Gå til innhold
  • Bli medlem

Hois

Passivt medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Hois

  • Bursdag 09. okt. 1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Namdalseid
  1. Les denne saken, så kommer du ganske langt. http://www.forbrukerradet.no/annet/tester-og-kj%C3%B8petips/produkter/6-batteriet-i-kapasitet-og-rekkevidde
  2. Hois

    Hundefór - AH

    OK. Da må jeg spørre på min lokale FK-butikk. Finner det nemlig ikke på nettbutikken.
  3. Hois

    Hundefór - AH

    Hvordan er prisene på fish4dogs hos FK?? Mine hunder er også glade i fisk, og de blir også veldig fin i pelsen av det, så dette kan jo være noe.
  4. Hois

    Hundefór - AH

    Ja jeg har også testet Labb sitt hundefor, og det forundrer meg noe at dette har kommet "godt" ut i mange tester. Hundene mine ble veldig gule i pelsen av dette hundeforet. Det har jeg ikke hatt noe problem med på andre merker. Hva årsaken til dette er, vet jeg ikke, men har også hørt flere som har hatt samme problem. De ble der også fort matlei, som jeg også opplever med Troll sitt hundefor. Jeg har i motsetning til deg ikke noe problem med dårlig mage ved foreing av feitere for. Men derimot ser det ut til at hundene liker dette bedre en det mer "vanlige" foret fra de fleste leverandører.
  5. Hei. Jeg vil på det aller sterkeste anbefale el-sykkel. Spesielt til pendling. Som mange andre også sier, velg en sykkel med en viss kvalitet. Skal sykkelen brukes en del, bør du vurdere en sykkel som koster veil. over 20.000,- Og som en del andre sier, velg en med sentermotor eller evt bakhjulsmotor. De er av erfaring mye bedre både med tanke på kvalitet og trekkraft. Plassering av batteri er også noe du bør tenke over. Et sentermontert batteri gir mye bedre balanse på sykkelen. I tillegg er jo kvalitet og størrelse på batteri av stor betydning. Dette kommer jo an på hvor lang rekkevidde du trenger og hvor mye sykkelen skal brukes. Husk at rekkevidden vil gå betraktelig ned på din vei hjem om det er mye bratte bakker. Velg heller et batteri med litt ekstra rekkevidde. Da slipper du å lade hver dag. Det er ladingen som etter mye tid sliter på batteriet. Når det kommer til el-sykkel kontra vanlig sykkel med tanke på trening/trim, så er det jo valgfritt hvor mye hjelp du vil ha. Det er jo uproblematisk å sykle over 25km/t med en el-sykkel, selv om motoren ikke gir deg hjelp til høyere hastighet enn det. Så det argumentet føler jeg faller litt i gjennom. Vekten på en el-sykkel er jo selvfølgelig mye høyere en en vanlig sykkel, men da får man jo se på det som enda bedre trening. Ellers undersøkes det nå å å få godkjent sykler som går opp til 45km/t. Disse blir antageligvis å regne som moped og må registreres og forsikres. Men på den annen side blir de registrert som el-kjøretøy og vil bli momsfritt. Det er noe uklarhet rundt dette lovverket enda, så ta dette med en klype salt. Ett godt tips før du går til annskaffelse av en el-sykkel; snakke med flere som har brukt det en stund og snakk med flere som selger det. => Lytt til erfarne el-sykkel-folk!
  6. Hois

    Hundefór - AH

    Jeg har vel også kommet frem til at det beste jeg har prøvd så langt er Royal Canin 4800. Tispene mine veier 22kg og 26kg, så de spiser en god del de også. Men som suplement til vom blir det vel uansett overkommelig. Dette driver de å selger til gode priser på Plantasjen innimellom, halv pris og hver femte sekk gratis(?). Tror det er på sommeren før jakta... Hvem ellers er det som leverer dette?? Eller ble jeg litt nysjerrig på foret fra hundekjørebutikken. Spørs om jeg skal prøve en sekk.
  7. Hois

    Hundefór - AH

    Troll sitt har jeg forøvrig prøvd, men det er ikke hundene mine noe særlig interessert i. Da kan det gå 3 dager uten at de spiser. Og en periode jeg fora bare med det var de mye magrere enn de er i dag når de for det meste spiser vom.
  8. Hois

    Hundefór - AH

    Ja det er et tørrfôr jeg er ute etter. For å ha noe å variere med. De har en tendens til å bli litt matlei når de spiser det samme hele tiden. Og i tillegg er det greit å ha noe når "noen" glemmer å tine frossen vom.
  9. Hois

    Hundefór - AH

    Hepp. Er det noen som kan komme med anbefalinger på godt hundefór som ikke koster 7-800 kr pr sekk. Jeg har 2 Ah tisper som fores hovedsaklig med vom (frosset). Men jeg er ute etter et suplement til dette. Andre foringstips tas også imot med takk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.