Gå til innhold
squidman

Ørret i Haugastøl JFF sine vann (Langetjørni, Karistølstjørni og samme området)?

Anbefalte innlegg

Tilbake fra to overnattinger til overnevnte småvann ovenfor Haugastøl. Første 2 dager (tidlig september) blåste det veldig mye, og jeg fisket (flue og sluk) krosshovtjorni uten hell. Siste overnatting var med lillesøster som hadde reist fra australia, vi fikk strålende vær, speilblank vann, og noen småtasser som hoppet ut av vannet der vi slo leir (krosshovtjorni, like under toppen), men ingen tegn til storfisk der. Vi vandret ned til Karistølstjorni og de andre i nærheten, men så ikke tegn til vak, ingen hugg på nymfe/sluk, lurte på om første uke i september var kanksje i seneste lag for å fiske det området eller hardangervidda. Klar tegn til tidligere fisketokt (mye søppel, bålrester osv).

Er sept. litt i seneste lag for å fiske området, eller må man ha båt og garn (båt lagt igjen ved karistølstjorni)? Ditto da lignende steder i Hardangervidda. Jeg bare spør fordi vi har leilighet i nærområdet, og jeg har til nå knapt sett tegn til fisk verken i Skjerjavatnet, i Ustevatnet, eller overnevnte vann.

Obs dere som er opp imot 40 årene må passe seg når dere legger ut på tur med en sprek yngere søster! Jeg (med 28kg øl, ustyr osv) omtrent småløp etter søsteren med stor dagsekk de 16,7 km Ustaoset-Embretsøl-Karistølstjorni på 5 timer! IKKE å anbefale for sånn som meg (noe eldre røyker som er vant til å gå i rolig tempo).. :lol:

Uansett, tight lines! Sis fikk en flott tur med bål, kald pils og det hele, og jeg fant en flott dagstur fra ustaoset.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.