Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjelljenta85

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjelljenta85

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg må nok spraye den, men så er det noen som sier jeg skal vaske den,drypp tørke den, også spraye den også kjøre den i tørketrommelen eller stryke den etterpå. Jakka er slit siden den er brukt stortsett hele året, utenom på de varmeste sommer dager(dem har det ikke vært så ,mange av i år)i 3-4 år.
 2. Takk for kloke ord:)gjør jeg som du sier, re-impregner jakken, men skal jeg da kjøre den i tørketrommel eller stryke den etter jeg har sprayet den?
 3. OBS...Jeg har brukt milo på min jakke nå, kan jeg da bare dryppetørke den og impregnere den også kjøre den i tørketrommelen?
 4. Den regnjakka jeg har er det ikke noe nettingfor i det hele tatt. Da får jeg prøve å vaske jakke, tørke den, spraye den med impregnering også får jeg bruke strykejernet.. Men skal jeg vente til det har trekt seg litt inn eller skal jeg bare stryke med en gang?
 5. Jeg vasket jakke, tørket den, også sprayet jeg den med nixvax spray og la den bare trekke inn og tørket over det overflødige som ble igjen med en klut. Men kanskje jeg rett og slett burde ha vasket den, tørket den også sprayet på impregnering også strøket den? Men tror du jeg får nye jakke nå da når den er så gammel som 3-4 år? Og hva med regnjakka?
 6. Jeg kjøpte en Bergans Dermizax jakke for 3 år siden, etter å ha blitt brukt en del og vasket en del så har den begynte å trekke vann, vannet legger seg ikke utenpå som perler lenger, men trekker seg inn, hadde den på meg når jeg var på en utekonsert forleden, det begynte å regne, og bare etter en stund var jeg klissvåt igjennom. Jeg har prøvd å impregnere den med Nikwax spray, men det har ikke hjulpet noe særlig. Jeg har vasket jakken med Milo som jeg fikk anbefalt av sportsbutikken hvor jeg kjøpte den og drypptørket den slik som jeg fikk beskjed. Hva kan jeg gjøre for at den jakken ska
 7. Skal gå fra Mysuseter til Rondvassbu til Bjørnhollia og tilbake til bilene på søndag.
 8. Det er vanlig helgetur med DNT jeg skal på, men har aldri vært med på det før.
 9. Det er første gangen jeg skal gå fra hytte til hytte med ski på beina i Rondane, og har nesten aldri bært tung sekk på ryggen. Hva er det da mest lønnsomt for meg å pakke med for at sekken skal bli så lett som mulig?
 10. Jeg skal på fjelltur i helga, og lurer på hva jeg kan ta med av mat til matpakker til stoppene og som nødprovianter. Er første gangen jeg skal være med på slik tur i regi av turistforeningen.
 11. Jeg skal på skitur i Rondane, det er min første vintertur i fjellheimen,Skal bo på turisthyttene. Hva trenger jeg å ha med?
 12. For 10 år siden kjøpte jeg en fjellsko som het garmont syncro, jeg er super fornøyd med den type fjellsko siden den har god passform og passer beina mine perfekt. Men nå er denne skoen så slit at jeg må bytte den ut. Hvor kan jeg få tak i den?
 13. Jeg har et par crispi besseggen fjellsko til salgs. De pent brukt og blitt godt tatt vare på. Grunnen til at jeg selger de er at de ikke passer føttene mine. Str. 44 Selges kroner 1000 Send meg en melding her inne.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.