Gå til innhold
 • Bli medlem

Aurivillii

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Aurivillii vant dagen sist 21. januar 2020

Aurivillii hadde mest likt innhold!

Om Aurivillii

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Friluftsliv, Toppturer, Fluefiske, Foto+++
 • Sted
  Hammerfest

Nylige profilbesøk

1 479 profilvisninger
 1. Selger masse Osprey Xena/Xenith (samt Gregory Deva/Baltoro, som nevnt tidligere) Litt avhengig av rygglengde passer Xenith i medium menn under ca 177 cm. Uansett anbefaler jeg å prøve flere modeller før kjøp. Har du eks.vis mye svai i korsryggen er gjerne Gregory Baltoro et bedre valg.
 2. Bare for ordens skyld: Støtter agumemtet ift active track når du filmer deg selv. I mitt tilfelle har en andreperson controlleren, og fullt oppsyn med drona. Kunne bare ikke finne noen regel som nevnte active track. Ellers er reglene tydelige. Drone piloten skal til enhver tid ha drona i øyesyn. Ellers har jeg alt av manualer på mobilen. Makshøyde (120m) og ytterbegrensninger har jeg stilt inn på forhånd. Er obs på å følge reglene. Cowboyflyging gjør bare at kravene skjerpes ytterligere..
 3. Takk for at du gjør meg oppmerksom på dette! Har studert reglene, men har ikke funnet dette. En annen ting som er litt uheldig for oss her i nord er at dronen bare kan opereres mellom soloppgang og -nedgang. Litt vrient i mørketiden.. Har du en link til de nye reglene som blir innført til sommeren?
 4. Findr 94 og 102 er meget gode ski. Ikke de skiene som byr på mest lek og moro, men "dønn ærlige" ski som gjør det de får beskjed om. Lettkjørt med god flyt, bra innsving, moderat spenn og myk tupp. Også meget gode til telemark, men har lettvektskonstruksjon slik at man bør vurdere Quiver Killer eller blande epoxy og stålull ved montering til løs hæl. Åsnes fyk har jeg selv hatt med 84mm midtbredde. Ok ski til det meste, men blir litt nervøse på hardt underlag.
 5. Jomfrutur med Helsport Ringstind Pro 2. Tverrfjellvatnet, Kvaløya, Tromsø - oktober 2019. Panorama av 8 vertikale bilder.
 6. Ser at det er flere på forumet som filmer med drone. Kjøpte en DJI Mavic Pro 2 for et drøyt år siden. Har relativt lite flytid, og har stort sett brukt drone til foto. Sist vinter testet jeg Active Tracking mode på en topptur. Jeg har forstått det slik at Mavic Pro 2 (i motsetning til forgjengeren) skal holde samme høyde i forhold til objektet den følger. Dette fungerte ikke i praksis når jeg testet funksjonen. Prøvde å la den følge meg på tur ned fra fjellet. Har jeg misforstått noe? Legger ved en link til filmsnutt. [Hidden Content]
 7. Tror denne blir knall. Har Voilé 3 pin cable og - Traverse. De føler jeg blir litt stive til dagens vibramsåler. Rottefella skal være mere velegnet til mykere såler.
 8. Har tatt knekken på mange Y-plugger fra både Helsport og Hilleberg. Stålspiker er billig og solid..
 9. Steiner fungerer bra, men kan gjøre mye ugagn på teltduk og stormmatter dersom det er veldig mye vind. Selv bruker jeg å ha med 6" (tommer) galvanisert stålspiker som jeg klinker ned i tela. Funker også veldig bra dersom du camper ute på vann med stålis.
 10. Min gode trurvenninne, Akita.
 11. Stort sett landskap- og turbilder fra våre nordligste fylker www.instagram.com/larsmathisen_photography/
 12. Tørking av klær i sovepose er noe man gjorde i militæret. Vinterstid vil jeg helst ikke ha våte klær liggende åpent inni innerteltet engang da det avgir mye kondens. Putter det som regel inni en tett pakkpose. Det eneste som får bli med i soveposen er tørt ullsett hvis behov, balaclava/lue/hals, ullstrømper eller kartanker, samt Nalgene-flaska med varmtvann. Absolutt ingenting fuktig inni dunposen! Da ber du om bråk... Klærne prøver jeg helst å tørke på kroppen under aktivitet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.