Gå til innhold

Tessatroll

Moderator
 • Innholdsteller

  2 671
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  43

Tessatroll vant dagen sist Juni 19

Tessatroll hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om Tessatroll

 • Bursdag 15. juli 1981

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

6 495 profilvisninger
 1. Eg tenker at helsport sitt hadde trekt lengste strået om eg tenker at ein innimellom er to. Då kan båe ligge og med andlet ut. Skal ein ligge å styre med koking på sideopning og to stk, blir den eine liggande "bak rævva" på den andre. Er vel det viktigste eg kan komme på som gir ein praktisk forskjell til fordel for helsport.
 2. Fint med variasjon
 3. Herleg lettgått terreng her rekk du ikkje 1,7 mil etter rypa etter jobb for å seie det slik, men ein heil del høgdemeter 😂 og vurderingane er jamne på kor vidt det er vits å løyse skot mtp å faktisk få tak i fuglen når han dett. Men fine turar? Ja jøss.
 4. Har rydda vekk nokre innlegg. Bed om at ein held ein sakleg tone. - Moderator -
 5. Mi erfaring er at om ein har dårleg dårleg feste for plugg er det hipp som happ, kanskje verre med kuppeltelt? Eit tunneltelt kan nokså raskt leggast i bakken i eit knipe tak (om det ikkje er heilt Texas). Eit kuppeltelt? Kan vel fort få litt Mary Poppins-feel. Eg og venninne mista eit kuppeltelt pga ei heilt vanvittig snøomvandling på få timar, kunne like godt plugga i ei kasse isoporkuler. Skal seiast at dei to næraste målestasjonane målte middelvind på hhv 29,4 og 22,2, og 35,2 og 29,4 i kasta (fekk data frå Klimavakten på met. inst.) og med dreiande vind fekk me og noko komprimert vind frå ei slukt. Eg tenker at det er hipp som happ om ein har dårleg feste, og også hipp som happ om ein har gode høver til å bardunere, ekstra tau over telt osv. Kuppeltelt bråkar ofte mindre, er igrunn den einaste føremunen eg kan komme på.
 6. Bergtagen ser veldig fin ut, og står på prøvelista mi når eg kjem til ein butikk det den er. Har fleire kjenningar og venner som har Bergans arctic og er godt nøgde. Dei nyttar den både på lengre skiturar med pulk og til turane her heime i rufsete vestlandsver.
 7. Ehm, har slike, synes det er prakk med liner og styr ved behov for nedgraving på tvers. Enda me då rive dei av på fleire. Ei linegrøft frå pluggen og fram som du uansett må ha, og bardun tredd inn på med dobbel runde funka gull. Nett som du ville gjort det med ei ski, berre at du der ikkje får tredd dobbel runde.
 8. Det kan ein jo enkelt måle, men aller enklest er det jo å ta det på visualen når dei tek sekken på. Ein veit jo omlag koss sekken skal sitte med last i .
 9. Nei, det er ikkje noko søknadsgebyr eller liknande om det er det du tenker på.
 10. De kan no velge det, men då er ein inn på prinsipielle spm som krev ei heilt anna behandling, og helst ein annan tråd (som truleg hadde blitt både heit og god, sidan eg kjende eg vart heit i toppen berre av kommentaren 😅). Her var det vel snakk om samanhengen betaling/kva ein betalar for
 11. Hei. Eg er 166 cm og har et par Arcteryx Theta sv som eg er veldig happy med. Solgte eit par Klattermusen Freke som eg ikkje likte så godt, av fleire grunna, men den var også alt for lang på beina. Hadde tidligere en RAB salopette som eg likte veldig godt, men den modell finnes ikkje lenger trur eg.
 12. Ja det vert gjort mykje bra rundtomkring.
 13. Kva gjeld ytterstoff; no er eg ikkje inne på WM term og produkt, men tenker slik om eg skulle kjøpt meg ny pose; Bruk under varierte forhold, med stor sjangse for både fukt men og solglytt, stoff som pustar og tørkar fort, helst med svart for som kan vrenges mot sola. Er ikkje mange min i lett trekk og litt sol som skal til for ta knekken på ganske mykje fukt. Ver flink å få han til lufting på pulken under stroppene så snart høvet byd seg, om det så berre er ei 20-minutts luke i veret. Evt dandert på sekken om det går. Å kjøpe ein pose med veldig tett stoff ville eg vore skeptisk til, då eg hadde følt at eg hadde lite kontroll på den akkumulerte fukta over tid. Men, eg antek at ein slik dyr pose har tett stoff yst, og veldig pustande godt stoff innvendig, noko som mogleggjer strategi med vrenging av pose og uttørking av denne ved verhøve.
 14. Eg har i alle fall til gode å oppleve det som ei problemstilling, og per dato er dampsperre ikkje eingong noko eg vurderer til vanlige vinterturar på det norske fastlandet. Andre stader eg har vore/skal er ytre fukt/luftfuktigheit over lang tid noko å ta stilling til, men då vil eg før gjere tiltak mot den totale fuktmengde på andre vis. Ser at dampsperre kan ha noko for seg på nokre turar, i heilt spesielle områder under spesielle tilhøver.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.