Gå til innhold

dbrownie

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om dbrownie

Nylige profilbesøk

661 profilvisninger
 1. dbrownie

  Stor panne/kjele til primus

  Takk for svar. Har en på 1,8l fra før men den blir litt liten når en skal lage enkelte måltid til flere personer 😊
 2. Hei. Noen som har tips til en kjele/panne til matlaging på primus(omnifuel) på rundt 2,5-3 l? Med nonstick belegg
 3. dbrownie

  Luftmadrass til camping.

  Takk for alle tips. Vi har fra før skikkelige liggeunderlag som vi bruker når vi telter i Villmark, men foretrekker en litt større Madrass når vi er på campingplasser der vi kjører helt frem og vekt ikke spiller noe rolle. Noen som har prøvd det doble fra expeed? skal e over alle tipsene her 😊
 4. dbrownie

  Luftmadrass til camping.

  Hei. Er på jakt etter ny luftmadrass da den forrige fra jysk tok kvelden. Blir brukt til camping nær bil på sommeren så vekt og r verdi har ikke noe betydning. Noen som har tips om en behagelig luftmadrass til 2 personer?
 5. dbrownie

  Valg av regnbukse

  Takk for tips holder den helt tett eller?
 6. dbrownie

  Valg av regnbukse

  Hei. Er på leting etter en lett regnbukse å ha liggende i sekken å tre på seg om en skal bli overrasket av regn på tur , noen med gode erfaringer å dele? Alernativet er eventuelt en god turbukse som er vanntett..?
 7. Hei. Er rabattkoden på fjellsport.no gyldig ennå, eller gjald den bare for 2013?
 8. dbrownie

  Har noen erfaring med denne parkasen ?

  Har ikke prøvd denne jakken så jeg kan ikke si noe om den, men jeg har prøvd endel ting fra Netthandelen og det har stort sett vært av dårlig kvalitet.
 9. dbrownie

  Härkila Mountain Trek - Turbukse

  Har ikke erfaring med akkurat den buksa, men jeg har 2 Hærkila jaktdresser som jeg er veldig fornøyd med.
 10. Sett en god del hvite rein, dog ikke nært nok til å se om de hadde røde øye. Hvite reinsdyr blir av jegere kalt Judas, pga de avslører flokkene (de hvite er jo mye lettere og oppdage i flokken enn de andre)
 11. dbrownie

  Ørretfiske Sunnmøre

  Tror de fleste vann av litt størrelse har bestander av fisk og da for det meste ørret, men noen vann har også røye og gjedde. Har dessverre ingen tips om vannene på Ørskogfjellet, men det er endel vann med ok ørret og gjedde f.eks på Sula, tror ikke du trenger fiskekort her. Tafjordfjella har også mange vann med ørret i og flere av vannene kan du kjøre helt opp til. Fiskekort her kan du kjøpe på Campingplassen eller lokalbutikken. Ellers kan det være triks og høre med nærliggende turistforening angående fiske og fiskekort.
 12. dbrownie

  Røverkjøp og gode tilbud

  Det gjelder alle G-max butikker (ikke G-sport) men tror det er en fare for det er utsolgt. I Ålesund ble 2 paller revet bort på 1 dag.
 13. Heisann. Etter mange år uten ski er jeg nå ute etter og kjøpe meg nye langrennski. Hvor mye må mann legge i ski for å få greit utstyr? Kommer til å bruke de mest i opptrakket løyper da jeg har tenkt og kjøpe meg fjellski til bruk utenom løypene. Noen som har noen tips til meg? gjerne komplett pakke visst noen vet om ett tilbud. Jeg er en forholdsvis stor mann på 120kg og 1.90 høy. Takker for eventuelt hjelp.
 14. dbrownie

  Rifle til elg og hjorte jakt

  F.eks en Tikka t3 rifle i valgfritt kaliber og en Zeiss Classic 2.5-10*50 fra F.eks XXL er jo innenfor budsjettramma di. Anbefaler deg og legge inn samme innlegg på www.kammeret.no/forum da det antagelig er flere våpenkyndige der
 15. Er medlem av endel forum, men ingen andre har en så bra og oppdatert røverkjøp tråd som dette forumet
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.