Gå til innhold
svingen

Fjellduken erfaring med endestykker

Anbefalte innlegg

Hei!

kjøpte meg fjellduken king size på tilbud og ser att man kan kjøpe "endestykker" så blir som telt slik som det her Skjult lenke - logg inn for å se den noen som har erfaring med det? tenkte primært og bruke det her på sommeren med mine 2 barn på tur (7 og 4 år) har og et lite black dimon telt men tenkte kjekt med jerven duken og kjekt og slippe ta med mere enn man trenger.

noe med erfarin med det her?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har dem. Ligger hjemme i utstyrkista. Hele pakka (duk og endestykker) veier like mye som et vanlig tomannstelt. Selve duken er stor nok, også opphengt som "telt", synes jeg. Men jeg camper bare sammen med hundene mine, som også får plass i duken om det kniper. Selv om du bruker endestykkene vil det i regnvær komme vann inn gjennom maljehullene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde en Jerven duk en gang, som jeg også brukte som telt/regnskydd. Jeg kjøpte etter hvert to endestykker, men da ble boligen for tett, og det ble veldig vått inne i teltet. Jeg tok vekk det ene endestykket, slik at jeg fikk lufting - suverent! Det var bare å snu teltet med den tette spissen mot vinden.

Men det blir mygg inne. Ikke det at det gjør meg så mye, men her i Rana kommune er det så mye av dette insektet, at hunden min blir ille plaga. Jeg driver derfor og drasser rundt med et to manns-telt, bare for hunden sin del.

Jeg vurderer nå å kjøpe et Skjult lenke - logg inn for å se den. Det er en kombinasjon mellom et telt og en Tarp/duk, og gåstaver kan brukes som teltstenger. Veier under kiloet tror jeg. Det er tett i alle ender, men er åpen øverst på begge sider med myggnett. Da blir det jo ikke fuktig? Det blir godt for hunden uten all myggen. Med å ha to små barn med, så ville jeg kanskje vurdert noe sånt. Problemet er at det er nokså kostbart. Kr. 4395 er den prisen jeg har funnet på denne siden. Det er dyrt å unngå mygg, visstnok.

Det er en diskusjon om dette teltet Skjult lenke - logg inn for å se den (gammelt)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av Shortbus
   Hei,
   I jakten på en god hengekøyeløsning for vinterbruk har jeg gitt opp å finne et ferdig product. I dag er det, som dere sikkert vet, mange fine underquilts, men problemet er ofte temperaturgrense langt over det man kan forvente i det norske vinterlandskapet. I tillegg er det ikke lett å f.eks lage mat eller andre slike oppgaver i et sånt åpent miljø. Så et innkapslet/lukket system er planen fremover.
   Første tanken var å kjøpe 40D nylon og sy en kapsel/cocoon (med invendig "sølvduk og isolasjon). Ved å spenne denne fra der hengekøyen er festet i trærne vil man kunne skape noe innvendig "takhøyde" som gjør det mulig å få et noe oppvarmet miljø rundt seg,  slik at man ikke er fanget inne i soveposen.
   Jeg lurer nå på om det en Jerven King Size fjellduk er en snarvei til dette målet..? Har noen forsøkt å trekke en hengekøye inni en slik duk? Ved å stramme opp duken i toppen burde det bli litt overhøyde inne der (i mitt hode). Har noen forsøkt dette? Tenkte å kjøpe en duk å teste, men hvis noen allerede vet dette ikke fungerer så kan jeg jo spare meg de pengene
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.