dbrownie

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om dbrownie

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

402 profilvisninger
 1. Hei. Er rabattkoden på fjellsport.no gyldig ennå, eller gjald den bare for 2013?
 2. Har noen erfaring med denne parkasen ?

  Har ikke prøvd denne jakken så jeg kan ikke si noe om den, men jeg har prøvd endel ting fra Netthandelen og det har stort sett vært av dårlig kvalitet.
 3. Härkila Mountain Trek - Turbukse

  Har ikke erfaring med akkurat den buksa, men jeg har 2 Hærkila jaktdresser som jeg er veldig fornøyd med.
 4. Sett en god del hvite rein, dog ikke nært nok til å se om de hadde røde øye. Hvite reinsdyr blir av jegere kalt Judas, pga de avslører flokkene (de hvite er jo mye lettere og oppdage i flokken enn de andre)
 5. Ørretfiske Sunnmøre

  Tror de fleste vann av litt størrelse har bestander av fisk og da for det meste ørret, men noen vann har også røye og gjedde. Har dessverre ingen tips om vannene på Ørskogfjellet, men det er endel vann med ok ørret og gjedde f.eks på Sula, tror ikke du trenger fiskekort her. Tafjordfjella har også mange vann med ørret i og flere av vannene kan du kjøre helt opp til. Fiskekort her kan du kjøpe på Campingplassen eller lokalbutikken. Ellers kan det være triks og høre med nærliggende turistforening angående fiske og fiskekort.
 6. Røverkjøp og gode tilbud

  Det gjelder alle G-max butikker (ikke G-sport) men tror det er en fare for det er utsolgt. I Ålesund ble 2 paller revet bort på 1 dag.
 7. Heisann. Etter mange år uten ski er jeg nå ute etter og kjøpe meg nye langrennski. Hvor mye må mann legge i ski for å få greit utstyr? Kommer til å bruke de mest i opptrakket løyper da jeg har tenkt og kjøpe meg fjellski til bruk utenom løypene. Noen som har noen tips til meg? gjerne komplett pakke visst noen vet om ett tilbud. Jeg er en forholdsvis stor mann på 120kg og 1.90 høy. Takker for eventuelt hjelp.
 8. Rifle til elg og hjorte jakt

  F.eks en Tikka t3 rifle i valgfritt kaliber og en Zeiss Classic 2.5-10*50 fra F.eks XXL er jo innenfor budsjettramma di. Anbefaler deg og legge inn samme innlegg på www.kammeret.no/forum da det antagelig er flere våpenkyndige der
 9. Er medlem av endel forum, men ingen andre har en så bra og oppdatert røverkjøp tråd som dette forumet
 10. Hausken lydemper

  Har en sånn selv og kan trygt anbefale den. Børsa di blir litt mer fremtung ja, men ikke sånn at det blir plagsomt. Endel velger å kappe ned løpet litt, men det må du nesten bestemme om du vil selv. Angående treffpunkt forandring så er det inviduelt fra børse til børse hvor mye det blir. Jeg må stille 2 klikk til venstre når jeg tar av dempern, men min far trenger ikke å justere i det hele tatt på sin. Anbefaler deg også å sjekke ut www.kammeret.no/forum også, litt flere jaktinterriserte der som kan hjelpe deg.
 11. Gal etter lemen i Rondane

  Så da bør alle katter holdes innendørs? De fleste katter tar vel både mus/rotte og småfugler? Kan jeg avlive naboens katt visst jeg ser den tar en fugl?
 12. mistet hagla

  Hvordan greide du å glemme hagla di? Hva sa Politiet. Håper det er noen ærlige som finner den og leverer den inn da.
 13. litt stort oppblåsbart liggeunderlag.

  Takker for alle svar. Underlaget kommer mest sannsynlig ikke til å bli brukt om vinteren. foreløbig står det mellom Thermarest ProLite Plus og ThermARest NeoAir
 14. Heisann. Er som topicen sier ute etter ett litt større liggeunderlag enn det jeg har. Sover tidvis dårlig i telt da jeg ikke har ett stort nok liggeunderlag. Jeg er 190cm lang å godt over snittet bred, samtidig så ligger jeg ganske urolig. Bør ikke være for tungt da det vil bli brukt på fjellturer og lignende. Noen som har ett godt tips til meg?
 15. Alfa Bever kontra Viking Hunter pro

  Jeg har brukt Viking Hunter på jakt i 3 år nå, meget fornøyd med mine ihvertfall. Vader over elver og alt uten å bli våt. Blir litt fuktig av svette etterhvert, men det gjelder vel omtrent alle sko. Jeg også har forholdsvis bred lest å de passer meg godt.