Gå til innhold

arntos

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. arntos

  Frastjålet alle fiskesneller..

  Hadde de prøvd seg på garasjen min hadde lista blitt lang...
 2. arntos

  Fisketur mellom Oslo og Trondheim i sommer

  Fikk du noe der? Har vært der 2 ganger uten særlig hell. Fått fisk på i underkant av kiloen men ikke større.
 3. arntos

  Vil begynne å fluefiske, trenger tips.

  Spørsmålet er hva du skal fiske? Laks eller ørret på fjellet? Eller noe midt i mellom?
 4. arntos

  Shimano

  Har selv en guideline LPXe 9,6 fot 4-1 gram. Perfekt stang til fjellfiske. Mener at du bør opp på min 8-10 fot. 6" blir litt kort til å få til de lange kastene som trengs. Ellers er speedmaster serien til shimano meget gode stender.
 5. arntos

  Noen råd til en nybegynner på ferskvannsfiske?

  Stang opp til 40 gram er jo beregnet på laks... Som nybegynnner på fjellfiske tror jeg det vil bli kjedelig å dra inn ørret med en så kraftig stang. Jo lettere utstyr jo morsommere er det å få fisk. Og til fjellfiske er det nok sluker opp til 20 gram som er mest brukt.
 6. arntos

  Noen råd til en nybegynner på ferskvannsfiske?

  Både stang og snelle er bra saker, genialt å kaste og kjøre fisk med stenger i den lengden. . Den er som du sier 2-delt og transport lengen blir deretter, emn som oftest er stangen sammensatt når man er på tur.
 7. Jeg hadde dårlgi fiske, antar pga en meger varm og regnfri sommer. . Fikk kun harr, aborr og gjedde. Og det er ufisk for en som er ute etter ørret. Ang turen ned Røa. Traff en der som anbefalte å bære kanoen ned Røa pga vanskelig padling. Hadde truffet noen som hadde brukt 6 timer ned. Jeg padlet og fløytet kanoen og brukte knappe 2 timer. Så ta med et par tau så du kan ha et i hver ende av kanoen de plassene det ikke er mulig å padle.
 8. Vi startet et tirsdag ettermiddag og med rolig padling i fint vær var vi nede ved Femunden lørdag formiddag. Hadde da avstikkere og fisket mye på turen. Det som er litt forutsigbart er været når man skal padle Rogen. Denne er stor og kan fort bli vanskelig å padle. Er nok en fordel å padle seint eller tidlig mtp at det ofte blåser mindre da enn på dagtid.
 9. Jeg starte i Kjærringsjøen når jeg padlet i Femundsmarka. Genialt spør du meg. Slipper bæringen på 6 km opp Røa. Og kun korte bæringer på turen.
 10. arntos

  Pudder i oktober!

  Nesten dårlig gjort å komme med den
 11. arntos

  Realturmat

  Bare hold dere langt unna adventure food. Smaker "#¤%&
 12. Padlet den turen uten kart over bære ruter. Men var allltid bare å legge til der avstanden mellom vannene var kortest. Kun små strekk å bære / dra kanoen inntil turen ned til Rogen. Men var ikke mange hundre metrene det heller.
 13. arntos

  Pute på fjelltur

  ajungilak sin oppblåsbare pute fungerer bra. Tar også liten plass, blir ihvertfall fast innventar i min tur sekk.
 14. arntos

  Padle i Femundsmarka

  Støtter forslaget om å starte i kjærringsjøen og padle seg ned Røa til Femunden. Litt moro og utfordrende og padle ned Røa.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.