Jump to content

ECX Torment

Aktiv medlem
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

About ECX Torment

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,205 profile views

ECX Torment's Achievements

 1. Lårings ordnes også enkelt som et DIY prosjekt fra en gammel / for kort regnbukse
 2. En kongle (istedenfor stein) fungerer også utmerket
 3. Vet ikke hvordan den er, men Fjellsport kjører 50% på den nå.
 4. Flotte bilder, ser at anatomiske sekker ikke har kommet på 70-tallet 😄
 5. @Radiosuggehvor har du kjøp den kortstokken?
 6. Gore-Tex funker som fjell, bruker dem over tovede ullvotter som samboer´n har strikket. God lengde oppover armer også.
 7. Budsjettløsning (fra en sunnmøring til en annen 😄) er forsvaret sine fra forsvarsbrukt (om du ikke har noe imot camo...) [Hidden Content]
 8. Noen som vet hvilken sekk Monsen bruke? - mener jeg så Gregory merket, men klarte ikke finne ut hvilken modell. Er det Hilleberg Soulo han bruker?
 9. Lite tips til billig trakt; ta en plastflaske du har hjemme med "tutdiameter" mindre en åpning på drivstoffflaske, skjær av øverste del og du har en super trakt.
 10. Har en bålpanne som jeg tenkte å lage oppbevaringstrekk til Ser at dette selge ferdig, men tenkte å prøve meg på et lite DIY prosjekt. Er det noen som har mål på trekke som kan deles?
 11. Hei, Det nærmer seg jul og familiens ønskeliste inneholder heldigvis friluftsutstyr. Min sønn ønsker seg foret Jerven duk, flott ønske 😀. Når jeg sjekket litt rundt på nettet kom jeg over denne Dovrefjell Multiduk Pro som for meg er ukjent, men den koster jo bare halvparten av "originalen". Har selv Jerven og er storfornøyd med den. Noen som kjenner til / har denne? Hvordan er den i bruk, + og - tas imot med takk.
 12. Forsvaret sine er et godt og billig innspill, skal ta på mine hjemmestrikkede og ta en tur i butikker og prøve mottatte tips. Takker atter for gode innspill.
 13. Takk for innspill. Sjekket borahgear linken @pahatlem, men synes dem så litt korte ut. Bergans sine ser litt hvassere ut, er det "Finse" dem heter @Anti? Finner ingen Hestra skallvott @Hammer - har du et navn?
 14. ECX Torment

  Vindvotter

  Jeg er så heldig at min bedre halvdel har strikket ullvotter til meg, disse er nå tovet etter alle kunstens regler så da mangler bare vindvotter til å ha utenpå. Noen som har tips på gode vindvotter?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy