Gå til innhold

O.Ramberg

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. O.Ramberg

  Kanotralle

  Problemet med Biltema sine hjul er at det ikke er gummi, men en slags jalla plast blanding fra Kina. Man kan kjenne det dersom du sammenlikner et bildekk i gummi og overflaten på Biltema sine hjul som er mye glattere. De holder en stund, men sprekker etter hvert.
 2. O.Ramberg

  Fjellski og spenn

  Jeg sliter med å knekke kode ang smørespenn på Åsnes sine fjellski. Mine gamle Atomic mountain BC har smørelomme slik at man både har glid og smøring som holder en stund. Testen tidligere var å stå på flatt gulv med tyngde på begge ben. Skien ligger da over gulvet på midten og man skulle da kunne dra et papirark under. De fjellski jeg har sett hos Åsnes er svært myke( inkludert Amundsen) og kan klemmes sammen med en hånd. På flatt gulv ligger hele skien flat uansett og smøring slites fort.
 3. O.Ramberg

  Kanskje en Packraft??

  Kan noen forklare meg litt om egenskapene til en Packraft i forhold til kano på flatt vann. Jeg har padlet en del kano og med den kan man greit komme seg over store avstander. Min favoritt kano nå er en WeNoNah Heron 15 som veier 16kg. Den er lett å få opp på¨biltaket, men må surres fast på land så ikke vinden tar den. Hastighet har jeg aldri målt, men vil tro 4-5 knop. Når jeg ser Packraft så tenker jeg mest på egenskapene til en opplåsbar badebåt som suger seg til vannet.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.