Gå til innhold
 • Bli medlem

TR

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TR

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, utgavene uten camp dvs stort fortelt som du finner på Helsport sine sider er utgåtte modeller. Men nok om det.
 2. Skal ikke uttale meg om Reinsfjell SL, men de nye modellene av Fjellheimen SL skrår *ikke* kraftig i taket, og innerteltet er dessuten rektangulært. Har Fjellheimen SL 3 camp og den duger i massevis for ukesturer på Hardangervidda sommerstid. Enormt fortelt!
 3. Har den Ospreysaken trådstarter linket til. Fungerer utmerket til dagsturer. Lurt med sitteplate i ryggen. Plass til kokeutstyr, fiskesaker, klær, mat... kjør på!
 4. Bergans Trollhetta 1 ser ut til å tilfredsstille mange av dine krav. 1670 gr, litt dyrere (3999), og tilsynelatende god høyde innvendig... ellers kan du få kjøpe min gamle Ringstind 2 (2,2 kg) rimelig, den er velbrukt men fullt funksjonell.
 5. Hadlaskar-Stavali er lettgått og veldig fint. Bildet er tatt i retning nordvest, omtrent ved Skinfjellet. Gled dere.
 6. Sjekk ut Rab Kinetic Plus evt Kinetic Alpine. Fungerer meget bra til toppturer på Vestlandet. Vindtett men puster forbausende bra, og så vanntett som det trengs i normal turvær. I sludd og regn tar jeg på goretex...
 7. TR

  Skredsøker

  Jeps, det er bra å ha en skredsøker og best er det å ha en som du kan bruke. Hadde en liten øvelse sammen med noen turkompiser tidligere i vinter og det var stor forskjell på hvor intuitive de enkelte modellene var i bruk - dette var vel og merke folk som ikke hadde øvd spesielt mye på forhånd. Mammut Barryvox, Pieps/DPS Sport, Black Diamond Recon (er vel identisk med Pieps ) viste seg enkle og lett å skjønne av de vi hadde. BCA Tracker2 var ikke så lett... men øvelse gjør mester Sjekk gjerne [Hidden Content] Ellers er jo det veldig kjekt å ha søker dersom man skulle
 8. Har Trekker chair 25, det har en tjommi og, mye brukt. Knallbra komfort i teltet (bruker den absolutt mest der). Ikke merket noe som helst problemer for underlagene (har XLite og Xtherm) - kjør på!
 9. Huff, bra det ikke gikk verre. Vi var i Bergsdalen.
 10. Jess, var fint i høyden i dag. Håper på masse snø i mars!
 11. Søyasete i går kveld. Tror nok du får ønsket ditt oppfylt (dessverre).
 12. Luftfylt hodepute er ikke noe problem vinterstid, synes jeg - det blir ikke kaldt. Men så pleier jeg også å legge min STS aeros inn i soveposehetten.
 13. Tror du har rett, ikke i nedbørsfeltet i alle fall.
 14. TR

  Outdoor Research

  OR er bra saker. God kvalitet og fantastisk garantiordning hvis det mot formodning skulle bli nødvendig. Utrolig lave priser i akkurat denne butikk-kjeden.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.