Jump to content

UK - Coast to Coast tur i Mai


ØysteinT

Recommended Posts

Jeg har begynt å gå litt aktivitetsferier, begynte med The Kerry Way i Irland i fjor, og i år så falt valget på vandreruten "Coast to Coast" i Storbritannia, som går fra St Bees ved Irskesjøen i The Lake District og 300km på tvers av England til Robin Hood's Bay i Yorkshire 

Har lagt opp turen til å ta 14 dager, inkludert en hviledag midt i. Lengste etappen blir da 37km, men den er realtiv flat så burde gå greit :) (fra Richmond til Ingleby Arncliffe).

Er bestilt opplegg via reisebyrå (samme jeg brukte i fjor) og er da gåing fra "hytte til hytte" som vi ville sagt i Norge - fra overnatting til overnatting og det er et bagasjebyrå som frakter hovedbagasjen mellom stedene så alt jeg trenger er en dagssekk med mat og litt skift (just in case). Er også bestilt lunsj til de fleste dagene. 


Har binget en del videoer av turen i det siste, og håper på bra vær og at formen slår til - har aldri forsøkt meg på en så lang tur (turen i fjor var 8 dager gåing over 200km). 

C2Cmap.jpg

Edited by ØysteinT
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Annonse

Lykke til!!

Jeg har vært i Lake District, hvor det kan være ganske bratt. Og gået noe langs Hadrians Wall, romerikets grense mot nord mot de ville Pctere i Skotland. Overnattet ennda (illegalt, men mage år siden) i et romersk fort.

Turen er sikker vel tilrettelagt med mange fine Pubber underveis både til overnatting og lunch. Det kan bli en misundelseverdig tur!!

Elgen

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fantastisk tur dette. Og mai er en av de flotteste måneder å gjennomføre dette (kanskje sammen med september). Siden er er mer eller mindre faste etapper vil du etter hvert få en gjeng som du møter hver kveld på den lokale puben. Fant en gang en lommebok underveis på en etappe, som tilhørte en jeg kjente igjen. Kunne levere den tilbake til han på puben, faktisk før han hadde savnet den.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja, opplevde det samme i fjor på The Kerry Way, Etter pausedagen var det samme personer jeg tok igjen på hver etappe :) Og som bodde på samme B&Ber også slik at man kom litt i prat. 

Er skikkelig behagelig å komme til ferdig booket rom hver dag, er for lengst forbi tiden hvor telting var gøy. Samt å slippe å bære med seg hele oppakningen. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy