Gå til innhold
  • Bli medlem

Boudicca

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Igjen: tusen takk for svar! Det blei en Kajka 75 l i stedet, og jeg er rimelig sikker på at jeg gjorde ett godt kjøp der!
  2. Tusen takk for svar Skal til butikken for å prøve sekker igjen i morgen, så skal huske på det dere har skrevet her. Det er jo så utrolig mange å velge i mellom! Er litt "Vingle-Petter" så kan ikke si at dette var veldig lett! Men igjen: tusen takk! Og det er bare å komme med flere innspill om dere har det
  3. Hei! Skal kjøpe meg en tursekk nå som jeg kan bruke til både fjellturer men ikke minst reiser som interrail ol. Jeg er ikke så høy og har derfor funnet ut at en sekk med 60-65 l er best. Har prøvd litt forskjellig i butikkene og står så langt i mellom en Berganssekk til 1900 (Rondane lady, 65 l), og Fjällrävens Kajkasekk til 3100 kr (damemodellen, 65 l). Jeg er fryktelig usikker på hvilken jeg skal velge! Liker nok Fjällräven sin best, men den er jo betraktelig dyrere en Berganssekken. Moren min mener jeg bør gå for den billigste, ettersom jeg er skal studere nå og ikke kommer til å ha veldig god råd fremover. Men så; er det noe vits i å legge så mye ekstra penger i en ryggsekk? Og har noen av dere erfaringer med en av sekkene?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.