Gå til innhold

Espensa42

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  148
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Espensa42 vant dagen sist Desember 27 2014

Espensa42 hadde mest likt innhold!

Om Espensa42

 • Bursdag 12. okt. 1970

Nylige profilbesøk

675 profilvisninger
 1. Espensa42

  Skallbukse

  Ja, du og jeg finner den på det viset,men jeg tenker mest på at informasjon på forumet bør være så lett tilgjengelig som mulig for ettertiden - også for de som ikke har svart belte i googling. Og jeg syns det er et poeng å kunne finne ting fra søkemotoren på forumet uten å gå via Google - hvem vet hvordan Google-søk fungerer om 5 år?
 2. Espensa42

  Skallbukse

  Kan en moderator endre tittel på tråden, så vi finner den igjen senere?
 3. Espensa42

  Uhøytidelig Fotokonkurranse, Emne Vinterlys

  Jeg synes ny tråd er det ryddigste.
 4. Espensa42

  Espen sitt.

 5. Espensa42

  Uhøytidelig Fotokonkurranse, Emne Vinterlys

  Jeg åpner med dette: Tatt på Venabu første juledag. Sukkertoppen litt til høyre for midten er landemerket Muen.
 6. Espensa42

  Hva har du kjøpt nå!

  Sånn: (Fjällräven Byron hat thin)
 7. Espensa42

  truger til gutt

  Får du Tubbs-trugene for 1100,-, så synes jeg det virker som et knallkjøp. Tubbs er anerkjent, også i facebook-gruppa @Fisketryne viser til (jeg er også medlem der). Ser ut som stegjerna på MSR-trugene er svakere, samme med bindingene. Jeg har Tubbs Journey selv. Annerledes (eldre?) bindinger, men svært bra. Boa-systemet på Flex-trugene sies å være enda enklere (altså enklere i bruk, ikke simplere)
 8. Espensa42

  Starten på friluftslivets år 2015

  Jeg og fruen skal - på balkongen denne gangen.
 9. Espensa42

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Formiddagstur på truger på Venabygdsfjellet. Ikke i dag, men julaften. Min debut på truger. Fantastiske forhold! Fantastiske Robert på Venabu Fjellhotell guidet oss til fossene i Myfallet.
 10. Espensa42

  Julegaver og ønsker

  En helg med hundekjøring - tur-retur Geilo-Tuva, med overnatting på Tuva. Gave fra meg til kona. I tillegg feirer vi jul på Venabu Fjellhotell i år. Ellers ligger det i korta at det blir truger på både kona og meg (tubbs mountaineer) i vinter, om ikke akkurat til jul.
 11. Espensa42

  Blomster med spesiell bestydning.

  Jeg må velge 3 stykker; I skogen setter jeg pris på den lille beskjedne skogstjerna: Til fjells må det bli issoleia, tøffingen som tåler frost, og som finnes over på over 2300 moh: Og så synes jeg det er gøy å komme over tettegras, rett og slett fordi den er kjøttetende:
 12. Espensa42

  Norsk turmat

  Bra! Jeg bestilte Jalfrezi, Coq au Vin og Chili con Carne.
 13. Espensa42

  Norsk turmat

  Jeg også. Jeg bestilte vel egentlig likegodt pr. mail. Måtte også korrigere ordren, siden jeg ikke hadde fått med meg at det ene produktet var out of stock. Så dette blir spennende.
 14. Espensa42

  Norsk turmat

  Hvordan shopper og betaler man, nå som de har trøbbel med onlinebetaling? Jeg ble ualminnelig fristet, og har 4 produkter i handlekurven...
 15. Espensa42

  Åpnespis turmat

  Misforstå meg rett; med "value for money" mener jeg kvalitet, ikke kvantitet. "Lokalprodusert" "og økologisk" er også "value" - også for meg. Når jeg kjenner grisebonden og vet at ribba har nøffa rundt i friluft hele livet, så har det en verdi som gjør at jeg fint kan betale 4-5 ganger normal ribbepris. Kanskje ikke HVER dag, men til jul; definitivt Eller; når jeg kan kjøpe avocado, chili, lime,tomat og løk, og slenge sammen en guacamole til dobbel pris av den uappetittlige gørra du får kjøpt på boks - men som smaker helt fantastisk i forhold - da er det value for money. For meg.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.