Gå til innhold

auga

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om auga

Nylige profilbesøk

331 profilvisninger
 1. https://www.youtube.com/user/TilSkogs
 2. Er regntrekk til sekk nødvendig? Jeg har alltid brukt det selv, men spiller det noe rolle? Isåfall hvorfor bruker ikke "proffene" det? Det er sikkert litt smak og behag. Hvis du har noe meninger om dette, post det her
 3. Skal ha ny sekk. Jeg har sett litt rundt og lurte på denne: http://www.helsport.no/no/produkter/RYGGSEKKER/X-TREM/Svalbard_95110L Er det noen som har erfaring med denne eller med Helsport sekker i det hele tatt?
 4. Jeg føler mag alltid trygg når jeg sover ute alle andre steder enn i hagen. I høst hadde jeg kjøpt meg et nytt vintertelt. Det er et veldig fint telt og kostet en del. Jeg slo teltet opp i hagen første gang jeg skulle teste det. I løpet av natta hadde katta hoppa oppå teltet og klort i teltduken. Det var ikke så veldig store skader, men det var et splitter nytt telt og litt dumt at det ble småhull allerede første natta.
 5. Jeg skal på langtur til sommeren. Vi kommer til å gå i både skog og fjell. Jeg tenkte det ville bli mye flått. Er det noen som har noe erfaring med sånne flått verktøy eller hva de kalles? Har erfart at letherman ikke funker like bra..
 6. Vi skal jo innom Lom og litt sånn så da kan vi eventuelt kjøpe gass på en bensinstasjon om vi trenger. Ruta går fra Oslo, oppover Nordmarka, til Totenvika, padle opp Mjøsa til Vingrom. Deretter skal vi gå opp mot Synnfjell, svinge av og gå til Besseggen. Deretter går vi til Lom, videre oppover Reinheimen og ned til Innfjorden. Derifra skal vi padle til Molde.
 7. Hei. Jeg og brodern skal gå fra Oslo til Molde
 8. Takk for svar! Vi kommer til å gå langt og tungt så vi tenker ganske mye på vekt. Jeg har bensinbrennere, men de veier så mye i forhold til gassbrenneren så derfor tenkte jeg gass var lurest. Vi kommer til å fyre bål når vi kan. Vi kommer sannsynlig vis til å stikke ned til sivilisasjonen et par ganger og da kan vi skaffe mer gass om vi trenger det.
 9. Jeg skal på langtur til sommeren. Vi kommer til å gå i rundt 30 dager. Vi tenkte at det ville vært lurt å bruke en gass primus siden gassen veier mindre enn rødsprit eller bensin. Så lurte jeg på hvor mye gass trenger vi på en slik tur? Vi er to stykker som kommer nok bare til å koke opp vann/grøt to ganger om dagen. Er fire 450g gassbeholdere nok for 30 dager? Takk for svar!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.