Gå til innhold
 • Bli medlem

coni

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  308
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om coni

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fredag dro jeg til Turtagrø og gikk op Nordre Skagastølstind på kvelden for å drikke øl. Fin slush nedover. Lørdag opp Styggedalstind med Martine og Signar. Vi gikk over til Vesttoppen, morsom, liten eggtravers med en del snø. Kjørte ned fra Østtoppen og traverserte inn i nordflanken uten å sjekke forholdene først. Det var ikke smart. Det var hardt og 45-50 grader med klippe/sprekker under. Det gikk bra og nok en bevis at men skal helst gå opp ruta før man kjører ned. Lite snø i Hurrungane. Sesongen nærmer seg slutten!
 2. Kaldt, men fint på ettermiddagen. Besshø er vel i overkant flat for rando.
 3. Men personlig liker jeg best syd Tyskland og helst Tyrol. Kanskje litt høyere priser enn i Østerrike, men ikke avskrekkende. [Hidden Content] Hva skal dette bety??? 1.) Tirol ligger i Østerrike og ikke i Tyskland 2.) Südtirol (webside henvisningen) ligger i Norditalia (men snakker tysk, ja)
 4. Nei, vi kjørte ikke direkte. Er vel litt i overkant riskabelt på vinteren men sikkert veldig morsomt på våren.
 5. Etter mange turer på Gaustatoppen frister det med å prøve noe annet på østlandet. Noen som har gjort erfaring med skikjøring på Blefjell. For eksempel ned fra Store Ble retning vest?
 6. Muligens har vi forskjellig oppfatning hvor bommen ligger men den turen vi gikk er en forholdsmessig kort topptur. Under 1.000m og 2-2,5 timer opp.
 7. Det er vel ikke så langt fra bommen til toppen av mugnetind.
 8. Vi gikk fra Beito der vegen over slettefjellet begynner. Det var brøytet til bomstasjonen, men ikke lenger.
 9. Nei. Mugnetind gikk vi fra Beito. Hadde vel vært for langt å gå fra Rv 51 med randoski...
 10. Julebord på fredag og familiære interesser på søndag gjorde det til en nødvendighet å satse på dagstur denne helgen. Egentlig var planen å bestige Besshø, kjøre ned en av rennene mot Beseggen og så returnere via selve Besseggen. Men Vegvesenet ville det annerledes. Valdresflya var stengt lørdag morgen. Dermed ble det Mugnetind på formiddagen og Bitiorn på ettermiddagen. Mens vinden ødela litt av moroen på Mugnetind kan vi rapportere om kjempeforhold fra Bitihorn og ned til RV 51 ved Bydin. Pudder på fast såle. Med kjempefin kveldsstemning og 3/4 måte i bakrunnen. Hadde gjerne visst hvorda
 11. Det går ikke an å stole på Yr. I hvert fall ikke på symbolvarsel. Heller på tekstvarsel. De bommet fullstendig for Turtagrø på lørdag. Symbolvarsel er virkelig en katastrofe når det gjelder fjell. Hadde satt pris på en dedikert fjellværtjeneste som de har i alpene.
 12. FANTASTISK!!! Endelig et riktig kult innlegg på dette forum.... Var selv på vei retning Midtmaradlastind den 22.9. Tenkte egentlig at jeg var alene i Hurrungange med tok visst feil. Utrolig fine bilder. Minner meg om januar for noen år siden da vi vinterbesteg Storen via Andrews renna.
 13. F ta Vetti! Fire ganger har jeg vært der, fire ganger ble det bomtur. Eller det kommer an på hva som defineres som bomtur. Selv om man ikke når toppen, så kan det faktisk være en særdeles vellykket tur. Etter at det ikke ble noe av Grandes Jorasses grunnet usikker værmelding og samtlige turkamerater i Norge var opptatt med noe annet så måtte jeg dra på tur alene. Diverse webcams viste at det har kommet mye snø men jeg skulle prøve meg på Midtmaradalstind allikevel. Tidlig avreise fra Oslo og så gikk det, ved hjelp av sykkel, rimelig rask opp til DNT hytta på Stølmaradalen (2,5 timer). En sjar
 14. Ja, Østerrike er billigere, og hyttene hyggeligere. Selv om toppene ikke er like høye. Du kan ha base hvor som helst egentlig. Systemet av fjellhytter og vandrestier går gjennom hele alpene. God flyforbindelse fra Norge og hva annet fritidstilbud enn fjell du vil ha er kanskje mer avgjørende med tanke hvor du drar. Men for all del: Både Chamonix, Zermatt og Grindelwald er fantastiske mål. Der kan du se alpenes høyeste og mest kjente topper fra hotellvinduet: Eiger Nordwand / Matterhorn /M.Blanc....
 15. Ja, vi så faktisk to rimelige rustne jernbolter. Var det dere i 1980 som satt dem. Fantes vel ikke friends denne gangen...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.