Gå til innhold
 • Bli medlem

sigbrol

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Bruker liner,fuktsperre og tynn ullsokk i inner støvelen.Noen selger den med to innerstøvler,en syntetisk og en i ull.Anbefaler ull.En støvel som bare blir bedre og bedre. Click here to view the article
 2. Hei,kjøpte et par lokalt her i Bodø,str.44.Bruker vanligvis 42-43 i vanlige sko.Har brei fot med høy vrist.Bruker de med en tynn nylonsokk og en tynn ullsokk+fuktsperre.Har gått ca.5mil med dem,beste støvlene jeg har hatt.Ser ut som om jeg har vært heldig med mitt kjøp. Mvh
 3. Gå inn på SKS sin hjemmeside.Der finner du opplysninger om fjellveier + webkamera med utsikt til Fagerlia og Skihytta. mvh.
 4. Har brukt den i hele sommer.Lekker litt dun,men er en topp pose.Lett pose som tar veldig liten plass i sekken.Er så fornøyd at jeg nok kjøper vinterposen fra samme fabrikant. mvh.
 5. Har begge Hillebergteltene +Ringstind 2.Klarer du deg uten fortelt vil jeg si at Unna har det fortrinnet at du huser 2 pers.Ringstind er som du sier vanskelig og sette pent opp,men et godt telt det også.En pers har god plass i Unna.Innerteltet legges til side hvist matlaging må gjøres innendørs.Soulo er lett og sette opp,da stengene klipses på.Forteltet er i klasse med Ringstind.Jeg legger alltid sekken på utsiden (i regntrekk).Du får den inn i begge Hilleberg teltene.Vanskelig valg,men jeg ville gått for Unna. Mvv.
 6. Det var nok en 10/11kg. propanbeholder som var tilkoblet et eller annet kokeapparat.
 7. sigbrol

  Telt

  The one and only,Hilleberg Unna! mvh
 8. sigbrol

  Skisko.

  Noen som har erfaring med Varg Polar,brukt som "vanlige " skitursko,med en og annen topptur med stegjern.Har dårlig erfaring med Varg Morgedal og "fjellstøvelen",Rastegaisa.Har som regel endt med blodbad,les,gedigne gnagsår.Trenger en støvel som kan brukes litt allround,helst lær.Har prøvd Crispi sine,men de holder ikke mål,desverre.litt for myke i læret.Plast er en option,Crispi CXT? mvh
 9. Hilleberg Unna er et 4-sesongers telt,et godt sådant. mvh.
 10. Hvist du starter fra Lakshollla må du nok regne med en del bæring av ski.Ca.en km.lenger ned går det en skogsvei (bratt) som vil føre deg til Littlverivatnet.Som sagt det er vanskelig terreng om sommeren,men med skifeller og litt aktsomhet går det nok.Vil minnes jeg så et bilde i BOT kalenderen av en viss lokal villmann på ski ved Ragohytta. mvh.
 11. Fisher E99 med Rottefella Telemark binding.Sko,Crispi Sydpolen.regn med og betale ca.5000Kr.Lengde på skia,din høyde +15-20 cm.Her har du utstyr som holder i mange år.Skia kommer i en smørefri versjon også(Crown),med litt "hurtigglider i sekken"er du forberedt på det meste.Regn med noe dårligere glid enn med ski som smøres,men hvem f--n har bråttom. mvh.
 12. Rottefella har reperasjonsplugger.Sjekk med din sportsforetning. mvh.
 13. Bruker E99 Crown m/ Rottefella super telemark(m/wire).Bruker også E109 m/Riva 3 bindinger.Sko,Crispi Sydpolen.Er meget fornøyd.Brukte Åsnes Rago før,litt tunge synes jeg. mvh.
 14. Fischer E99 Crown med Rottefella super Telemark m/wire.Sko,Crispi Sydpolen.Pass på og ha en boks flytende glider i sekken.Skifeller er heller ikke dumt og ha med seg. mvh.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.