Gå til innhold

Siw

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Siw

 • Bursdag 17. des. 1974

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

682 profilvisninger
 1. Jeg skal besøke min mor i Tønsberg til uka og hun kunne gjerne tenke seg å være med meg på et par dagers fiske/telt tur. Hun kunne også tenke seg å være i sopp område for å se om det er noe å finne nå. Problemet er at vi må kunne kjøre til telt plass da min mor er litt handicappet og jeg må da alene styre med tyngre telt utstyr. Vi kan kjøre ca et par timer fra Tønsberg. Er det noen som har gode tips om turplass ved et fiskevann?
 2. Jeg var å sjekket der og da hadde de ikke inne. Skal spørre om de kan ta inn men spørs om de gjør det nå så sent på sesong. Siden jeg er medlem i DNT så er sekken rimeligst der, men som sagt kunne jeg tenke meg å prøve den før kjøp over nett. Tusen takk for tilbudet - jeg sjekker opp med butikken først, men flott at jeg ev kan titte på din hvis butikken ikke kan hjelpe😀
 3. Jeg skal kjøpe meg en stor ryggsekk og har derfor prøvd et par ulike sekker. Men den jeg er mest interessert i er Osprey Xena 85 liter, men jeg klarer ikke finne denne eller broren Xenith i butikkene i Hamar. Vil gjerne få prøvd denne sekken og ikke kjøpe uprøvd på nettet. Er det noen her på forumet som vet om det er noen butikk i Hamar eller omegn som fører disse? (DNT her i Hamar har kun de små Osprey sekkene).
 4. Tusen takk @Lompa og @tronn for flotte tips!! Har allerede tittet litt på det som dere nevnte og alt ser flott ut😀 Skal sette meg mer med forslagene og ta en eller to turer de neste ukene.
 5. Nærmest mulig-maks et par kilometer fra bilen siden jeg må gå 2-3 ganger med utstyret. Jeg vil heller kunne ha teltplassen som fast camp og gå derfra hver dag på enten fotturer eller fisketurer.
 6. Takk for tipset! Jeg har ikke tidligere tenkt så mye på å reise sørover fra her jeg bor, men det er også en god idé siden det er så nært. Glemte å nevne at jeg bor på innlandet, rundt Hamar. Så tur tips i Hedmark/Oppland hadde også vært flott😀 Jeg bruker Ut.no en del selv for å finne dagsturer, men synes det er vanskelig å vite hvor jeg bør reise for å telte med de kriteriene jeg har. Har nå funnet tilbake til friluftsmenneske i meg etter mange år fraværende på det feltet. Når jeg i tillegg er innflytter til Innlandet og alderen er krøpet over 40 så er terskelen litt høyere for å sjanse at jeg finner en fin plass😉 Har vært i Åstdalen et par ganger i sommer; et nydelig sted men det var kun smått å få av fisk i elva.
 7. Jeg har to Greyhounder; Leon og Nezzie. Jeg vet at dette er ikke akkurat vanlige fjell hunder å dra med seg på overnattingsturer i skog og mark, men de venner seg til det meste. Må ta litt mer hensyn til deres korte pels og ha med dekken til natta. Fant i år ut at de har ingen problemer med sauer og kyr som var nysgjerrige og kom helt innpå for å hilse på hundene😁 Tenker å trene de med kløv slik at vi neste år kan ta lengre turer.
 8. Dette er mitt første innlegg i Fjellforum, men jeg har fulgt forumet ei lita stund - flott forum med masse fine tips og råd fra alle medlemmer! Vil spørre om noen har gode tips til fine telt- og fisketurer på Østlandet nå i august/september? Jeg må i år kunne telte og fiske (helst ørret😁) ikke langt fra bilen, men vil gjerne gå fine turer i skog eller fjell fra basen. Det må også være et område som det er greit å ha med hunder i. Jeg har to store hunder som er vant til lange turer, men de er ikke "laget" for å gå i de verste steinrøysene. Jeg skal gjennom vinteren trene de med kløv slik at jeg neste år kan gå lengre turer i fjellheimen med oppakning😊
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.