Gå til innhold

mikkelrm

+Støttemedlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om mikkelrm

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. @a_aa Mange takk for info, og ikke minst "advarselen"! Synes uansett Orion virker til å være et veldig gjennomtenkt telt. Snakket nettopp med Fjellsport angående Fjellreven Abisko Dome 3 - Det viste seg imidlertidig at Abisko Dome 3 er utgående modell i følge vedkommende jeg snakket med på Fjellsport. Han syntes selv det var litt rart og trodde det ville komme noe nytt snart. Kom ikke teltet i 2017?
  2. @Thomas E @hallfradd Hvis jeg stryker vintertur fra lista og sier kun 3-sesongs da. Ellers takker jeg så mye for tips og anbefalinger! Synes spesielt Exped Orion 3 UL ser interessant ut. Skal sjekke det nærmere! @E.R. på fjellsport sine sider står Abisko Dome 2 med oppgitt vekt på 3160g/2790g(?)
  3. Hei, Dette er nok et tema som har blitt tatt opp en del ganger, men har ikke funnet noen direkte sammenligninger av nevnte telt. Er på utkikk etter nytt telt, hovedsakelig for vår, sommer og høst, men en vintertur i ny og ne kan også skje. Riktignok ikke i vinterhalvåret fokuset ligger. Teltet skal brukes av 2 personer, mest i skog og mark, men også turer over Hardangervidda. Verdsetter at teltet har litt takhøyde og at det er ikke veier for mye. Har sett på følgende: Helsport Reinsfjell Superlight 3 Helsport Reinsjell Pro 3 Fjellreven Abisko Dome 3 MSR Mutha Hubba NX Liker romsligheten i Reinsfjell Pro, men synes det veier litt i det meste laget. Reinsfjell Superlight virker også ganske romslig, tross lavere takhøyde, men er redd ytterteltene blir litt små. Der ser Abisko veldig bra ut mtp både takhøyde og plass i yttertelt, samt at vekten er helt OK. Sistnevnte har vel også en del smarte løsninger? Har brukt Helsport Rondane 4 en del, og synes takhøyden der blir alt for lav. Har dessverre ikke mulighet til å se alle teltene slått opp i butikk. Er det noen som har erfaring med disse teltene som har noen anbefalinger? Tar også i mot tips til lignende telt.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.