Jump to content
IGNORED

Tips til Prosjekt allværs-køying


Gjenoppdager
 Share

Recommended Posts

Jeg har vært på tur en del med hengekøya og synes det er fantastisk når det bare er meg på tur. Men, jeg kunne tenke meg å droppe teltet også når værgudene bestemmer seg for å drive ugagn. 

Jeg har derfor mekket tarp av paviljongduk hvor jeg fant løse vegger på restesalg, og der var det tilsvarende vegger myggnett, men med 186 cm i bredde blir det i smaleste laget.
Jeg ser for meg å ha rektangelet med myggnett som to sider på drøye 90 cm mot åpen himmel på hver side av opphengssnora, men jeg trenger et stoff til å være "bunnen" om jeg gjør meg forståelig. 

Noen som har andre tips og erfaringer det er verdt å legge seg på minnet får man gyver løs så materialet faktisk blir køyenett, og ikke 5 fiskehatt-nett? 
Skulle gjerne spurt i kjøp-salg-bytte om noen hadde et innertelt e.l  som har sett bedre dager og støver ned på boden, men som fersking fikk jeg dessverre ikke lov å poste der inne enda. 

Link to comment
Share on other sites

ost skrev (10 timer siden):

Morsomt prosjekt. Ingen erfaring å dele, men et spm. Veier ikke sånn paviljongduk mye? 

Ikke sammenlignet med tremannsteltet 😅 Den duken er ca tilsvarende myggveggen jeg skal gjøre om til hengekøyenett. Drøyt 3m x 1.86m

Humbug skrev (8 timer siden):

Ikke sikker på om jeg forstår hva du prøver å få til, men her er det ihvertfall enorme mengder informasjon om DIY-hengekøyeprosjekter:

Hidden Content

Jeg har myggnettvegg fra paviljong. Den er 316*186cm. Den blir da "himmel" over hengekøya med 90 cm ned på hver side av snora som holder den oppe, men for at det skal bli lukket og holde insekt ute så må jeg ha et stoffstykke som går fra den ene langsiden, under hengekøya, og til den andre siden..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy