Gå til innhold
 • Bli medlem

breisladd

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for alle gode tips. Blir nok inn en tur i fiskesjappa og høre på hva han har å si..
 2. Noen å anbefale av disse settene? [Hidden Content]
 3. Trenger noen gode tips til stenger/sett med "alt". Har ingen erfaring med fluefiske før, så alle gode råd til bra utstyr mottas med takk.. Fins det noen gode sett man kan kjøpe som har "alt" man trenger?
 4. Her er linken til skoene [Hidden Content]
 5. Jeg har Hagløfs track Q fjellsko(goretex), feltbukse (som i millitæret), og Norrøna falketind jakke og bukse. Fikk en noe ubehagelig opplevelse denne helga da det begynnte å regne på fjellet, skoene sugde til seg vann som svamper og det lakk litt gjennom noen sømmer på ryggen på falketind jakka. Og hadde likt å ha feltbuksa litt mer vann-avvisende. Noen som vet om en bra impregnering til disse tingene? Må vel ha en forskjellig type til hvert plagg??
 6. Hehehe. Gode greier, hvis dette fortsetter kan vi vel snart kjøpe en del hver av usa. Tror jeg vil handle california.. Har alltid drømt om å sjefe over arnold.. hahah
 7. Dette er en gladnyhet, løp og kjøp jenter og gutter!
 8. Tenkte dette var stedet å spørre om hvilket kompass som er tingen å kjøpe. Er bursdagsgave til min far. Noen forslag?
 9. breisladd

  GPS

  Sjekka litt priser nå; eTrex Vista HCx I usa: 266,5 $ = 1359 kr. Med frakt til norge. Billigste i norge: Netshop kr 2795 + frakt 60CSx I usa: 340 $ = 1734kr. Med frakt til norge. Billigste i norge: Papyrus 2853 + frakt GARMIN COLORADO 300 I usa: 530$ = 2703kr. Med frakt til norge. Billigste i norge: Papyrus 3634kr + frakt Ingen tvil om hvor det er rimeligst.. Hvis man ser bort i fra eventuelle feil/garanti (og mva, hvis du er så uheldig at du må betale det) osv.. Satser på at de har klart å luke ut barnesykdommene på disse modellene nå.. Men lurer på, går
 10. Er det noen som vet om en god impregnering til en millitær felt-bukse. Har hørt at den på clasohlson er bra, noen andre forslag?? (er meninga at buksa skal være så vanntett som mulig uten at det går på bekostning av pusteevne) [Hidden Content]
 11. Kjøp hagløfs track q. på g-sport til 1500 eller no sånn, de er testvinner og jeg er VELDIG fornøyd med de. lette og meget komfortable..
 12. Jeg har funnet et meget bra kompromiss, har Nokia 6110 med Garmin mobile xt og topografiske kart. Har ikke testet hvor lang batterilevetid det er på denne (har ikke klart å bruke opp batteriet på de turene jeg har vært på), men det er mer enn nok hvis du er fornuftig med bruken. Dvs, at man navigerer med kart og kompass til vanlig (burde aldri kun stole på en gps alene), og hvis/når man går seg bort så kan man slå på telefonen og finne ut hvor man er. Da har man jo både telefon og gps i ett. Og skal mene på at denne løsninga ikke koster noe særlig mer enn en "midt på treet" gps.
 13. Du får den til 358 dollar MED frakt, nåværende kurs = 1950 kr. [Hidden Content] Når du bestiller, så be de sette en verdi på pakken på 25 usd + at de merker pakken som en gave.. Det burde gjøre susen.
 14. Jeg har Norrøna falketind jakke, og kan bare si at jeg er knakende fornøyd. Kan anbefale den.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.