Jump to content

Perra

Aktiv medlem
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Reputation

13 Neutral

About Perra

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Brennere av alle slag, fotturer, stæsj, fotografering, natur.
 • Location
  Rygge
 1. Da er det ikke så langt unna det jeg ga, snøre koster nok noe også
 2. Takk for det. Det blir nok en stang for sjøørret ja
 3. Hei. Jeg fikk kjøpt noe veldig pent brukt fluesfiskersett av en som har alftor mye. Jeg lurer på om noen her inne har noe erfraring med eller vet pris og og om det er brukanes utstyr. Det er ment til både fjell og sjøørret. Snella :Leeda Rimfly Kingsize 100, med kvalitets flytesnøre, ser ikke brukt ut. Stanga:Zebco Thunderbird 9`6" weight 7-8, 4 deler. Håper noen har noen svar på dette Perra Hvis ønskelig kan jeg legge ved bilder.
 4. Hei Kristian Det er en Evernew titan alcohol burner. Meget lett og hendig, funker topp sammen med Esbit titan kjele. http://www.sportsnett.no/s/p.aspx?pid=1497&cid=490
 5. Her er samlingen men, håper den blir større med tiden. Er en liten amatør ennå
 6. Fra Søstranda på Jeløya. Januar 2013. Trangia.
 7. Scarpa Mystic GTX Lette hiking sko med høy komfort!Har brukt disse i en god stund nå. Veldig behagelige sko som er lette og stødige,passformen er det heller ikke noe å utsette på. Gått i regnvær,gjørme, og på det meste av underlag, de holder mål! Sømmene er forsegjort, kanskje litt for mange av dem mtp at de gjør det lettere for vannet å trenge inn i skoen.Satser på at GoreTex`n stopper det! Fremdeles tilgode å bli våt. Passformen er ganske bra, man føler at foten blir "passet" godt på og den trives i "rommet". Veldig behagelig rundt foten. Skoa er myke og stabile , har god støtdemping. Snøringen og lissene er det ingenting å utsette på etter min erfaring. Lette å holde rene og de tåler en støyt. Anbefales til hiking og lette turer, har prøvd de med tung bør (ca 27 kg), da føles de litt "vanglete". Vanlig bruk er de selvfølgelig også veldig gode på... Sålen sitter godt på de fleste underlag , friksjonen er ganske god!(men når hele mønsteret er fyllt med gjørme er det glatt ) De vier seg ut litt i sidene etterhvert,uten at det forringer noe av komforten av skoen. Vekt: 454gr Fåes også i egen damemodell. Download attachment: 4x.jpg Click here to view the article
 8. En del av de grønne klærne er jo også produsert for jakt, tenker på lydløse klær, og det er praktiske dresser med tanke på slitasje, lommer, vind og "vanntette". Tror det med grønne klær på skytebanen er pga dette også.
 9. Gratulerer med NPL, gleden i å mestre og nå sine mål er stor!
 10. WWW.skatemate.no/om-tursk-yter.html en flott utesport http://aktivtrening.com/trening/treningsformer/effektiv-vintertrening diverse http://www.oslosportslager.no/produkt/icebug-spirit-olx-lopesko-med-pigg-herre-27641.aspx for løping http://www.klikk.no/emne/truger Truger og staver pluss pulk med noe vekt, lange turer = bra trim. Her er noen forslag. Tror uansett at all geveglse er viktig, gå mye ute, løp i trapper, spensthopp i trapper osv, vær oppfinsom. God helg!
 11. Når det gjelder støvler og eller sko så tenker jeg att det er tyngden på sekken og terrenget som bestemmer for meg. Jeg har en gammel Pararanger 130l, når den er tungt pakka bruker jeg støvler, og da er jeg som regel på langtur, man blir bløt på bena uansett hva man har på. Støvler tar lang tid å tørke. På lettere turer bruker jeg lavere fjellsko, eller hiking sko. Når det gjelder turliste har jeg noen faste ting som alltid er med. Jeg er enig med logrus, man har egne erfaringer og pakker etter de. Regner med du får egne etterhvert. Har funnet ut at det er noen dyre engangskjøp, men for å få kvalitet må man betale for det. Jeg derfor valgt å betale mye for: telt(fjellheimen extrem 3),sko( Crispi),klær(recondress til norønna),soveposen er ikke så ille dyr men bra nok fo meg, )Carinthia Sovepose Defence 6 X) Mulitfuel (Nova +). Det er de dyre tingene, resten er forbruk som blir slitt fortest og må byttes ut etterhvert. Men mange bra tips her, det viktigste uansett er at du får gode opplevelser og da spiller faktisk utstyret en rolle. Håper du finner ut av det.
 12. http://www.fjellforum.no/index.php?/page/articles.html/_/utstyrstester/kl-r-sko-og-fjellst-vler/scarpa-mystic-gtx-herre-tursko-r91 Gå inn på Utstyrserfaringer og sjekk ut Scarpa Mystic GTX
 13. En brearm fra Jostedalsbreen. Tatt med Canon 40 D. Besøk på Trollstigen.
 14. Enig med bmoses , i tillegg kan jeg nevne bladet Frilusftliv, de har ofte en "oppdateringsside" hvor de forteller om forestående ekspedisjoner og denslags. HVis du sender de noen ord om hva du skal,ønsker de sikkert å høre mer fra deg. Kanskje en ide kan være å lage en miniekspedisjon,også prøve på å lage en reportasje om den å sende til flere, både magasiner og utstyrsprodusenter. (Bare et lite tips.) Lykke til.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy