Gå til innhold
 • Bli medlem

Espensa42

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  148
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Espensa42 vant dagen sist 27. desember 2014

Espensa42 hadde mest likt innhold!

Om Espensa42

 • Bursdag 12. okt. 1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 064 profilvisninger
 1. Espensa42

  Espensa42

 2. Espensa42

  Skallbukse

  Ja, du og jeg finner den på det viset,men jeg tenker mest på at informasjon på forumet bør være så lett tilgjengelig som mulig for ettertiden - også for de som ikke har svart belte i googling. Og jeg syns det er et poeng å kunne finne ting fra søkemotoren på forumet uten å gå via Google - hvem vet hvordan Google-søk fungerer om 5 år?
 3. Espensa42

  Skallbukse

  Kan en moderator endre tittel på tråden, så vi finner den igjen senere?
 4. Jeg åpner med dette: Tatt på Venabu første juledag. Sukkertoppen litt til høyre for midten er landemerket Muen.
 5. Sånn: (Fjällräven Byron hat thin)
 6. Får du Tubbs-trugene for 1100,-, så synes jeg det virker som et knallkjøp. Tubbs er anerkjent, også i facebook-gruppa @Fisketryne viser til (jeg er også medlem der). Ser ut som stegjerna på MSR-trugene er svakere, samme med bindingene. Jeg har Tubbs Journey selv. Annerledes (eldre?) bindinger, men svært bra. Boa-systemet på Flex-trugene sies å være enda enklere (altså enklere i bruk, ikke simplere)
 7. Jeg og fruen skal - på balkongen denne gangen.
 8. Formiddagstur på truger på Venabygdsfjellet. Ikke i dag, men julaften. Min debut på truger. Fantastiske forhold! Fantastiske Robert på Venabu Fjellhotell guidet oss til fossene i Myfallet.
 9. En helg med hundekjøring - tur-retur Geilo-Tuva, med overnatting på Tuva. Gave fra meg til kona. I tillegg feirer vi jul på Venabu Fjellhotell i år. Ellers ligger det i korta at det blir truger på både kona og meg (tubbs mountaineer) i vinter, om ikke akkurat til jul.
 10. Jeg må velge 3 stykker; I skogen setter jeg pris på den lille beskjedne skogstjerna: Til fjells må det bli issoleia, tøffingen som tåler frost, og som finnes over på over 2300 moh: Og så synes jeg det er gøy å komme over tettegras, rett og slett fordi den er kjøttetende:
 11. Bra! Jeg bestilte Jalfrezi, Coq au Vin og Chili con Carne.
 12. Jeg også. Jeg bestilte vel egentlig likegodt pr. mail. Måtte også korrigere ordren, siden jeg ikke hadde fått med meg at det ene produktet var out of stock. Så dette blir spennende.
 13. Hvordan shopper og betaler man, nå som de har trøbbel med onlinebetaling? Jeg ble ualminnelig fristet, og har 4 produkter i handlekurven...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.