Gå til innhold
 • Bli medlem

HawkEarl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HawkEarl

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

630 profilvisninger
 1. For meg er dette betinget av hvem som er med på tur. Er det hun jeg ellers deler soverom med så tipper jeg nok stemningen hadde blitt litt muggen dersom jeg hadde foreslått hvert vårt telt Når jeg er så heldig å ha henne med blir det alltid i Akka Dome 3. God plass til oss (inkl en ivrig terrier), høyt under taket, gulv i teltet (er viktig for henne), 2 innganger og fortelt samt fantastisk ventilasjon. Hadde selvsagt vært nice med view utgaven som Armillara Mellea nevner, men det er absolutt mulig å ha nokså god utsikt når man åpner helt opp og kun bruker mygnetting selv i en "vanlig"
 2. Jeg fikk kjøpt et svært pent og lite bruke Fjällräven Akka Dome 3 i fjor for 2000,- så det er sikkert mulig å finne 2-manns varianten i samme prisområdet. Når jeg slipper å bære langt så er det en soleklar favoritt.Spesiellt på kanoturer.. Selvstående, fantastiske ventilasjonsmuligheter og god plass for meg og mine. Lykke til !
 3. Støtter opp om utemannen´s forslag. Det er ikke dumt å starte i Straumsfjorden for så å ta en liten sløyfe opp via Heddevatn, Fossevatn og Stavesvatn før en vender snuten nedover mot Årdalen og Dale. (Bare husk å stopp før Rjukanfossen ) Turen anbefales!
 4. Jeg har samme patent som Fisketryne og dette fungerer aldeles utmerket. Røret får du blandt annet på Biltema og koster ikke mange tiere.
 5. Etter å ha testet et utall forskjellige har jeg landet på denne. [Hidden Content] Uten sammenlikning den beste jeg har brukt. (Bor i Arendal og her plukker vi flått på hunden hele sommeren)
 6. Alle hunder er forskjellig. Jeg er heldig og har en som ligger dønn rolig LEENGE. Så han får ligge inne så mye han vil. Hadde jeg hatt en som ikke gjorde dette hadde jeg nok tenkt noe annet. Alle er forkjellige (både hunder og folk), og vi har alle forkjellige løsninger på dette. Hunder kan nok tildels læres opp i telt-regler, men noen er mer aktive og rampete enn andre. Og da kan det sikkert være vrient.
 7. Jeg har kjørt kombinasjonen innehund og exped i lang tid og det funker som bare det. Har uansett alltid med meg et skumunderlag som backup til expeden. Så skum samt et ulldekken/jakke eller annet sitter som et skudd. Nå skal det sies at min hund er svært rolig og legger seg ned meg en gang han er inne i teltet. MIstenker at han synes det er minst like koselig som jeg Enig med svar over angpende komfort/hvile for hunden. Jeg er tursjef og bikkja dilter etter. Da bør jeg sørge for at han har det fint på tur. Derfor får han, som jeg, ofte litt ekstra god mat på tur. (f.eks frysetørket vom
 8. Uten at jeg kan påberope meg noen lykt fetisj så kan jeg fortelle deg en åpenbar fordel med eksternt batteri. Når det er kaldt virker batterier langt dårligere. Et eksternt batteri kan du putte i en lomme innenfor jakka så hjelper kroppsvarmen til å holde temperaturen oppe. (Dette i tillegg til at du slipper å "bære" et tungt batteri på hodet.) Det du er på jakt etter er en forholdsvis kraftlig lykt med god lysspredning. Jeg bruker led lenser h14 på vanlig tur. Den funker greit for mine 10-15 årlige skiturer i mørket. Skulle noen ganger ønsket at den hadde bedre spredning, men
 9. I tillegg til å være et svært dyrt plagg så er det en del kontrovers rundt bakgrunnen til pelskragene og dunfyllet i jakka. NOAH antyder at pelsen stammer fra dyr fanget i fotsakser og andre feller som ikke er lovlig i Norge. I tillegg antyder de også at dunen er plukket fla levende dyr. [Hidden Content] Det er èn side av saken. Dersom produsent har annen dokumentasjon ville de hatt mye å tjene på å vise denne frem. (Som Stormberg m.flere har gjort på sine dunprodukter) Inntill da synes jeg man skal styre langt unna disse jakkene.
 10. Jeg blander alt det tørre i porsjoner. (litt fint mel, grovt mel, tørket krydder, salt, sukker og noen korn med bakepulver) Når jeg skal lage brødet tilsetter jeg passelig med oppvarmet vann (selvsagt ikke over kroppstemp) og elter deigen i posen jeg har oppbevart melblandingen i. Posen koser seg i soveposen en halvtimes tid og da er det klart for steking. Blir like bra hver hver gang. Personlig synes jeg at brød kun med bakepulver lett kan bli litt "mursteinaktig". Men det er vel en smakssak. God tur!
 11. Etter å ha lest i Teltbelysningstråden [Hidden Content] Har jeg bestillt meg et par av disse lyktene fra DX. [Hidden Content] Venter spent!
 12. Jeg dyttet røret tilbake. Krevde litt kraft, men ikke all verdens. Vet ikke om det er gjenger der som jeg kan ha ødelagt, men pumpa har fungert problemfritt etter dette.
 13. Helsport Ringstind light 2 - Plass til meg og bikkja. Greit å ha i sekken. Fjällräven akka dome 3 - Kanoluksus. Frisport 4 manns lavvu og et gammelt Bergans 3-manns fjelltelt som brukes til utlån.
 14. Fjällräven akka dome 3. Har vært på jakt etter et selvstående telt med litt god plass. Perfekt til kanoturer der jeg ikke trenger tenke på vekt og volum.
 15. SPOT ON, LØSSNØ ! Siden pumpa langt ifra er ny gikk jeg for å prøve å flytte litt på røret. Justering med et par/tre millimeter gjorde susen! Pumpa er så god som ny. Nå må jeg bare finne en patent som kan funke som beskyttelse for pumpa. Hjertelig takk for hjelpen alle sammen - Og spes til deg løssnø
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.