Gå til innhold

TR

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  259
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TR

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jess, var fint i høyden i dag. Håper på masse snø i mars!
 2. Søyasete i går kveld. Tror nok du får ønsket ditt oppfylt (dessverre).
 3. Luftfylt hodepute er ikke noe problem vinterstid, synes jeg - det blir ikke kaldt. Men så pleier jeg også å legge min STS aeros inn i soveposehetten.
 4. OR er bra saker. God kvalitet og fantastisk garantiordning hvis det mot formodning skulle bli nødvendig. Utrolig lave priser i akkurat denne butikk-kjeden.
 5. Optimus Vegaen jeg har fungerer helt utmerket på lav effekt, justeringen likeså - kan tenkes at du har fått et eksemplar med feil av en eller annen sort.
 6. Har gode erfaringer med Osprey Ace i flere størrelse. Sekkene er fleksible med tanke på reguleringsmuligheten av rygglengde, de er slitesterke og har ikke hørt altfor mange klager på bærekomforten heller!
 7. TR

  Fjellskisko

  Tensoplast er samme sorten produkt som Urgoderm, altså selvheftende bandasje/tape. Finnes på mange apotek. Klem litt med hånden slik at tapen fester ordentlig, så sitter den bra og lenge. Har tensoplast på begge helene mine nå - plastret de torsdag forrige uke og det henger fortsatt på, selv etter 4 omganger i dusjen (skal på tur i kveld så gidder ikke rive tapen av...)
 8. Indre kuldekrage var et av mine kriterier når jeg kjøpte sommerpose sist - kommer godt med på høyfjellet om sommeren også.
 9. Jeg har også den røde ME Helium 400 som jeg er kanonfornøyd med, posen er lett og duger ned til et par minusgrader for meg. Når prisen er den samme ville jeg har gått for den nye modellen! Edit: For soveposenerdene blant oss, her er litt info om de nye modellene vs de gamle. https://outdoorsmagic.com/article/mountain-equipments-sleeping-bag-revolution/ Og anmeldelse av den nye modellen her: https://outdoorsmagic.com/article/mountain-equipment-helium-400-sleeping-bag-review-2/
 10. Hvordan er din erfaring med glider for lavere temperaturer på feller, får du det til å "feste" seg på fellen - og har det noe å si for gliden på fellene? Bare lurer, jeg har kun brukt gul glider eller fellevoks fra Colltex som Åsnes førte for noen år siden (?). Noen kompiser har rett og slett dratt frem et stearinlys og vokset fellene med det når det har vært behov for den slags, så ut til å funke det og!
 11. Billig voks som også kan brukes på skiene: https://www.swix.no/produkter/Skismoering/Glider/Base-Prep-Universal2/UR10-Yellow-Bio-Racing-Wax-60g2 »Spesialvoks» til fellene: https://www.xxl.no/pomoca-pomoca-skin-wax-bicolor-17-18-fellevoks/p/1139095_1_style
 12. Dette er nå litt avhengig av støvler også, vil jeg tro- jeg har lærstøvler, ikke plastsko - men når wiren sitter skikkelig tight, er det lettere å kontrollere skiene når man skal kjøre telemark, synes jeg. Særlig det å få med seg den bakerste skien i svingen. Har endt opp med nokså stram wire etter en god del testing (og nærstudier av snøens beskaffenhet). Det er jo bare å prøve seg frem så finner man ut hva som passer best for en selv. Uansett, for stram lue er verre enn stram wire. I bokstavelig og overført betydning.
 13. Det får du gjøre som du vil med, men jeg har mine myyye strammere - sånn at jeg akkurat klarer å lirke hælen ned i bøylen når vippedingsen er åpnet på max, om du skjønner. Må jobbe litt for å lukke igjen. Tight og fint for telemark i trøblete snø 😀
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.