Gå til innhold
 • Bli medlem

Champion

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Champion

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei igjen! Vi klarte rett og slett ikke å finne et tidspunkt som passet i fjor, men vi håper i det lengste å få det til i år. Hvor sent tror dere det er mulig å gjennomføre turen?
 2. Takker, fant er par gode tråder der! Hva tror godtfolket om skotøy? Er det doable i joggesko (serat Knut Stabell gjorde det) eller er det et must med fjellstøvler? Føttene mine pleier å begynne å protestere etter rundt fire timer i fjellstøvlene, kan tenke meg at 20 timer til da blir et slit. Er jo selvfølgelig en mulighet med såler, men tror ikke det vil funke særlig bra å legge såler i allerede godt inngåtte sko nå..
 3. Se der ja, ligger visst en del fortsatt. I følge yr er det meldt 12 grader og regn en uke fremover nå, så da bør vi kunne få skyldt bort en del snø. Krysser fingrene for bart og tørt når vi skal ut, tipper våte rondanesteiner lett kan plusse et par timer på turen..
 4. Det ser veldig ut som vi kommer til å gå for denne turen i løpet av sommeren, lover turrapport med bilder når det er gjennomført! Nå gjelder det bare å finne et tidspunkt som passer begge. Har logga noen mil og høydemeter med sekk i helga og i løpet av sommeren blr det en ukestur i fjellet, så sammen med noen joggeturer på et par timer bør vi klare å prikke inn formen. Gleder meg som en unge!
 5. Takk for svar, Torjus! Hvor lang tid brukte du på ruta di? Hvordan er forholdende mtp snø i slutten av juli? Regner med å tape opp anklene før jeg begynner, overtråkk skal ikke få ødelegge!
 6. Får ikke linken din til å fungere..
 7. Hei! Jeg og ei venninne er på utkikk etter sommerens utfordring og kom over denne varianten. Vi er begge ganske erfarne friluftsfolk og i brukbar god form, men utprega toppturer er vi ikke like vant med. Hvor tung er egentlig denne turen? I artikkelen står det at "de fleste" ligger mellom 20 og 24 timer, men jeg vil jo anta at "de fleste" som prøver seg på denne er litt andre enn mann i gata. At rekorden er på 13 timer og Lars Berger har bruk 14 gir jo en brukbar pekepinn. Er det noen fra forumet her som har tatt runden og har noen erfaringer å komme med? Jeg har forsøkt å søke, så b
 8. Mye pen fisk, men hva er greia med å pelle så jævlig på lemen??
 9. Hvor kjøpte du klorin/nøytraliseringstabletter?
 10. Hvor kjøpte du klor og pipette?
 11. Noen som kjenner forholdene ang harepest i Setesdal/Fyresdaltraktene? Eventuelt gode tips til tabletter eller filtre som er trygge? Har i alle år snakket om hvor heldige vi i Norge er som kan drikke "alt" vann vi møter på, men i år ser det ut til at jeg må være litt forsiktig..
 12. Champion

  Finnskogen

  Vi drar i morgen ja! Sekken er ferdigpakka og fiskeveska fylt opp, mangler bare en liten tur til byen for å kjøpe myggspray og noe sterkt til lerka. Ruta vi har tenkt oss er noe sånt som dette, men vi aner ingenting om hvordan terrenget er der så gjerne hyl ut om det ikke er noe god ide, f eks om de veiene på kryss og tvers er spesielt traffikerte, vanna er fisketomme eller om dere har en annen perlerute å anbefale. (Litt dårlig tid i forveien, men er vel sånn det skal være). Det ble lite bilde, trykk her for større: [Hidden Content]
 13. Tja, lynkurs kan være godt nok det, så lenge det er lagt opp på en seriøs og skikkelig måte. Målet bør være å gi eleven tilstrekkelig opplæring, ikke bare å pløye gjennom pensum. Jeg vet ikke hvor stort pensumet er for jegerprøven, så skal ikke uttale meg om det lar seg gjøre på en forsvarlig måte over en langhelg. Man bør jo tross alt gi folk god nok opplæring før man setter våpen i hendene på dem.
 14. Hadde vært morsomt om noen her som visste om noe liknende kunne gitt lyd fra seg
 15. Champion

  Beast Master

  Når vi er litt inne på temaet her, er det noen som har noen erfaringer med SpeedMasteren? Har den selv, men ikke fått så mye tid til å teste den ut ennå, men sålangt virker den hærlig å kaste med, og om den tåler litt til tross for vekta er den jo fin...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.