Gå til innhold
 • Bli medlem

Gnukk_og_ute

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Gnukk_og_ute vant dagen sist 13. september 2014

Gnukk_og_ute hadde mest likt innhold!

Om Gnukk_og_ute

 • Bursdag 30. sep. 1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Hund, frisk luft og klassisk barbering
 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 369 profilvisninger
 1. Endte opp med den her: [Hidden Content] Holdt på å få kjøpt en Norrøna jakke til halv pris, men den ble akkurat for trang over magen. Jeg er på vei ned i vekt da så jeg tenker jeg får klare meg med Stormbergen en stund.
 2. Problemet mitt er at jeg allerede svetter godt selv uten skall så det høres nesten ut som jeg like godt kan kjøpe regntøy. Grunnen til at jeg vil ha skalljakke er for å prøve å bli litt mer glad i tur også i dårlig vær, noe jeg egentlig er veldig dårlig på...
 3. Jeg trenger en ny skalljakke da de fretexkjøpte jeg har er begynt å bli ca like regntette som avispapir. Problemet er at jeg på ingen måte har en fem-seks tusen å bruke på en jakke. Finnes det noen gode rimelige alternativer? Er noen av billigmerkene som Stormberg, Varde, McKinley ogsåvidere noe å ha? Håper på gode svar.
 4. Gnukk_og_ute

  Gnukk_og_ute

 5. Har det samme problemet, men med en sekk med lang nok rygg og hoftebeltet under magan så hjelper det litt så lenge jeg strammer inn skikkelig.
 6. Jeg kjøpte en kjempegod shorts fra "Patagonia" fra Aliexpress i fjor sommer. Kvaliteten vet jeg ikke så mye om enda siden jeg bare har hatt den en halv sesong, men jeg tror jeg ga rundt 150kr for den med frakt.
 7. Lettpakkere bruker jo ikke høye støvler uansett siden de da ikke klarer å løfte beina
 8. Jeg har en norsk militær sekk som er veldig behagelig opp til endel kilo. [Hidden Content] Liker veldig godt utseendet også.
 9. Jeg personlig synes ikke jakt er en særlig stille ting. De der geværene deres bråker noe forferdelig!
 10. Prøvde meg på lydboka, men ble ikke særlig fasinert. Kommer nok til å prøve meg på filmen hvis den ender opp på Netflix, men er ikke altfor håpefull.
 11. Hvis vekt ikke betyr så mye så får man mye sovepose for pengene i en amerikansk militær Modular sleep system. Da kan man ta med seg det man trenger etter hvilken tempratur man forventer.
 12. Hehe, det var mest en liten kommentar til at det alltid virker å være endel sure kommentarer i alle lettvektstråder, men der er både pakkeslene og lettvekterne ca like ille tror jeg. Synes bare det er litt morsomt at folk hisser seg sånn opp over hva andre bærer på
 13. Den tror jeg jeg hopper over. Synes virkelig ikke han er hverken morsom eller trivelig.
 14. Utenå ha mye erfaring med lettvektsting(selvom jeg elsker Granit Gear sekken min) er det en ting som er helt sikker: Man blir ikke glad av å bære lett
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.