Jump to content

(Klær, sko og fjellstøvler) - Norrøna Svalbard Børge Ousland


Bergtass

Recommended Posts

Har brukt dressen til alt fra hundekjøring i 15 blå og stiv kuling til varme sommerdager på høyfjellet. Værbeskyttelsen er overlegen og vil spesielt da nevne hetten med den spesielle stormklaffen i front.Videre så vil jeg si at dobbel stormklaff over glidelåsen i front på jakken trekker veldig opp. I våre minimalistiske tider hvor funksjonelle lommer er et sjeldent gode, så skiller jakken og buksen seg ut. 6 svært tilgjengelig og gode lommer. Buksen har to lårlommer som er foret, ypperlig for å ha GPS, kamera og annet kuldeømfintelig utstyr man måtte ha. I tillegg på buksen er det to brystlommer, godt egnet for batterier til hodelykt etc, men ikke så tilgjengelige når jakken er igjen. Både jakke og bukse har stretchelementer, god beveglighet og romselig passform. Eneste som er å utsette er at buksen har todelt glidelås i siden pga sidelommene, noe som gjør at utlufting på sommeren blir litt begrenset, men ikke nok til å trekke den noe ned i karakter. Buksen har også dropseat funksjon, som fungerer helt greit, dog ikke uten akrobatiske krumspring til tider.

Anbefales!

View attachment: 320416_10150300634972414_544937413_8286980_745754076_n.jpg

View attachment: IMG_6242.JPG

View attachment: IMG_6244.JPG

Click here to view the article

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Annonse
  • 7 months later...

Bare en liten heads up til de som eventuelt skal handle Svalbard Børge Ousland jakka. Jakkene er laget for ekspedisjonsbruk og er store i størrelsen.

 

Skal du bruke jakka til normalt friluftsliv året rundt, ikke bare ekstrembruk om vinteren, så anbefaler jeg at du ser bort i fra størrelsesguiden til Norrøna og faktisk prøver den på før du kjøper!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Har Ouslandjakka.... Er 167 cm høg og har str s. Den er litt lang i erma, men ikkje verre enn at det funka fint. Følte eg ikkje kunne ha den mindre, for då ville strammefunksjon og lommer osv komme i konflikt med hoftebeltet på pulkselen min. Elles har jakka fått mykje juling, og er kanon! Med ein god pelskant gir den sjuk værbeskyttelse

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy