Gå til innhold
 • Bli medlem

BjornTA

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  58
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BjornTA

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Jakt (fugl, rådyr, elg og rein)
  Ørretfiske
 • Sted
  Akershus, Norway

Nylige profilbesøk

1 087 profilvisninger
 1. BjornTA

  BjornTA

 2. Har du fått testet denne nå? Vurderer denne som en sommer/høst sovepose ned til et par minus (med DNT/silke lakenpose) til reinsjakta.
 3. Jeg sendte teltet mitt til Helsport, og fikk damene på Melhus til å sy på ekstra bardunfeste iht videoen over. Resultatet ble perfekt. Vurderer nå å få dem til å montere ekstra barduner på sidene også, slik at det ikke bråker så j..... Helt nøyaktig hvor plasserte dere festene på sidene?
 4. Jeg har gått over fra Recon Pack til Stone Glacier og har ikke angret et sekund. Bar ut camp og reinskalv i høst uten problemer. Veldig fleksibel og superlett egenvekt til tross for at det er en pakkrammesekk. Sjekk gramjegeren.no.
 5. Kjøpte 1mm ståltråd på Byggmax og tvinnet den dobbel. Har ikke fått testet den enda.
 6. Er ståltråd varmebestandig nok? Tenkte å prøve denne.
 7. Jakt & Friluft. Løp og kjøp!
 8. Noen som har tips til hvordan Kovea Cap Heater kan passe på en MSR Whisperlite (International)?
 9. Jeg har en Helsport Varanger Camp 4-6 og tenkte i samme baner som deg @Svalin Skal prøve å lage et snøre som en trekant, hvor to sider er 200 cm (for Varanger 4-6) og en side er 153,1 cm (avstand mellom pluggene for Varanger 4-6). Ved å bruke dette snøret får jeg også riktig avstand fra senter med alle plugger samt riktig avstand mellom pluggene. Bruker denne til å regne ut avstandene: [Hidden Content]
 10. Nye titan-plugger til lettvektsteltet mitt fra Allrando.no
 11. Brunst åpner ny butikk på Kløfta og har stort salg 18. desember. Bl.a. full vinterkamodress til 99,- og masse annet til friluftsfolket. Hjemmeside og nettbutikk Melding på Facebook Brunst AS på Facebook Brunst AS har nå adresse Gjerdrumsvegen 5, 2040 Kløfta.
 12. Hva med Soto XT stormlighter? Noen som har prøvd den?
 13. Er det noen som har prøvd denne? [Hidden Content] Proaqua kajakk For antall personer: 1 stk Bredde: 85 cm Lengde: 295 cm Emballasjemål: 62,9 x 45,8 x 42,6 cm Forpakningsvekt: 9,2 kg
 14. Trekket til soveposen er ikke like solid som stoffet i en ryggsekk. Komforten kan vel testes på en kort tur. Dasker den borti lår eller stuss hele tiden blir det irriterende etterhvert...
 15. Det blir mye mer slitasje på trekket når du setter fra deg sekken. Kjøp større sekk, så du får plass til alt inni. Evt. mindre sovepose. Går du i tett skog eller høytt kjerr blir det alltid slitasje på ting som henger utenpå. Jeg har ødelagt x antall liggeunderlag på den måten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.