minimalister) bruker opp mot 40 liter som dagstursekk. Ikke overnatting:)