Jump to content

BjornTA

Aktiv medlem
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BjornTA

 1. BjornTA

  BjornTA

 2. Har du fått testet denne nå? Vurderer denne som en sommer/høst sovepose ned til et par minus (med DNT/silke lakenpose) til reinsjakta.
 3. Jeg sendte teltet mitt til Helsport, og fikk damene på Melhus til å sy på ekstra bardunfeste iht videoen over. Resultatet ble perfekt. Vurderer nå å få dem til å montere ekstra barduner på sidene også, slik at det ikke bråker så j..... Helt nøyaktig hvor plasserte dere festene på sidene?
 4. Jeg har gått over fra Recon Pack til Stone Glacier og har ikke angret et sekund. Bar ut camp og reinskalv i høst uten problemer. Veldig fleksibel og superlett egenvekt til tross for at det er en pakkrammesekk. Sjekk gramjegeren.no.
 5. Kjøpte 1mm ståltråd på Byggmax og tvinnet den dobbel. Har ikke fått testet den enda.
 6. Er ståltråd varmebestandig nok? Tenkte å prøve denne.
 7. Jakt & Friluft. Løp og kjøp!
 8. Noen som har tips til hvordan Kovea Cap Heater kan passe på en MSR Whisperlite (International)?
 9. Jeg har en Helsport Varanger Camp 4-6 og tenkte i samme baner som deg @Svalin Skal prøve å lage et snøre som en trekant, hvor to sider er 200 cm (for Varanger 4-6) og en side er 153,1 cm (avstand mellom pluggene for Varanger 4-6). Ved å bruke dette snøret får jeg også riktig avstand fra senter med alle plugger samt riktig avstand mellom pluggene. Bruker denne til å regne ut avstandene: [Hidden Content]
 10. Nye titan-plugger til lettvektsteltet mitt fra Allrando.no
 11. Brunst åpner ny butikk på Kløfta og har stort salg 18. desember. Bl.a. full vinterkamodress til 99,- og masse annet til friluftsfolket. Hjemmeside og nettbutikk Melding på Facebook Brunst AS på Facebook Brunst AS har nå adresse Gjerdrumsvegen 5, 2040 Kløfta.
 12. Hva med Soto XT stormlighter? Noen som har prøvd den?
 13. Er det noen som har prøvd denne? [Hidden Content] Proaqua kajakk For antall personer: 1 stk Bredde: 85 cm Lengde: 295 cm Emballasjemål: 62,9 x 45,8 x 42,6 cm Forpakningsvekt: 9,2 kg
 14. Trekket til soveposen er ikke like solid som stoffet i en ryggsekk. Komforten kan vel testes på en kort tur. Dasker den borti lår eller stuss hele tiden blir det irriterende etterhvert...
 15. Det blir mye mer slitasje på trekket når du setter fra deg sekken. Kjøp større sekk, så du får plass til alt inni. Evt. mindre sovepose. Går du i tett skog eller høytt kjerr blir det alltid slitasje på ting som henger utenpå. Jeg har ødelagt x antall liggeunderlag på den måten.
 16. Har testet denne under marginale DAB-forhold, og den slukte batterier. I tillegg var den sensitiv til plassering av hodetelefoner, siden de mest sannsynlig brukes som antenner.
 17. Hva med båtstørrelse ift størrelse og tyngde på sekk? Bærer de mann på 174cm/70kg pluss 125L/30kg sekk like greit både Yak og Llama?
 18. Er rabatten 7 kroner eller 7%? Ser at "FJELLFORUM7" resulterer i -kr 7 (i handlekurven) ...eller bruker jeg feil rabattkode?
 19. Er det noen som bor i nærheten av Oslo/Romerike og som har en Packraft jeg kan se på? Er 174 og lurer på om jeg trenger en Denali Llama eller om jeg klarer meg med en Yukon Yak. Den skal brukes på stille fjellvann til kryssing og fisking med tung sekk (Recon Pack 125 liter).
 20. "Venners"-dagene er startet på XXL. Alt kan kjøpes på nettet. Ingen vits i å overnatte utenfor XXL Kjøpte nettopp Zeiss-kikkerten jeg har sikla på i vinter/vår med 25% rabatt.
 21. Jeg har en liten Helsport Snota 36 liter, og er veldig godt fornøyd. Den høres perfekt ut til formålet.
 22. 3180 gram på vekta mi
 23. Jeg ville også sjekket Bergans Beitostølen til 999,- på Sport1 for tida. Ser veldig bra ut, med ventilene høyt oppe på begge sider (bra for vinterbruk).
 24. Jeg har en MSR Whisperlite International (ver.2) som jeg har prøvd å pakke så kompakt som mulig, og hadde lyst til å dele min erfaring. Har prøvd litt forskjellig, men har endt opp med å pakke den i et Robens Grouping kjelesett (325 gram). Her får jeg plass til: - Whisperlite m/pumpe i originalveska - Vindskjerm/reflektorer (side og under) - Rep.sett (for Whisperlite) - Piezo tenner - Liten zalo-flaske Alt dette i en plastpose i kjelen med lokket godt på...og enda er det plass til mer. I tillegg kommer fuel-flaska selvsagt, og evt. et hjemmelaget underlag eller en Trillium. Dette pakker ikke stort mer enn gass-settet jeg har pakket i et lite Litech kjelesett (290 gram). Dersom en skal være lenger enn 5 dager trenger en uansett en ekstra gassboks, som tar plass utenom settet. For meg er det nå nesten hipp som happ om jeg tar med gass eller bensin på en lengre tur. Dette funker (såvidt, uten makt) ikke med en Primus Kjele ETA Pot 1,8 L (487 gram), men har ikke prøvd 3-liter (og da snakker vi over halvkiloen bare for kjelen...). Er det noen andre som har bedre ideer for pakking av Whisperlite International m/tilbehør?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy