Gå til innhold

eskhyo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eskhyo

Nylige profilbesøk

421 profilvisninger
 1. eskhyo

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Kan man kjøpe abonnement for kun de månedene man er på tur, altså starte abo rett før turen og avslutte rett etterpå og kun bli belastet 1 mnd?
 2. Vi er to stk på 1,75-1,80 og ca. 75kg. Står mellom 250 og 220. Hvordan er plassen i 220 om man skal ha med seg oppakning/telt og litt forskjellig? Tror dere vi sitter like behagelig i både 220 og 250?
 3. Jeg er også meget interessert ved et evt. gruppekjøp, og da for 2 stk packrafter, men må sette meg litt mer inn i størrelse og utstyr før jeg kommer med eventuelle spesifikasjoner. Du kan gjerne sette meg på lista over interessenter.
 4. eskhyo

  Exped og Therm-a-rest sammenlikning

  Har et Thermarest Trekker All Season. Det knitra noe voldsomt på første turen, men etter 2-3 turer knitra det knapt lenger. Var visst mest når det var helt nytt.
 5. eskhyo

  Hva har du kjøpt nå!

  https://www.fjellsport.no/haglofs-l-i-m-down-1-true-black-195.html Bra tilbud på praktisk, lett og god pose. https://www.fjellsport.no/brynje-arctic-zip-polo-navy.html til samboer (jeg har allerede)
 6. eskhyo

  Fjordruta - Snøforhold nå

  Vi tenker oss en telttur ved Fjordruta på Nordmøre nå i helga. Har sett for oss trekanten Valsøybotn-Tverrlihytta-Hardbakkhytta-Valsøybotn. Noen som vet hvordan snøforholdene er der oppe nå? Skal det gå fint å komme seg rundt til fots og slå opp telt på barmark? På det høyeste er da Hardbakkhytta på omtrent 750moh. Takker om noen har nyttig informasjon å bidra med. På Kristiansund og Nordmøre turistforening hadde de ikke noe oppdatert informasjon, men trodde ikke det skulle by på problemer.
 7. eskhyo

  Røverkjøp og gode tilbud

  På onsdag og torsdag blir det igjen 25% rabatt på XXL i butikk og på nett med DNBs MasterCard.
 8. eskhyo

  Anbefalinger av ullundertøy?

  Forsvarets ullundertøy/ullfrotté er det beste ullundertøyet jeg har brukt. Sammen med rhovyl-nettingen er det en kjempekombinasjon.
 9. Er utrolig fornøyd med min Talon 11 med drikkesystem. Holder til de fleste dagsturer om man bare pakker til seg selv.
 10. eskhyo

  Flåttsyk

  Jeg er selv lege og har stått på penicillin 4-5 ganger på grunn av borreliosesmitte fra flått (mye flått i sørlige kystområder). Blitt bra med 14-dagers kur hver gang.
 11. eskhyo

  Flåttsyk

  Dette er erythema migrans og er et lokalt utslett som følge av borreliose. Dette er en lokal infeksjon og heldigvis kun stadium 1. Dette betyr at bakterien ikke er gått videre til nervesystemet enda. Man kan bli litt småtufs og lett kroppsklein av det, men ikke noe alvorlig syk. Prøver har liten diagnostisk verdi så tidlig i forløpet, men sykdommen tas på flått i sykehistorien og det klassiske utslettet. Med tidlig behandling med penicillin er forløpet som regel helt ukomplisert.
 12. Hei! Vi tenker å ta en tur over Syltraversen til helga kombinert med teltovernatting. Er meldt knallvær, men vi lurer litt på hvordan forholdene er der oppe nå ift. hva slags utstyr vi skal ha med. Noen som har vært i området nylig? Er det veldig vått området? Ligger det fortsatt snø i deler av traversen som kan gjøre deler av turen vanskelig? Aldri vært i Sylan før. Takker for svar! -eskhyo
 13. eskhyo

  Hva har du kjøpt nå!

  Osprey Exos 58L 1349kr Mammut Sphere UL 3-season 2499kr To myggnett til sovepose à 169kr
 14. eskhyo

  Hva har du kjøpt nå!

  Bergans Gaiters Bergans Sauda Down Jacket Line One ullsokker
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.