Gå til innhold

skruf123

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  56
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takker for svar, dette vil komme til god nytte
 2. Er på jakt etter DNT kvistet rute, Finse - Haukeliseter. Har du annledning til å maile disse ? Hadde vært til stor hjelp Finse - Vågslid funker også.
 3. Ble det av noe av denne turen eller ? Hadde vært spennende med en rapport i så tilfelle Planlegger selv å krysse Hardangervida i vinterferien, for første gang vinterstid. Gitt at man ikke skulle støte på meget dårlige værforhold, hva er en realistisk tidsbegrensning for å krysse fra Finse til Haukeliseter ? Har i utgangspunktet regnet 6-7 dager.
 4. Toppturer i Røldal

  Er ikke så meget godt kjent. Har gått turen en del år tilbake, å gå opp med truger bør ikke være noe problem. Men du kan ikke renne helt tilbake til Seljestad eller Røldal.
 5. Toppturer i Røldal

  Kjyrkjenuten på 1600 m.o.h (rogalands høyeste topp) kan anbefales. Mer info finner du her http://www.turistforeningen.no/trip.php?tp_id=8753. En fin tur kan være å ta skiheisen opp og så gå innover defra. God tur!
 6. Multiverktøy

  +1
 7. Villmarksliv har testet de beste dagstursekkene. Muligens det kan hjelpe deg på vei. http://www.klikk.no/helse/trening/article387964.ece Ellers har jeg selv Arc´Teryx Bora, ypperlig bærekomfort, gode festemuligheter, gjennomført kvalitet.
 8. Blandet Villmarksliv gjorde en test av truger for en tid tilbake. Du finner test resultatet her: http://www.klikk.no/helse/trening/article409975.ece God tur!
 9. Fjällräven vs. Helsport - telt for en "newbie".

  Test av fjelltelt hos Villmarksliv, sjekk ut http://www.klikk.no/reise/friluftsliv/article457153.ece Her finner du begge teltene som tråden innebærer. Har selv RL 3, det passer ypperlig for 3 sesongsbruk for 2 personer. Lav vekt, lite pakkvolum god vanntetthet. Vil ikke anbefale dette til bruk vinterstid.
 10. Bergans telt

  http://www.klikk.no/reise/friluftsliv/article457292.ece Kåret til "Beste kjøp" i Villmarksliv.
 11. Kano leie ved rogen ??

  Legger til telefon nummer for booking av kano ved rogen og kjärringsjøn; +46 684 214 35
 12. Dagstursekk 30-40 liter

  http://www.klikk.no/helse/trening/article387964.ece
 13. Hjelp til valg av nye fjellstøvler.

  Sportsnett har Scarpa på tilbud for tiden. http://www.sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=SCR19:T&var_1=SCR19-41:T&categorynu=DH&categorytxt=-25%%20p%E5%20toppmodeller%20fra%20Scarpa&produkt=Scarpa%20Ladakh%20GTX
 14. Lett tarp å få kjøpt i Norge?

  Har hørt flere positive tilbakemeldinger rundt Magasinet sin tarp. Noe tung, men prisen tatt i betraktning så skal den være ganske kurant. Jeg vurderte også Hillberg sin, men grunnet pris falt valget på Magasinet sin. Regner med å få den levert i løpet av neste uke.
 15. Har akkuratt bestillt Arcteryx Bora 95 Revised til 2399 (ordinær pris 3999) hos http://www.sportsnett.no/ Mitt bruksområde er stort sett det samme som du nevner her, helge \ ukesturer. Det er kansje ikke den letteste sekken, men den skal være hvertfall være meget god, så mye sekk får du hvertfall for pengene Test finner du her: http://www.klikk.no/helse/trening/article430436.ece
×