K-nitraM Skrevet 5. august 2016 Skrevet 5. august 2016 Hvordan oppbevarer dere ørreten når den er sløyd? Si man er på fisketur og får fisk, men skal fiske 4 timer til og så en times hjemovertur. I brødpose, i vanntett pakkpose, i papir, på pinne? Med salt, uten salt? I pose med torvmose? Siter
Tor-Erik-L-77 Skrevet 5. august 2016 Skrevet 5. august 2016 Det kan være lurt å salte fisken og oppbevare den i en sån zip pose om det blir endel timer til den skal tilbredes. 1 Siter
Anders_G Skrevet 5. august 2016 Skrevet 5. august 2016 Du trenger ikke å salte fisken dersom det bare er snakk om noen timer. Er du bare på dagstur sløyfer du fisken rett før du drar og pakker den ned i en pose å legger den i sekken. 1 Siter
GeirMU Skrevet 6. august 2016 Skrevet 6. august 2016 Temaet har også vært behandlet flere ganger tidligere. Fant ut at konservering var det beste søkeordet (feltet øverst til høyre). 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.