Gå til innhold
  • Bli medlem

Perra

Aktiv medlem
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Perra

  1. Perra

    "Nytt" Fluefiskesett.

    Da er det ikke så langt unna det jeg ga, snøre koster nok noe også
  2. Perra

    "Nytt" Fluefiskesett.

    Takk for det. Det blir nok en stang for sjøørret ja
  3. Perra

    "Nytt" Fluefiskesett.

    Hei. Jeg fikk kjøpt noe veldig pent brukt fluesfiskersett av en som har alftor mye. Jeg lurer på om noen her inne har noe erfraring med eller vet pris og og om det er brukanes utstyr. Det er ment til både fjell og sjøørret. Snella :Leeda Rimfly Kingsize 100, med kvalitets flytesnøre, ser ikke brukt ut. Stanga:Zebco Thunderbird 9`6" weight 7-8, 4 deler. Håper noen har noen svar på dette Perra Hvis ønskelig kan jeg legge ved bilder.
  4. Hei Kristian Det er en Evernew titan alcohol burner. Meget lett og hendig, funker topp sammen med Esbit titan kjele. http://www.sportsnett.no/s/p.aspx?pid=1497&cid=490
  5. Her er samlingen men, håper den blir større med tiden. Er en liten amatør ennå
  6. Fra Søstranda på Jeløya. Januar 2013. Trangia.
  7. Scarpa Mystic GTX Lette hiking sko med høy komfort!Har brukt disse i en god stund nå. Veldig behagelige sko som er lette og stødige,passformen er det heller ikke noe å utsette på. Gått i regnvær,gjørme, og på det meste av underlag, de holder mål! Sømmene er forsegjort, kanskje litt for mange av dem mtp at de gjør det lettere for vannet å trenge inn i skoen.Satser på at GoreTex`n stopper det! Fremdeles tilgode å bli våt. Passformen er ganske bra, man føler at foten blir "passet" godt på og den trives i "rommet". Veldig behagelig rundt foten. Skoa er myke og stabile , har god støtdemping. Snøringen og lissene er det ingenting å utsette på etter min erfaring. Lette å holde rene og de tåler en støyt. Anbefales til hiking og lette turer, har prøvd de med tung bør (ca 27 kg), da føles de litt "vanglete". Vanlig bruk er de selvfølgelig også veldig gode på... Sålen sitter godt på de fleste underlag , friksjonen er ganske god!(men når hele mønsteret er fyllt med gjørme er det glatt ) De vier seg ut litt i sidene etterhvert,uten at det forringer noe av komforten av skoen. Vekt: 454gr Fåes også i egen damemodell. Download attachment: 4x.jpg Click here to view the article
  8. En del av de grønne klærne er jo også produsert for jakt, tenker på lydløse klær, og det er praktiske dresser med tanke på slitasje, lommer, vind og "vanntette". Tror det med grønne klær på skytebanen er pga dette også.
  9. Gratulerer med NPL, gleden i å mestre og nå sine mål er stor!
  10. WWW.skatemate.no/om-tursk-yter.html en flott utesport http://aktivtrening.com/trening/treningsformer/effektiv-vintertrening diverse http://www.oslosportslager.no/produkt/icebug-spirit-olx-lopesko-med-pigg-herre-27641.aspx for løping http://www.klikk.no/emne/truger Truger og staver pluss pulk med noe vekt, lange turer = bra trim. Her er noen forslag. Tror uansett at all geveglse er viktig, gå mye ute, løp i trapper, spensthopp i trapper osv, vær oppfinsom. God helg!
  11. Når det gjelder støvler og eller sko så tenker jeg att det er tyngden på sekken og terrenget som bestemmer for meg. Jeg har en gammel Pararanger 130l, når den er tungt pakka bruker jeg støvler, og da er jeg som regel på langtur, man blir bløt på bena uansett hva man har på. Støvler tar lang tid å tørke. På lettere turer bruker jeg lavere fjellsko, eller hiking sko. Når det gjelder turliste har jeg noen faste ting som alltid er med. Jeg er enig med logrus, man har egne erfaringer og pakker etter de. Regner med du får egne etterhvert. Har funnet ut at det er noen dyre engangskjøp, men for å få kvalitet må man betale for det. Jeg derfor valgt å betale mye for: telt(fjellheimen extrem 3),sko( Crispi),klær(recondress til norønna),soveposen er ikke så ille dyr men bra nok fo meg, )Carinthia Sovepose Defence 6 X) Mulitfuel (Nova +). Det er de dyre tingene, resten er forbruk som blir slitt fortest og må byttes ut etterhvert. Men mange bra tips her, det viktigste uansett er at du får gode opplevelser og da spiller faktisk utstyret en rolle. Håper du finner ut av det.
  12. http://www.fjellforum.no/index.php?/page/articles.html/_/utstyrstester/kl-r-sko-og-fjellst-vler/scarpa-mystic-gtx-herre-tursko-r91 Gå inn på Utstyrserfaringer og sjekk ut Scarpa Mystic GTX
  13. En brearm fra Jostedalsbreen. Tatt med Canon 40 D. Besøk på Trollstigen.
  14. Enig med bmoses , i tillegg kan jeg nevne bladet Frilusftliv, de har ofte en "oppdateringsside" hvor de forteller om forestående ekspedisjoner og denslags. HVis du sender de noen ord om hva du skal,ønsker de sikkert å høre mer fra deg. Kanskje en ide kan være å lage en miniekspedisjon,også prøve på å lage en reportasje om den å sende til flere, både magasiner og utstyrsprodusenter. (Bare et lite tips.) Lykke til.
  15. Tror jeg vill brukt OXO, den er jo som beskrevet over bergena for tyngre bører og har derfor (tror jeg) bedre skulderstropper osv, som er med på å øke bærekomforten. Det som er lett å gjøre er jo å fylle den med mer vekt pga bedre plass, så her trenger man pakkedisiplin:-) De gangene jeg bruker storsekken min på korte turer uten å fylle den helt opp bruker jeg å stramme side og bunnstroppene før jeg pakker nedi sekken,( lurer meg sjæl litt...)
  16. I Rådeskogene er det mange dyretråkk,det er også en del småmyrer som er spennende områder for fotografering. Sjekk ut omr rundt Danserfjella, skogen der er en av en god blanding av gammel og nyskog. Sarpsborg kommune har også en del flotte omr, Jerpåsen ved Tjernettjernet feks. I Våler/Svinndal er det også mange muligheter. Har ikke truffet påså mye dyr i Våler /Svinndal men det er nok fordi jeg ikke har det som mål når jeg trasker rundt oppi der. Men derimot har jeg sett mange dyretråkk!
  17. Enig med deg, jeg er veldig fornøyd med kamera, og jeg kjører kun raw hele tiden nå.
  18. Haha regna med at den ville komme Ble vel servert på sølvfat den der.. (for de som ikke vet det har de altså ulv i Bjørneparken i Flå også)
  19. Her er et bilde jeg tok i Bjørneparken, var heldig og fikk øyekontakt. Desverre hadde jeg glemt å huke av på RAW, men det ble ikke så ille allikevel. Canon EOS 40D f/2.8 1/125 sek ISO 100 150mm
  20. Flott bilde Kan nesten se hvor spent han er! Jeg og JR var der oppe i `09, vi padla rundt på Storjyltingen. Kjempeflott der oppe.
  21. 3 i 1 potet. 1 Bakepotet 1 Egg Gressløk bacon/skinke i ternigner. Alu.folie,salt,bål,kaffe,kniv,skje,fiskestang med mark og dupp... 1. skalpèr en stor bakepotet, ta av toppen, toppen skal brukes som lokk så det må du ta vare på. 2. Hull ut poteten med skjea men pass på så du ikke lager hull ut gjennom skallet, hold poteten i hånda som en appelsin og skrap ut, la det bli en jevn kant med potet igjen rundt hele. 3. Pisk egg,bacon/ skinketerninger, og gressløk sammen til en røre 4. Hell røra oppi den uthulte poteten, sett på lokket, pakk in poteten i alu.folie. 5. Legg så den innpakka 3 i 1 poteta i glørne på bålet. 6. Mens du venter koser du deg med en en god kopp med svartkjelkaffe,ser på duppen og bare kulærn til du tror den er ferdig, da venter du i 5 min til. Det er kjempegodt,og passer til alle måltider. Håper det smaker.
  22. Bergans - Telemark 60L ser helt ok ut for det bruket. http://www.outnorth....prod_grp-s1/521
  23. Venter i spenning på bilder fra turen din
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.