Gå til innhold
 • Bli medlem

skruf123

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  56
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om skruf123

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takker for svar, dette vil komme til god nytte
 2. Er på jakt etter DNT kvistet rute, Finse - Haukeliseter. Har du annledning til å maile disse ? Hadde vært til stor hjelp Finse - Vågslid funker også.
 3. Ble det av noe av denne turen eller ? Hadde vært spennende med en rapport i så tilfelle Planlegger selv å krysse Hardangervida i vinterferien, for første gang vinterstid. Gitt at man ikke skulle støte på meget dårlige værforhold, hva er en realistisk tidsbegrensning for å krysse fra Finse til Haukeliseter ? Har i utgangspunktet regnet 6-7 dager.
 4. Er ikke så meget godt kjent. Har gått turen en del år tilbake, å gå opp med truger bør ikke være noe problem. Men du kan ikke renne helt tilbake til Seljestad eller Røldal.
 5. Kjyrkjenuten på 1600 m.o.h (rogalands høyeste topp) kan anbefales. Mer info finner du her [Hidden Content]. En fin tur kan være å ta skiheisen opp og så gå innover defra. God tur!
 6. Villmarksliv har testet de beste dagstursekkene. Muligens det kan hjelpe deg på vei. [Hidden Content] Ellers har jeg selv Arc´Teryx Bora, ypperlig bærekomfort, gode festemuligheter, gjennomført kvalitet.
 7. Blandet Villmarksliv gjorde en test av truger for en tid tilbake. Du finner test resultatet her: [Hidden Content] God tur!
 8. Test av fjelltelt hos Villmarksliv, sjekk ut [Hidden Content] Her finner du begge teltene som tråden innebærer. Har selv RL 3, det passer ypperlig for 3 sesongsbruk for 2 personer. Lav vekt, lite pakkvolum god vanntetthet. Vil ikke anbefale dette til bruk vinterstid.
 9. skruf123

  Bergans telt

  [Hidden Content] Kåret til "Beste kjøp" i Villmarksliv.
 10. Legger til telefon nummer for booking av kano ved rogen og kjärringsjøn; +46 684 214 35
 11. Sportsnett har Scarpa på tilbud for tiden. [Hidden Content]
 12. Har hørt flere positive tilbakemeldinger rundt Magasinet sin tarp. Noe tung, men prisen tatt i betraktning så skal den være ganske kurant. Jeg vurderte også Hillberg sin, men grunnet pris falt valget på Magasinet sin. Regner med å få den levert i løpet av neste uke.
 13. Har akkuratt bestillt Arcteryx Bora 95 Revised til 2399 (ordinær pris 3999) hos [Hidden Content] Mitt bruksområde er stort sett det samme som du nevner her, helge \ ukesturer. Det er kansje ikke den letteste sekken, men den skal være hvertfall være meget god, så mye sekk får du hvertfall for pengene Test finner du her: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.