Jump to content

Molg

Aktiv medlem
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Molg last won the day on July 4 2012

Molg had the most liked content!

Reputation

9 Neutral

About Molg

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. De to siste helgene i September er det som er vanlig på vestlandet vertfall.
 2. Kan ikke si at det er en hytte. Heller er sel, men vi har en oppe på et stykke opp i fjellet. Den har kun 2 sengeplasser, et bort, en ovn og en liten kjøkkenbenk. Alt i et lite rom på noe rundt 3x3 meter. Har kun overnattet der et par ganger, men går ofte turer opp dit, hviler i sengen litt, og går ned igjen. Kan legge ved at den ligger på en seter.
 3. Det var trist Jeg føler med deg jeg også. Tørr jeg å spørre hva det var som gikk galt?
 4. Molg

  Trollatraversen

  Kjempeflott turrapport! Fikk veldig lyst til å dra til samme plassen selv!
 5. Jeg liker å gå i naturen enkelt å greit kun for turen. Det er en fin opplevelse, og en fin avkobling fra sivilisasjonen. Det er jo også greit å være alene (ikke som i huset-alene) av og til også. Selv om man får god trim er det ikke det jeg tenker på akkurat, selv om det er viktig det også.
 6. Ta med tørkede egg:) http://www.ingridsblogg.no/?p=406729
 7. En veldig god tur-rapport av en sikkert enda bedre tur! Du formulerer deg veldig godt! Skulle likt å gått samme ruta selv
 8. Høres ut som en flott tur, men dumt at den ikke ble som planlagt. For min del er de uplanlagte turene de beste!
 9. Her er enda ett fra meg (trykk på linken under for bedre bilde): http://0o2471.net/44365
 10. Jeg synes de heller skulle ha fokusert litt på de som reiste over atlanteren i robåt jeg. De fortjener mye mer oppmerksomhet en dette!
 11. Et spennende prosjekt ja! Men tenk litt på at du må forberede deg veldig godt psykisk før du legger ut på en slik tur. Å være alene i en så lang tid er en stor påkjenning, og du må regne med å gå gjennom mange følelser i løpet av året. Jeg håper for all del at du fra før har prøvd deg på 1 eller 2 månder alene før denne turen, så du har litt erfaring om følelsene. Jeg vil også på det sterkeste anbefale å ha med deg en hund eller to, så har du vertfall litt selskap. Men over til det lit mer positive: En blogg kan være godt å ha ja. Legg ut mye informasjon om ha du har med deg osv. før turen. Husk også å ha med deg en slags "ok-mekanisme" som du må trykke på hver dag for å vise at du har det greit. Jeg så det på en video av en som prøvde seg på en 3-månders, men hvor du får tak i en vet jeg ikke. Se gjerne på denne serien på youtube. Mye nyttig info der! (dette er 3-månders fyren). Trykk deg inn på videoen for å se resten av serien.
 12. Her er et par nye bilder fra meg:) En stor slette med mye myrull på en seter en plass i landet. Ble litt dårlig kontrast mellom sletten og fjellet bak, men det er ikke noe jeg klarer å gjøre noe med. En bratt bakke på vei opp til den samme seteren. Hvor bratt det egentlig var kom ikke med å bildet.
 13. Så ganske bratt ut på de verste bakkene Men det var sikkert en flott tur likevel!
 14. Tror jeg skal notere meg ned offshore ja Takker igjen for mange gode tilbakemeldinger. Det ser ut som et godt forum dette
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy