Gå til innhold
  • Bli medlem

"Dagbok" - Bok om 2000 m topper


morten

Anbefalte innlegg

Jeg synes skiturer til fjelltoppene er det flotteste. Får dere noen henvisninger i boka med hensyn på dette ? Dere kunne jo kanskje hatt en gradering med 1-3 skistaver på toppene for å vise hvor egnet toppen er for skibestigning. 3 skistaver på hele Kalvehøgda for eksempel. 0 på Store Skagastølstind.

Hvis ikke det blir litt for mye DNT-aktig da ?

Boka er primært en bok for sommerbestigninger av toppene og gjenspeiler dette. I motsetning til den generelle vanskelighetsgraden (1-5 stjerner i halve trinn) hvor vi har gjort et halvseriøst forsøk på å få til en gjennomgående vanskelighetsvurdering, er skibiten kommet litt i bakgrunnen.

I ingressen nevnes det om en topp er uegnet, mindre godt egnet, egnet eller svært godt egnet i forhold til vinterbestigninger (i praksis ettervinter og vår). Her har vi lagt oss på en litt konservativ linje, da dette ikke er noen "guide" for randonnee, friflyt entusiaster og brettkjørere, som tar topper som vi har glatt angitt som uegnet. I tillegg er det en kort vinterbeskrivelse på mange tinder som vanligvis blir besteget også under vinterlige forhold. På topper som Rasletinden, Kalvehøgde, Smørstabbtindane, Fanaråke, Ringstinden Store, Lomseggen, Jostedalsbreen, Breheimen, hvor skibestigninger er minst like vanlige som sommerbestigninger fremheves dette i bestigningen. I tillegg er det et kort lite eget temakapittel som heter til topps med ski og staver som tar for seg ski / vinterbestigninger.

Så ja det blir henvisnins til dette, men ikke på en gjennomført, komplett og systematisk måte...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Annonse
  • Svar 110
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Gjest Anonymous
blir ikke dette det samme som thommesen & co har gitt ut, bare samlet i en perm????

Finnes det bare en kokebok, eller :P? Det bir for øvrig ganske forskjellig, bortsett fra temaet, som er likt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hadde blitt en urettferdig konkuranse siden det ofte er en første mann til mølla quiz. Det er flere her som kan toppene i forskjellige områder på rams. Men det hadde vært kult med en annen form for kunkuranse. Men hvem skal betale bokpremien da? Tror ikke Morten og Julia driver veldedighet til folk på forum :wink: De fortjener de ynklige 499 for dette arbeidet. Undres om dere ikke kunne tatt dere enda bedre betalt. Tror galningene hadde kjøpt den uansett. Men det er jo mye bok for pengene :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Bare lurte på en ting. Dersom noen skulle komme over en omtale i media av boka vår, er vi kjempetaknemmelige om noen sier fra hvor de så den. Det er ikke så lett og få med seg alt.

Vi vet om omtale i Stavanger Aftenblad,Dagbladet,Fædrelandsvennen og bladet Friluftsliv.

Vi venter spent / håper på: VG,Aftenposten,Hamar Arbeiderblad,Oppland Arbeiderblad,Sogn Avis,Bergensavisen,Bergens Tidende,Adresseavisa,Gudbransdølen Dagningen,Tønsberg Blad,Drammens og Buskerud Tidende. Det er de jeg kommer på som er aktuelle.

Så lurer jeg på, i dag er det 07.12.05 - er det noen som har sett noe til DNTs årbok?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Noen fler som har fått den. Ingen jeg kjenner til har fått den. Grunnen til at jeg lurer, er fordi vi har puttet nesten hele "markedsføringsbudsjettet" inn i ei annonse der, selv om jeg egentlig ikke har så mye tro på effekten. Men for å kunne fastslå at effekten var umiddelbart dårlig, hadde det jo vært greit å visst at brorparten har fått den.

Kjesso fikk den på tirsdag.

Hva handler den forresten om i år?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pussig. Hva driver Posten (eller DNT) med? At Kjesso fikk den på tirsdag og ingen andre jeg har hørt om har fått den pr. torsdag? Julia ringte DNT på onsdag og de mente at den var forsinket på grunn av kontingentgiroomlegging eller noe slikt, men at den da skulle være ute til de fleste? Hmmmm.

Håper den kommer snart, er liksom rimelig dumt å annonsere for en kalender hvis annonsen kommer så sent at bestillinger ikke rekker frem i god tid før jul.

Har mest lyst til å reklamere. Vi bestilte annonsen under forutsetning av at utgivelsesdatoen var 15.11 som står i Fjell og Viddes medieplan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svein: Vi har ikke eksplisitt oppgitt dette som betingelse, men annonsen ble bestilt på bakgrunn av DNTs medieplan hvor utgivelsesdato står, og der står det krystallklart: 15.11.05 - Det sier seg selv at dersom de fleste ikke har mottatt noenting den 08.12, så er det rimelig seint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pussig. Hva driver Posten (eller DNT) med? At Kjesso fikk den på tirsdag og ingen andre jeg har hørt om har fått den pr. torsdag?

typisk. me som bur i distrikta skal ha alle fordelar. :shock:

eg støttar reklamasjonen din, morten - annonsa har til og med overskrifta "årets julegave" (eller noko liknande). einaste måten bøkene kan få plass under juletrea rundt om i landet er vel at du og julia legg ut på ein ny køyretur, og det fristar vel berre sånn middels?

E

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svein: Vi har ikke eksplisitt oppgitt dette som betingelse, men annonsen ble bestilt på bakgrunn av DNTs medieplan hvor utgivelsesdato står, og der står det krystallklart: 15.11.05 - Det sier seg selv at dersom de fleste ikke har mottatt noenting den 08.12, så er det rimelig seint.

Ja, det er det jeg mener. Forsinket levering er grunnlag for reklamasjon når slike forutsetninger ligger til grunn. Tjenesten dere betaler for vil ikke ha samme verdi, så prisavslag er vel mest nærliggende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott Peder!!

Har likevel tillatt meg å sende en liten lett epost reklamasjon til turistforeningen, så får vi se hva de sier. Jeg argumenterer for at lesere som ønsker å bestille kalender for så å sende den som julegave med denne sene ankomsten har svææææært fryktelig dårlig tid på seg. Kalenderen er jo halve annonsen, og på mange måter den viktigste biten for oss (vi prøver å få ut resten til jul).

Pr. 09.12 er den fortsatt ikke kommet til Porsgrunnsområdet eller til Valdres for den saks skyld. Vi fikk den i dag, men det var ikke medlemsutgaven, snarere en annonsørutgave sammen med faktura for annonsen sendt som apost. Sistnevnte kan tyde på at B-post utgaven er like rundt hjørnet her også.

Nå vel, det er synd, men ingen verdensundergang. Skader ikke å prøve seg på en liten reklamasjon - kanskje man får et lite prisavslag eller en bonusannonse ved en senere anledning??

Takk i alle fall til alle som kommer med tilbakemelding - det gir oss et bilde på hvor den kom når, men uansett så snakker vi om nesten 4 uker forsinkelse i forhold til Fjell og Viddes egen medieplan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


Annonse


×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.