Gå til innhold

eskhyo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eskhyo

Nylige profilbesøk

549 profilvisninger
 1. eskhyo

  Vinterbekledning-Råd fra Forsvaret

  Det kjøres syntetnetting innerst, ja. Likner Brynje syntetnetting. Ullfrottetrøye utenpå ved behov. Undertøyet fra Forsvaret er nå meget bra og nærmest det beste jeg har prøvd. Ullfrottetrøya er vel også det nærmeste jeg har kommet kløfri ull etter å ha prøvd mye forskjellig.
 2. Du kan prøve Mammut Mercury Mid 3. De er noe kraftigere og koster også mindre enn Comfort. Jeg har ett par av både Mercury og Comfort og veksler litt etter hva slags terreng jeg skal gå i.
 3. Zojirushi-koppene i forskjellige størrelser. Veldig bra kopp. God å drikke av, 100% tett og holder lenge på varmen, selv i minusgrader. Ser at de i 71 grader nord bruker en variant av denne koppen.
 4. eskhyo

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Jepp, det hender man er heldig med slikt. Generelt sett er de veldig flinke på XXL til å følge opp garantiene sine.
 5. eskhyo

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  I eposten jeg fikk sto det 999kr, ser at det også er denne prisen i kundeavisen og på nett. https://www.xxl.no/abu-garcia-best-i-test-sett-8-fot-3-15g-4-delt-stang-forpris-xxl-no-1699/p/1091450_1_style De har vel gjort en feil akkurat i ditt nyhetsbrev da.
 6. eskhyo

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Kan man kjøpe abonnement for kun de månedene man er på tur, altså starte abo rett før turen og avslutte rett etterpå og kun bli belastet 1 mnd?
 7. Vi er to stk på 1,75-1,80 og ca. 75kg. Står mellom 250 og 220. Hvordan er plassen i 220 om man skal ha med seg oppakning/telt og litt forskjellig? Tror dere vi sitter like behagelig i både 220 og 250?
 8. Jeg er også meget interessert ved et evt. gruppekjøp, og da for 2 stk packrafter, men må sette meg litt mer inn i størrelse og utstyr før jeg kommer med eventuelle spesifikasjoner. Du kan gjerne sette meg på lista over interessenter.
 9. eskhyo

  Exped og Therm-a-rest sammenlikning

  Har et Thermarest Trekker All Season. Det knitra noe voldsomt på første turen, men etter 2-3 turer knitra det knapt lenger. Var visst mest når det var helt nytt.
 10. eskhyo

  Hva har du kjøpt nå!

  https://www.fjellsport.no/haglofs-l-i-m-down-1-true-black-195.html Bra tilbud på praktisk, lett og god pose. https://www.fjellsport.no/brynje-arctic-zip-polo-navy.html til samboer (jeg har allerede)
 11. eskhyo

  Fjordruta - Snøforhold nå

  Vi tenker oss en telttur ved Fjordruta på Nordmøre nå i helga. Har sett for oss trekanten Valsøybotn-Tverrlihytta-Hardbakkhytta-Valsøybotn. Noen som vet hvordan snøforholdene er der oppe nå? Skal det gå fint å komme seg rundt til fots og slå opp telt på barmark? På det høyeste er da Hardbakkhytta på omtrent 750moh. Takker om noen har nyttig informasjon å bidra med. På Kristiansund og Nordmøre turistforening hadde de ikke noe oppdatert informasjon, men trodde ikke det skulle by på problemer.
 12. eskhyo

  Røverkjøp og gode tilbud

  På onsdag og torsdag blir det igjen 25% rabatt på XXL i butikk og på nett med DNBs MasterCard.
 13. eskhyo

  Anbefalinger av ullundertøy?

  Forsvarets ullundertøy/ullfrotté er det beste ullundertøyet jeg har brukt. Sammen med rhovyl-nettingen er det en kjempekombinasjon.
 14. Er utrolig fornøyd med min Talon 11 med drikkesystem. Holder til de fleste dagsturer om man bare pakker til seg selv.
 15. eskhyo

  Flåttsyk

  Jeg er selv lege og har stått på penicillin 4-5 ganger på grunn av borreliosesmitte fra flått (mye flått i sørlige kystområder). Blitt bra med 14-dagers kur hver gang.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.