Jump to content

Fjellduken erfaring med endestykker


svingen

Recommended Posts

Hei!

kjøpte meg fjellduken king size på tilbud og ser att man kan kjøpe "endestykker" så blir som telt slik som det her http://www.jerven.no/telt-endestykker noen som har erfaring med det? tenkte primært og bruke det her på sommeren med mine 2 barn på tur (7 og 4 år) har og et lite black dimon telt men tenkte kjekt med jerven duken og kjekt og slippe ta med mere enn man trenger.

noe med erfarin med det her?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Har dem. Ligger hjemme i utstyrkista. Hele pakka (duk og endestykker) veier like mye som et vanlig tomannstelt. Selve duken er stor nok, også opphengt som "telt", synes jeg. Men jeg camper bare sammen med hundene mine, som også får plass i duken om det kniper. Selv om du bruker endestykkene vil det i regnvær komme vann inn gjennom maljehullene.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeg hadde en Jerven duk en gang, som jeg også brukte som telt/regnskydd. Jeg kjøpte etter hvert to endestykker, men da ble boligen for tett, og det ble veldig vått inne i teltet. Jeg tok vekk det ene endestykket, slik at jeg fikk lufting - suverent! Det var bare å snu teltet med den tette spissen mot vinden.

Men det blir mygg inne. Ikke det at det gjør meg så mye, men her i Rana kommune er det så mye av dette insektet, at hunden min blir ille plaga. Jeg driver derfor og drasser rundt med et to manns-telt, bare for hunden sin del.

Jeg vurderer nå å kjøpe et Hilleberg Rajd. Det er en kombinasjon mellom et telt og en Tarp/duk, og gåstaver kan brukes som teltstenger. Veier under kiloet tror jeg. Det er tett i alle ender, men er åpen øverst på begge sider med myggnett. Da blir det jo ikke fuktig? Det blir godt for hunden uten all myggen. Med å ha to små barn med, så ville jeg kanskje vurdert noe sånt. Problemet er at det er nokså kostbart. Kr. 4395 er den prisen jeg har funnet på denne siden. Det er dyrt å unngå mygg, visstnok.

Det er en diskusjon om dette teltet et annet sted på dette forumet (gammelt)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy