Jump to content

Fiske på Imingfjell - tips til vann


Anders Anton

Recommended Posts

Skal gå "Trekanten på østvidda" med min lite turvante samboer i sommer. Prøver å finne ut av om det er noen gode fiskevann langs ruta/i området mann kan slå opp teltet ved. Har gjort et googlesøk, men resultatet er magert. Noen gode tips?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Blir en liten avstikker fra ruta deres, men tror Nedre Nutetjønnan er et bra fiskevann. Ihvertfall er det flere fine teltplasser der. Fisker ikke så mye selv, men vet at andre fisker der så da må det vel være mulig å få noe på kroken. Det er helt sikkert fisk i noen av vannene dere går forbi på ruta også. Å finne teltplass ville jeg ihvertfall ikke bekymret meg for, de er overalt på Imingfjell :)

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke helt hvor den ruta går, men ved Austre Søltjønne har det vært glade og fornøyde fiskere de gangene jeg har gått forbi. Pent vann med tilløp til strand er det også.

 

OK,

http://ut.no/tur/trekanten-p%C3%A5-%C3%B8stvidda

 

Ser ikke hvor ordet "trekant" kommer inn i bildet her, men fin tur er det. Om mulig ville jeg anbefalt skyss langs Sønstevann som nevnt av DNT. Det er en drøy mil særlig hvis været ikke er helt på topp.

Link to comment
Share on other sites

Problemet med området er vel at de fleste vann er private. Hvis du derimot ikke bryr deg om det, så er det nok fisk i de fleste vann. 

Jeg har prøvd både øvre og nedre Nutetjønn (hysj, hysj). Greit med fisk særlig i nedre Nutetjønn, men har inntrykk av at den ikke er særlig stor. Er det folk på hytta der, har de veldig god oversikt, og da må du fiske på Øvre. Finner du en Shimano Rarenium 2500 der er den min!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy