Gå til innhold
 • Bli medlem

eskhyo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eskhyo

Nylige profilbesøk

973 profilvisninger
 1. Starte i Feren, Meråker og padle nedover Forra er veldig fint, både med kano og packraft.
 2. Samboer er veldig fornøyd med denne fra Brynje: [Hidden Content]
 3. Samboer og jeg har akkurat denne stolen. Meget fornøyde, brukt den over lang tid. Vi har den også med på sekken ved en del teltturer der vi tar det mer med ro, har kortere dagsetapper og ønsker høyere komfort.
 4. Blinding = klegg👍Var altså en del nede i selve dalen, men omtrent ingen opp i høyden der det er mer lyng og myr. Kan nok lønne seg å vente noen uker til rundt månedsskiftet august-september for mindre insekt nede i dalen. Vi gikk til toppen av Innerdalstårnet og var der 0630 i dag tidlig. Hadde toppen for oss selv i en time. Spiste frokost og hørte radio i morgensola der oppe. Fantastisk fin opplevelse. Innerdalen og Trollheimen skal nok besøkes flere ganger.
 5. Vi var også i Innerdalen nå i helga. Meget varmt! Merket også at det var veldig mye blinding nede i selve Innerdalen, men opp i sidedalen nedenfor Innerdalstårnet var det ingen. Virket som de holdt seg helst nede i dalen.
 6. Tenker oss opp i Innerdalen i morgen. Er det mye insekter oppe ved Storvatnet nå, og er det greie teltplasser ved dette vannet?
 7. Jeg er veldig fornøyd med Gaia GPS for å planlegge og tegne ruter og eksportere i gpx til feks Garmin-klokka. Den er den eneste jeg har sett som kan la ruta "snappe" på stier og veier i tillegg til fritegning/linjepunkter.
 8. Jeg har også en slik en. Jeg valgte årsabonnement på Safety. Koster 129kr i måneden. Kan da også kommunisere litt med andre gjennom SMS. Regna litt på det og fant ut at hvis du tenker å bruke enheten mer enn i løpet av 7-8 måneder av året så lønner det seg med årsabonnement. Er ikke sikkert jeg trenger bruke den så mye, men tenker at terskelen for å ta den med seg også på kortere turer blir betydelig lavere når man ikke trenger å "aktivere" den hver gang man skal på tur. Selve aktiveringen og registreringen ble gjort på ca. 20 minutter.
 9. Det kjøres syntetnetting innerst, ja. Likner Brynje syntetnetting. Ullfrottetrøye utenpå ved behov. Undertøyet fra Forsvaret er nå meget bra og nærmest det beste jeg har prøvd. Ullfrottetrøya er vel også det nærmeste jeg har kommet kløfri ull etter å ha prøvd mye forskjellig.
 10. Du kan prøve Mammut Mercury Mid 3. De er noe kraftigere og koster også mindre enn Comfort. Jeg har ett par av både Mercury og Comfort og veksler litt etter hva slags terreng jeg skal gå i.
 11. Zojirushi-koppene i forskjellige størrelser. Veldig bra kopp. God å drikke av, 100% tett og holder lenge på varmen, selv i minusgrader. Ser at de i 71 grader nord bruker en variant av denne koppen.
 12. Jepp, det hender man er heldig med slikt. Generelt sett er de veldig flinke på XXL til å følge opp garantiene sine.
 13. I eposten jeg fikk sto det 999kr, ser at det også er denne prisen i kundeavisen og på nett. [Hidden Content] De har vel gjort en feil akkurat i ditt nyhetsbrev da.
 14. Kan man kjøpe abonnement for kun de månedene man er på tur, altså starte abo rett før turen og avslutte rett etterpå og kun bli belastet 1 mnd?
 15. Vi er to stk på 1,75-1,80 og ca. 75kg. Står mellom 250 og 220. Hvordan er plassen i 220 om man skal ha med seg oppakning/telt og litt forskjellig? Tror dere vi sitter like behagelig i både 220 og 250?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.