Gå til innhold

ECX Torment

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ECX Torment

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

529 profilvisninger
 1. Valg av regnbukse

  Lårings ordnes også enkelt som et DIY prosjekt fra en gammel / for kort regnbukse
 2. På tide med tarp!

  En kongle (istedenfor stein) fungerer også utmerket
 3. Exped SynMat Hyperlite LW

  Vet ikke hvordan den er, men Fjellsport kjører 50% på den nå.
 4. Spiterstulen - i gamledager

  Flotte bilder, ser at anatomiske sekker ikke har kommet på 70-tallet 😄
 5. Hva har du kjøpt nå!

  @Radiosugge 1000 takk
 6. Hva har du kjøpt nå!

  @Radiosuggehvor har du kjøp den kortstokken?
 7. Nye vindvotter

  Gore-Tex funker som fjell, bruker dem over tovede ullvotter som samboer´n har strikket. God lengde oppover armer også.
 8. Nye vindvotter

  Budsjettløsning (fra en sunnmøring til en annen 😄) er forsvaret sine fra forsvarsbrukt (om du ikke har noe imot camo...) https://www.forsvarsbrukt.no/p-294-vindvotter-m99.aspx
 9. Monsen på villspor

  Noen som vet hvilken sekk Monsen bruke? - mener jeg så Gregory merket, men klarte ikke finne ut hvilken modell. Er det Hilleberg Soulo han bruker?
 10. Omnifuel i trangia

  Lite tips til billig trakt; ta en plastflaske du har hjemme med "tutdiameter" mindre en åpning på drivstoffflaske, skjær av øverste del og du har en super trakt.
 11. Espegard bålpanne

  Har en bålpanne som jeg tenkte å lage oppbevaringstrekk til Ser at dette selge ferdig, men tenkte å prøve meg på et lite DIY prosjekt. Er det noen som har mål på trekke som kan deles?
 12. Dovrefjell Multiduk Pro

  Hei, Det nærmer seg jul og familiens ønskeliste inneholder heldigvis friluftsutstyr. Min sønn ønsker seg foret Jerven duk, flott ønske 😀. Når jeg sjekket litt rundt på nettet kom jeg over denne Dovrefjell Multiduk Pro som for meg er ukjent, men den koster jo bare halvparten av "originalen". Har selv Jerven og er storfornøyd med den. Noen som kjenner til / har denne? Hvordan er den i bruk, + og - tas imot med takk.
 13. Vindvotter

  Forsvaret sine er et godt og billig innspill, skal ta på mine hjemmestrikkede og ta en tur i butikker og prøve mottatte tips. Takker atter for gode innspill.
 14. Vindvotter

  Takk for innspill. Sjekket borahgear linken @pahatlem, men synes dem så litt korte ut. Bergans sine ser litt hvassere ut, er det "Finse" dem heter @Anti? Finner ingen Hestra skallvott @Hammer - har du et navn?
 15. Vindvotter

  Jeg er så heldig at min bedre halvdel har strikket ullvotter til meg, disse er nå tovet etter alle kunstens regler så da mangler bare vindvotter til å ha utenpå. Noen som har tips på gode vindvotter?
×