Gå til innhold
 • Bli medlem

Authon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Authon

  Real turmat...

  tviler på at XXL selger varer med tap,kansje ikke med fortjeneste....men ingen butikker selger varene sine for mindre enn det de kjøper de inn for,,,,,det trur jeg rett og slett ikke på.
 2. Dag 1:Båt fra Synnervika til Revlingen.Gå via Svukuriset og til Grøtådalsætra. Dag 2:Grøtådalsætra-Rogshåen Dag 3:Rogshåen,Revsjøen,Volsjøan,Nedre Muggsjøen. Dag 4:Ligge i ro ved Nedre Muggsjøen. Dag 5:Nedre Muggsjøen-Synnervika. ser ikke dette bra ut da?
 3. synes armyboots er stødig nok jeg da...Har også brukt vanlige joggesko på mange fjellturer der det har vært alt mulig tereng.Deilig å gå i lette sko altså..Er ganske vant å ferdes i fjelltereng på trening gjennom idretten jeg driver,så er sterk i anklene.
 4. pga lengde eller tereng? er vel ca.15 km..Noe som jeg vet går bra...men viss terenget er ulendt så blir det verre. dette er ikke ruter som må følges slavisk..ser vi at det blir langt en dag så tar vi rett og slett og overnatter.Og 5 dager er også bare et utgangspunkt..kan godt bruke 6 dager også.
 5. Forandret enda en gang jeg,,hehe...Har funnet ruta nå trur jeg,men tar gjerne imot tips viss det ser helt for rart ut.Hver etappe er ca.15 km.Dvs kansje 4-5 t gange..Er det ok ? greit å ha tid ved teltplassen også,pluss at det blir jo pauser underveis.Planen er ikke å gå hele dagen. Dag 1:Båt fra Synnervika til Revlingen.Gå via Svukuriset og til Grøtådalsætra. Dag 2:Grøtådalsætra-Rogshåen Dag 3:Rogshåen,Revsjøen,Volsjøan,Nedre Muggsjøen. Dag 4:Ligge i ro ved Nedre Muggsjøen. Dag 5:Nedre Muggsjøen-Synnervika. Hørers dette og ut? har brukt kartet på hvor.no Noen som har er
 6. hva med at jeg går i land på haugen gård istedet for Elgå? da sparer jeg sikkert fort 15-20 km gåing...og kan da legge ruta mot storfisktjønnan osv...trur det blir mere behaglig å ikke gå seg ihjel,og heller nyte naturen,og kansje ligge to dager ved muggsjøen. trur jeg må regne med 4 km i timen.Høres lite ut,men med sekk og rolig gåing så går tia fort.
 7. hmm,,ok...men er det mulig å gå fra Grøådalssætra og rett til muggsjøen da? at jeg bare går rett mot istedet for å gå innom alle sjøene på veg til muggsjøen? da blir vel ruta kortere.
 8. ja 30 er sikkert mye ja...20kg blir det kansje,,det skal vel gå.
 9. vil si jeg er sprek nok ja...Men rett etter jeg posta innlegget så fant jeg en ny rute.. Knutis har nesten det jeg hadde tenkt selv faktisk. Er 2mil gange om dagen mye? Det jeg hadde tenkt av rute er som følger:(vill sikkert bli forandring) DAG 1 *Båt synnervika til Elgå,så Elgå til Rønsjøen. DAG 2 *Rønsjøen til Grøådalsætra DAG 3 *Grøådalsætra-Storfisktjønna-Rogshåen-Stygsjøkoia-Nedre Muggsjøen. DAG 4 *Holde seg i ro ved Muggsjøen. DAG 5 *Nedre Muggsjøen-Synnervika. Mulig dette er helt på jordet..aner ikke..Er ikke noe kjent i de traktene.Skal også ha med samboer o
 10. Hei,,planlegger vandring ved Femund i sommer..Går det båt fra synnervika og helt ned enden av Femund? Planen var å ta båt fra synnervika og til enden av femund,,så gå tilbake igjen til Synnervika(på høyresia av vannet). Tenkte ca.5 dager..Er det knapt med tid? tenkte kansje 6t gange om dagen.ca.3mil kansje. håper på svar fra noen som er litt kjent i traktene.
 11. De som har løpt fort har løpt jøldalshytta,gjevilvasshytta,trollheimshytta og over geithøtta tilbake til jøldalshytta. Da slipper du den bratte motbakken fra Trollheimshytta og til gjevilvasshytta.. Trur nesten jeg starter på Gjevilvasshytta jeg.og løper om trollheimshytta,svartbekkdalen,jøldalshytta og så til gjevilvasshytta.Viss været er bra:)
 12. Tenkte å løpe trekanten i trollheimen til helga (på en dag).Men noen som kan anbefalle korr det er best å starte fra? tenkte kansje å starte på Gjevilvasshytta,så trollheimshytta,Jøldalshytta og så mot Gjevilvasshytta igjen. Men fra Trollheimshytta og til Jøldalshytta,,er det best å legge turen over Geithytta da? eller gjennom svartdalen?
 13. det er smak og behag...Men jeg foretrekker smøre ski,,,, De glir bedre en smørefrie,og slipper å høre på susingen fra skiene. Når jeg skal gå for det meste oppover,,så legger jeg under feller,,slik at på veg ned har jeg blanke ski som glir godt.. på turer der jeg ikke bruker feller smører jeg...Det er som regel ikke noe problem
 14. Authon

  veslesmeden

  passerer jeg rondeslottet på veg til veslesmeden fra Gammelgården? og er det lettere tur en opp til rondeslottet?
 15. nei men i motbakke,,som heg skal bruke de til,,,så er det viktigste at de sitter 100 prosent...gliden er ikke viktig da jeg smører der det ikke er bratt..ikke så vanskelig å smøre...og ski som er smurt glir bedre en ski med feller under..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.