Jump to content
IGNORED

Gode dunposer til barn


Recommended Posts

ja det her kan jo bli spennde og se om du får noe svar på.....jeg undersøkt en del i vinter og litt fremdeles....

jeg har kontaktet nanok og spurt om dem kommer til og lage noe,dem sa att hvis det kom bestiling på 200 stk så kunne dem spesial lage soveposer,så da er det bare 196 igjen da hvis jeg og du bestiler 2 st khver kjell ;) (det her var i mars i år dem sa)

men dem var noe posetivt til selve konseptet dvs sovepose til barn men dem skal gå bort fra nanok og alt blir lansert som Åsnes i 2013,kansje det kommer noe da....

jeg har og sendt mail til mammut og spurt om dem lager sove pose til barn men har ikke fått noe svar (sendt mail til dem 27 april mulig dem fikk noe og tenke på?) har selv vurdert og kjøpe en 165cm her til junior

Hidden Content

da dem har ganske mange bra virker det som.

samtidig så selger

Hidden Content

dem lager jo på bestiling har selv en isbjørn som er ekstra stor slik att jeg og junior har delt den i vinter.....vurdere og kjøpe en liten en til han slik att han får egen til vinteren.

men dem er så stoooore tar veldig mye volum,mere info her http://www.fjellforum.no/index.php?/topic/21059-varm-vinterpose-til-barn/page__p__14046__hl__isbjørn#entry14046

posetivt med isbjørn er jo att det er utprøvd og det er veldig bra kvalitet,på en annen side så er det slik jeg ser på det primært vinter som er problem da på sommertid kan dem bare ligge i en voksesovepose (har selv

Hidden Content

) blir ikke så kalt uanset er mere kjedlig og sove i en voksesovepose om vinteren,enda men kan knyte igjen osv syns jeg det blir fort mye unødvendig og varme opp får junior.

Sov fint i -12 med junior (var da 2.5 år) i isbjørn Bjørnøya så frister jo en del og kjøpe en isbjørn til :)

det blir jo pulk som blir brukt på vintertid og da har man stortset god plass,eller tenker du på sommertid? til sommertid hvis du skal ha dun ville jeg bare kjøpe en som er rimlig varm voksen (blir jo dyrt men har det jo lenge)

Link to comment
Share on other sites

har sendt mail til dem og spurt om en som er 150cm lang (bør vare til junior er 6-7 år da og 135cm) og er ok i -15 (kvinne temp) blir vel noe av det her som passer best

Hidden Content

s

spurt og om mulighet til og få 93/7/850 kvalitet hvor mye det kostet :)

Dumt det ikke står noen ca priser på siden blir veldig vansklig og finne ut av noen ting :)

vurdere og kjøpe en slik her til meg selv og så spurte om prisen til 190cm og :)

edit:

da har jeg fått svar,så blir vel fort 2700 kr + moms/toll osv så ender vel fort på 3500 sikkert da,må si jeg syns det blir noe stivt får en barnesovepose...samme fra isbjørn blir vel fort 1200 kr inkludert alle sammen,men da får man jo et helt annet volum.

legger og med vedlegg på prisliste.

"

Shipping is 20 euro (economy post), 25 euro (priority post) or 40 euro

(courier).

You wrote the details of the Makalu sleeping bag and I don't recommend

this bag for your child - it's a very specific one.

I rather suggest the Voyager 800 that filled with 850 cuin down covers

temperatures down to -18C for a standard resistant to cold woman.

Such a bag in size XS R will be optimal for a person 145 cm tall (max.

150 cm) and will cost 339 euro.

The same bag in size XS-7 R will be optimal for a person 138 cm tall

(max. 143 cm) and will cost 330 euro.

If you have any questions or need an advice, feel free to write."

"

SLEEPING BAGS STANDARD MARCH 20124.0.pdf

SLEEPING BAGS VERSION 850 CUIN MARCH 20124.0.pdf

Link to comment
Share on other sites

sendt mail og spurt om mulighet om det blir billigere hvis man kjøper 5 stk,det er jo kanskje mulig att flere intrisert her :)

og om det er noe salg på det av og til (noe jeg tviler på men) så venter i spenning :)

Link to comment
Share on other sites

"All our products are made to an individual order, we don't sell from stocks so there are no sales. But of course if you buy 5 of them it will be cheaper. For 2 bag's ordered together we always give a 5% discount. For 5 bags (the same bags) I could give you 10%.

Note please that the same bag with 750 cuin down will be also much cheaper even if we put more of it to get the smae comfort temperature.

I.eg. the Voyager 900 XS R filled with 750 cuin down (comf. temperature for a standard resistant woman down to -17C) will be 302 euro.

"

The bag you mentioned will weigh approx 1,22 kg and the volume (when

packed) will be 8,32 dcm3

det her var alså den her "The same bag in size XS-7 R will be optimal for a person 138 cm tall

> (max. 143 cm)

så da har vi hverfall fått nok info :)

jeg tror nok jeg bestiler en slik en,så får jeg håpe att junior blir med på tur videre,bruker man den her samme med lakenpose og pent så skal man vel ikke se bort fra att man får solgt den her videre når junior blir får stor

edit:sendt mail til isbjørn og spurt om pris der på Bjørnøya og Jan Mayen 150cm med glidlås hele veien.....blir jo fort 3k får den fra polen blir lit dyr (snakket med min bedre halvdel)

edit (16 mai) ringte isbjørn og spurte om dem hadde fått mailen osv,dem skulle få svart meg tidlig neste uke.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By Markagutten
   Hei! Jeg er i gang med å både prøve og kjøpe ny dunpose. Problemet mitt ligger i lengden - jeg er ganske nøyaktig 185cm lang. Posene som er tilpasset maksimal personlengde på 185 virker liiiitt trange, posen med maksimal personlengde på 200 virker kanskje overdrevet lang. Vil jo verken komprimeret dunet i fort kort pose, men heller ikke ha for mye å varme opp i lang. Noen som er stått ovenfor samme problemstilling?
   Posene jeg skal ha er enten Mountain Equipment Snowline eller Rab Andes 1000, de er begge laget som romslige poser da man skal kunne ha ekstra klær i posen i ekstrem kulde. Rab andes er spesielt romslig, der kan jeg trekke bena helt opp i fosterstilling i posen hvis jeg vil, er dette for romslig?
   På forhånd takk for svar
  • By Lisecat
   Hei!
   Trenger ny sovepose 3-sesongs og vurderer disse to fra Rab. 
   Tror 700 blir for kaldt på vinter. Den rococco er jo en ren vinterpose, men hvordan vil det være å bruke den hele året?

   Hidden Content

   Hidden Content
   Er det noen her som har erfaring med disse eller Rab soveposer?
   Hva tenker dere om å sove ute med disse nå i 5-7 minus?
    
   Hva mener man med perfekt som første dunpose? Betyr det at det er en allrounder?
   Mummy shape? Fordeler/ulemper?
   På forhånd tusen takk 🙏🏻☺️
    
   Mvh Lise
    
    
    
  • By Annajoh
   Hei! Jeg har bestemt meg for å investere i ny sovepose ettersom den jeg har, som er arvet etter min mor og far, visstnok er eldre enn meg😂 OG jeg fryser noe voldsomt i den. Jeg er nok litt frossen av meg, men den er nok i utgangspunktet ikke laget for kaldere temperaturer enn 5 grader.
   Jeg er ute etter en sovepose laget for damer, da jeg ofte blir veldig kald på føttene. Jeg sover gjerne med varmeflaske, to par ullsokker og varmeelement (noen ganger også tovede tøfler), og da holder jeg varmen. Men synes dette er litt tungvint og skulle gjerne kommet meg unna med ett eller to par sokker😂 Er det noen som har gode forslag til en ny sovepose til meg? Jeg skal nok ikke sove ute noe særlig på vinteren, men jeg vil gjerne ha en pose man kan sove komfortabelt i ned til -5 (helst kanskje -10 grader, da jeg som sagt fryser lett). Jeg er ute etter en som ikke koster så veldig mye mer enn 3000 kr. Fint om den er relativt lett og enkel å pakke ned. Jeg kan bruke min gamle på varme sommerdager, denne er mest til vår og høst😊 Håper på noen gode tips!
  • By Trine Elde Pedersen
   Jeg er en frostpist, noen med erfaringer på denne? Pengboka tillater ikke sovepose til tusenvis av kroner, og ser det er en del tilbud på denne nå. 
   Andre forslag til gode/greie varme poser til en studentvennlig pris? Må ikke ha den letteste posen, ryggen og beina tåler og liker litt arbeid. 
  • By ost
   Hei
   Neste uke fyller dem minste datteren min 9 år, og sovepose står på gaveplanen. Mine to eldre barn har alle fått variasjoner (etter når de er kjøpt) over Mammut 3-sesaon MTI sovepose. Disse har ligger mellom 1,5 og 1,8 kg, syntetisk, og har en komforttemperatur rett over null. 
   Disse soveposene er greie de og jeg kunne fort ha kjøpt lik til minstejenta, men jeg irriterer meg grønn over hvor vanskelig det er å komprimere disse soveposene skikkelig, spesielt når utgangspunktet er at de skal ned i en barnesekk.
   SÅ: hva gjør dere som har barn, og hva kjøper dere? Går dere for dun for barna? Jeg er opptatt av at en sovepose for et barn ikke skal være en porselensdukke - den må kunne brukes. Samtidig vil jeg ha lav vekt, holdbarhet, god komprimering og lav pris (ja jeg vet jeg vet, pose og sekk osv). Bruken er primært telt og hengekøye. Kanskje åpen himmel etterhvert også. Jeg tenker jeg kjøper en pose nå som hun skal ha til hun a) eksploderer i vekst og må ha ny av den grunn eller b) sliter ut den hun nå får eller c) kjøper selv når hun en dag begynner å blir mer kravstor. 
   Denne kunne kanskje vært en mulighet: 
   Hidden Content
   ? Fjellsport har vårsalg, hva med denne: 
   Hidden Content
   Hekta på tur har jo denne: 
   Hidden Content
   Mange har også tidligere snakker om Warmpeace Viking, men holder denne på duna? Og er det verdt å kjøpe nå som det ikke er på salg?
   Hva gjør dere og hva bruker dere? 
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy