Gå til innhold
  • Bli medlem

Marius Karlsson

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Marius Karlsson vant dagen sist 11. september 2023

Marius Karlsson hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Marius Karlsson

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tusen takk, jeg skal ta en titt på dem Du har mange gode ideer! Men hva bruker du hvis du reiser alene på langtur? Det er alltid gøy å høre, eller er det et spesifikt telt du vil anbefale?
  2. Tusen takk, det er en flott sammenligning, jeg har Hilleberg-katalogen selv, så jeg må bla gjennom den... Jeg tror imidlertid at det godt kan være Anjan 2 på grunn av plassen. Jeg vurderer også å gå Norge på langs neste år, jeg tror det ville vært et bra telt til det formålet
  3. Jeg vil se på Snota! Jeg ser også på Anjan 2, men jeg vet ikke hvordan den er i forhold til Niak.
  4. Takk, det kan godt hende du har rett, jeg har også vært veldig i tvil om det er en god idé på langtur, jeg har til og med prøvd å ødelegge 2 Leki trekkingstaver på 5 minutter (de var 6 måneder gamle). Da er det ikke mye telt igjen :). Jeg tror jeg skal ta en titt på Niak, Anjan og Enan, de virker absolutt rimelige i vekt i forhold til mitt 3,2kg tunge Allak 2, som er et veldig bra "basecamp" telt. Mitt Nordisk Oppland 2 lw er også 1,8kg, men jeg stoler ikke så mye på det lenger når jeg er i høyfjellet, men jeg har hatt det gjennom Sarek, så det funker
  5. Takk skal du ha. Jeg bruker vandrestaver, ja. Jeg er ikke interessert i et DCF-telt som sådan, pris og holdbarhet er litt av en bekymring. Jeg ser etter et telt som jeg kan stole på, litt som Allak-teltet mitt (jeg vet at de ikke blir like stabile i den vektklassen). Hvis Durston er mer vindstabilt eller kanskje bedre på andre måter, kan det hende jeg vil se nærmere på det Tarptent-teltet så bare relativt vindstabilt ut, men det er vanskelig å finne noe om det. Tåler det høye fjell med mye vind og regn?
  6. Hei alle sammen, jeg ser for tiden på telt for solo fjellturer. Akkurat nå har jeg et Nordisk oppland 2 lw og Hilleberg Allak 2, men ønsker meg noe litt lettere for én person. Jeg kikket på Hilleberg Enan, men jeg er usikker på om det er bedre i sterk vind og alt annet fjellet byr på sammenlignet med det litt lettere og mye større Tarptent StratoSpire 1 (jeg bruker en 120L ryggsekk, så plass er ganske viktig i teltet mitt). Jeg er ofte på lengre fjellturer på 14-21 dager, i øde områder, og trenger derfor et 1-personers telt som jeg kan stole på. Men bare til sommerbruk Jeg er 180 cm.
  7. Hei! Det er første gang jeg er her. Første gang på denne siden. Faren min og jeg gikk i sommer i Sarek nasjonalpark, gjennom Rapadalen og opp højveien til Aktse. Deretter gikk jeg fra Aktse til Rago nasjonalpark (Norge) alene. Det var kjempefint, og pappa elsket Rapadalen (mest ovenfra, det var et helvete å gå der nede). Men finnes det andre steder som Sarek, Rago og Rapadalen med vakker natur, gjerne litt skog og fjell, men hvor det er lite folk? Padjelanta syntes jeg også var vakkert, men det er mer noe sånt som Sarek og Rago vi så på vi tenkte å dra dit i september neste år! Håper noen her kan hjelpe, hilsen en danske Her er et billede af Rapadalen og Rago!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.