Jump to content

(Alt annet utstyr) - Lupine Piko X


jakro

Recommended Posts

Har nå brukt Piko X siden i fjor sommer, og den sitter så godt som alltid på hodet når jeg er ute. Brukes til alle turer, treningsturer på ski og sykkel, løpeturer og utendørsarbeid. Med hjelmfeste montert på skogshjelmen kjører jeg motor- og ryddesag i mørket med godt lys.Siden lyktehodet er så lett, og batteriet er eksternt merkes den knapt at den sitter på hodet. Når lykta skrus på indikerer den med blinkende lampe gjenstående spenning på batteriet. På de nye batteriene er det i tillegg led-indikator på batteriet som viser gjenstående spenning. Lykta programmeres i stor grad som du selv ønsker, og selv har jeg tre nivåer, med leselys som minste nivå, normalt arbeids/turlys som mellomste nivå og full guffe som høyeste nivå. Batteriet holder lenge, og lades opp i løpet av tre timer.

Med lithium-batteri tåler disse bedre kulden. Jeg opererer med to 2,5 Ah batteri, slik at jeg alltid lader ut batteriet før jeg bytter til en friskt batteri. Dette bidrar til å sikre batteriets levetid.

2500,- er mye penger for ei lykt, men godt lys og solid konstruksjon gjør at jeg ser på dette som en god investering for mange år fremover. I tillegg til hjelmfeste finnes det ulike sykkelfester og ulike festeanordninger for batteri til både hjelm og sykkelramme. I tillegg kan man få kjøpt ulike forlengelseskabler mellom lyktehode og batteri, samt et hodebånd i neonpren som skal holde lyktehodet bedre fast ved aktiviteter som orientering.

Click here to view the article

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy