Jump to content

RulleRolf

Passivt medlem
 • Posts

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RulleRolf last won the day on April 1 2015

RulleRolf had the most liked content!

Reputation

118 Excellent

About RulleRolf

 • Birthday 05/02/1962

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,314 profile views
 1. Forbudt med droner i nasjonalparken, det forstyrrer dyrelivet. Da må man heller foby mennesker i nasjonalparken, de forstyrrer dyrelivet. Til alle dere turglade stillhetssøkende mennesker der ute, jeg har nå kjøpt en drone DJI Mavic pro som pakker mindre enn et speilrefleks kamera og det bråker nesten ikke. Utrolig lett å få med seg utviklingen har gått skikkelig fort fremover og dette er gøy.
 2. Måke er godt og det er kråke også. Jeg jobbet en liten stund på Bolærne (etter at det ble privatisert) og der hadde vi måke, kråke og skarv på julebord. Til et julebord så gikk vi tom for kråke og da fikk vi bestillt rype som erstatning for kråke. Her skal dere få et lite måkevers, må leses med litt innlevelse, særlig på slutten. Sommer, sol og skjærgård måke måke måke. Vinter, sne og skispor måke måke måke.....
 3. Har ligget ute i tett snødriv i vind, uproblematisk (synes jeg) Ligget ute i kraftig vind, uproblematisk, det bråker litt, men det gjør da et hvilket som helst telt også. Vekt betyr ingenting for meg så lenge jeg padler kajakk. Ved kraftig regn og vind så luner myggnettet veldig godt. Har hittil ikke blitt våt og er fremdeles meget godt fornøyd, sovekomforten er helt vannvittig god.
 4. Skjønner egentlig ikke motstanden til Draumr. Har ligget ute i under minus 10 og har ikke "frøsi" ræva av meg, tvert imot. Exped down mat 9 og det faktum at man ligger over bakken er for meg helt vidunderlig deilig. Støtt opp om det Norske sier nå jeg. Forøverig så arrangeres det havheng her utenfor Tjøme/Nøtterøy i oktober en gang (krever kajakk)
 5. Jeg arrangerer Camp RulleRolf på en øy i Tjøme skjærgården og vi er ca 35 stykker som skal sove ute, lørdag til søndag. Blir nok noen bilder herifra.
 6. Det enkle er jo ofte det beste, jeg trer en god stang (2,5meter) rett og slett ned i vesten så den står på skrå ut foran skulderen. Mellom vesten og kroppen for de som ikke skjønte det..... Tilslag gjøres da enkelt ved å bøye seg hurtig frem. Fisker man med wobbler så er det bare å legge seg litt fremover mens man padler og så sette seg opp så får det som henger etter en ganske så naturlig gange. Helt gratis og det fungerer på alle kajakker, morsomt med fire makreller på en gang :D :D
 7. Fra sjø til vann er ingenting påkrevet, vann til vann derimot er det noen steder påkrevet med vask av kajakk.
 8. Vi har en fabelaktig flott klubb i Tønsberg med faste turer hver torsdag såkalte lav terskel turer hvor alle kan bli med.Vi for tiden ikke noe eget klubbhus men holder på å få lov til å bygge et kajakk skur i disse dager, ute på Fjærholmen. Lompa regner med at det er en skrivefeil at man må kunne rulla, det er selvfølgelig ikke påkrevet. Egenredning derimot er en god ting å kunne. whistler om du er interessert så kan jeg tilby deg våttkort kurs også.
 9. Flotte ord PTG. whistler ta kontakt med meg for prøvepadling, bor på Nøtterøy og er vel over gjennomsnittet padlegal, har båter med og uten ror men foretrekker ror. Det er som PTG sier to leire for padling i Norge og under en kjøretur til Nordnorge så fikk jeg sønnen min til å telle kajakker vi så på taket av biler og kort fortalt så var det ca 80% med ror og de resterende 20 uten, Elvekajakker var ikke telt med. Vi hadde eget skjema så det ble ganske vitenskapelig kan du tro, antall tunneller og gule biler ble også telt, bra tips for å holde poden i aktivitet. Da reagerte den ene leiren i Norge såklart og sa at de var ute å padlet........
 10. Kjøpte to Norrøna bukser, en kort og en lang, fabelaktig kvalitet (og dyrt...) Teknisk stisykkelbukse tror jeg de går under. Norrøna Fjørå Flex1 Pants heter de visst, tror de kan bli en klassiker for meg. Amok 3.0 er også kommet i hus, med tarp så den har sitt eget hus.
 11. Morsom tråd dette, uten sammeligning forøverig så var jeg på en padletur i sommer og vekt i kajakkvar 57,5 kilo pluss kajakkens egenvekt på 22 kg. (Point 65 Freya Expedtition) Hadde med kajakktralle som desverre var punktert på det ene hjulet. Planen var å padle fra Kristiandsand og hjem (Nøtterøy) Ble desverre for mye vind og store bølger ved Sildodden så jeg kontaktet hente og bringetjenesten (les kone) og ble plukket opp ved Risør etter 2 dagers padling og nesten 12 mil. Hvis dere lurer på hva som veier så mye så var det nesten 10 liter vann (10 kg) 6 liter øl og masse snaddermat, jeg anser Real turmat på lik linje med Grandiosa, altså ikke beregnet for mennesker, meg om det. Klær, kokeutstyr, sovepose, Amok hengekøye og meget mer er ting som for meg gjør turen innholdsrik og behagelig. Les litt om turen her.
 12. Amok Draumr 3.0 utrolig bra hengekøye med gode forbedringer fra 1.0 som også ligger på kajakkrommet. Man sover bare så utrolig godt i denne og med muligheten for en hengende stressless så blir det turens høydepunkt (for meg)
 13. Farrisvannet med start på Kjose, E18 nesten hele veien ned. Masse nydelige kanaler mellom øyene her. http://kart.finn.no/?lng=9.93662&lat=59.11939&zoom=13&mapType=normap&markers=9.92048,59.10758,r,Brukerdefinert%7C9.93662,59.12071,r,Brukerdefinert
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy