Gå til innhold
 • Bli medlem

Hapa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hapa

Nylige profilbesøk

738 profilvisninger
 1. Jeg har som regel med to fluestenger på fjelltur, en #5 som er grei til både tørrflue og nymfefiske og en #7 for dagene med mye vind. Har alltid stengene i lette tuber på tur, da unngår man skader på stenger i terreng og under transport.
 2. Skal utforske fluefiske etter gjedde når våren kommer og er på utkikk etter en grei stang til en overkommelig pris. Ser at Streamstix har en stang de kaller Pikehunter, en #8 stang, som er ganske rimelig. Har noen her inne prøvd denne med stålfortom og litt tyngre fluer? I så fall, hva var din erfaring med stanga?
 3. Jeg har hatt Recon Pack i to år og er kjempefornøyd, beste langtursekken jeg har hatt noen gang. Skulderreimer er brede og gode, og rygginnstillinger fungere bra så du får tilpasset sekken til akkurat din kropp. Norrøna utviklet denne i samarbeid med Forsvaret - målet var å utvikle en god sekk for de ekstra tunge børene, det har de klart. Jeg er ikke redd for å anbefale Norrøna Recon Pack, men som med alle sekker, prøv den med litt vekt i før du kjøper den, ingen rygger er like...
 4. Takk for svar, Frilufta! Det virker som det kun er mulig å kjøpe Streamstix på nettet, ingen av de store forhandlerne/butikkene fører merket. Har du erfaring med nettstedet deres? Er det seriøst og bra? (Har ikke så mye erfaring med å kjøpe på nettet og vil ikke bruke flere tusen om det ikke er seriøst og trygt...)
 5. Takk for svar! Det virker som det kun er mulig å kjøpe Streamstix på nettet, ingen av de store forhandlerne/butikkene fører merket. Har du erfaring med nettstedet deres? Er det seriøst og bra? (Har ikke så mye erfaring med å kjøpe på nettet og vil ikke bruke flere tusen om det ikke er seriøst og trygt...)
 6. Jeg vurderer å kjøpe en sjøørretpakke fra Streamstix, men ser ut til at det kun kan kjøpes på nettet. Noen som har erfaringer med å kjøpe fra Streamstix.com? Er det et seriøst nettsted?
 7. Er det noen som vet om butikker som fører Streamstix fluestenger på Østlandet?
 8. Suverent, takk for gode tips og beskrivelser! Hapa
 9. Jeg fikk akkurat to primuser av en eldre kollega, en Optimus 111 og en Optimus 199. Begge to ser ut til å være lite brukt og i mekanisk god stand, men de har stått i årevis og trenger nok litt overhaling. Noen som har kjennskap til disse modellene og hvordan de bør overhales?
 10. Hapa

  Tips til truger?

  Takk for gode svar!!
 11. Hapa

  Tips til truger?

  Jeg planlegger å kjøpe et par truger og søker litt info fra noen med erfaring. Hva er tingene man bør se etter for å sikre seg at trugene har god kvalitet og brukervennlighet? Har søkt litt på nettet og ser at Tubbs Mountaineer får mye skryt. Noen som har erfaring med disse?
 12. Takk for gode tips, jeg endte opp med å kjøpe Norrøna Recon Pack og har ikke angret et sekund. Denne sekken var uten tvil et godt valg for min rygg og til mitt bruk.
 13. Takk for langt og fyldig svar!! Jeg prøver den i disse dager, har lånt den av en kollega. Så langt virker den veldig bra. Jeg bærer fort vekk 25 kilo på de lengre fjellturene som går over mange dager, da er bærekomfort viktig!!
 14. Ja, jeg trenger en del volum. I dag har jeg en Bergans "ett eller annet" på 70 liter og den blir for liten på de lengre turene, jeg ender opp med å stroppe fast en del utstur på utsiden av sekken og det vil jeg helst unngå. På lengre fjellturer blir sekken fort vekk 25 kilo, da er bærekomfort ekstra viktig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.