Gå til innhold
HelldogSköll

Turbil, hjelp til oppsett!

Anbefalte innlegg

Hei, folkens!

Jeg ser etter turbiloppsett for en Berlingo uten sidedører. Det må være mulighet for hundekasse til 3 hunder (2 huskyer og en belgisk fårehund) INNI bilen, pluss plass til det helt nødvendige av utstyr og klær til meg og hundene. Jo mer bovennlig turoppsett, jo bedre, for jeg har lyst å være mye i den, spesielt sommerstid, men også vinterstid. Er det noen som har noen tips?

Jeg eier altså en eldre Berlingo, og om noen ønsker å bytte med en helt okay større bil (Hiace, Caddy Maxi, Sprinter eller lignende), så er jeg helt med på den! Jeg er totalavhengig av bil, og har ikke råd eller kunnskap til å mekke noe særlig, så den bør være i god kjørestand. Jeg kan eventuelt betale et mellomlegg ved bytte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei

hadde en gang tilsvarende spekulasjoner. Sjekk først regler for biler på grønne skilter! Der må ikke være fast innredning til opphold. Men en verkstedsreol a la rørleggerbil er lov. "Rørlegger" utstyret kan jo suppleres med turutstyr gassblus, mv. på tur. En stor boks til hundene på fx. 2 x 0,75 (standard madrassmål).  Og høy nok, kan jo brukes som briks/seng med hundene underst. Madrassen kan være tykk selvoppustende eller gemmes på høykant bak boksen. Det må ikke være fastmontert, for ved bilsyn skal alt kunne fjernes på få minutter. Dette er etter hukommelsen, så sjekk endelig regelverket. Om det blir i Berlingoen eller større kassevogn er vel blott et spørsmål om dimensjonering og ekstra plass.  Eller start firmaet "Helldog sofatransport"? 😜

Elgen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.