Jump to content

Tom

Aktiv medlem
 • Posts

  3,368
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tom

 1. Jeg tar meg den frihet å gjøre en omskrivning fra sedvanlig sosialistisk tåkeprat og til ordentlig, ærlig tale: "Kjære Svein. Takk for ditt spørsmål. Vi på venstresiden ønsker å rettferdiggjøre overgrep mot enkeltmennesket, slik at vi kan skatte- og avgiftsbelegge dem halvt ihjel og forfølge dem fra vugge til grav. Dette er fordi sosialismens grunnprinsipp er "vi vet best hva som er rett for alle andre". Derfor er det for oss svært viktig at det ikke forskes frem noen slik sammenheng som du her påpeker. Målet med vår forskning er at klimaendringene skal være menneskeskapte. Vi har så absolutt funnet en sammenheng av den karakter du snakker om, men vil ikke gå videre med en slik teori. Offisielt pleier vi å si at vi "så langt ikke kan se en åpenbar sammenheng". Fordelen for oss er at menneskeheten i stor grad er en brekende saueflokk som liker å bli styrt og herset med, og som hater selvstendig tankegang som strider mot flokkens overbevisninger. Derfor er det intet problem for godt betalte forskere som oss å hjernevaske disse til å tro at klimaendringene er menneskeskapte, til tross for at det til alle tider har vært naturskapte endringer i klimaet som har vært klin like de vi opplever i dag. Dersom noen bestrider våre påstander har vi et smart knep. vi stempler dem som "konspirasjonsteoretikere", "Bush-fanatikere" og "egoister". Egentlig skulle vi ønske at vi kunne gjøre som Pol Pot, for vi har tradisjon for å støtte diktatoriske holdninger Vennlig hilsen Professor Madness"
 2. Nå er det som regel ikke slik at etikk utformes med smarthet som det høyeste mål. Derfor er ikke en tankegang som går ut på å la de syke dø akseptert i Vesten. Hvis menneskeheten dør ut blir det slutt på både islam og sosialismen, så det er absolutt verdt det. Håper det går fort. Alternativt kan vi utrydde islam og sosialismen, og leve videre som siviliserte folk.
 3. Skammens mann skrev: Ja, der har vi det klassiske sosialistforsvar. All kritikk av sosialismen er selvsagt sinnssvak konspirasjonsteoretisering. Det er akkurat det samme som i innvandringsdebatt, der alle kritikere er rasist, i skattedebatt der alle kritikere er egoister osv. osv.
 4. Tok "møteplageren" seg den frihet å tenke selvstendig? Kanskje det ikke passet inn i A4-klubben ellers rundt møtebordet? Skuffende at du snakker så nedsettende om Svein i denne debatten, ods. Du burde heller applaudere at det finnes folk som ikke tar alle "vedtatte sannheter" som en selvfølge.
 5. Tenk å kalle Svein, som er helt utrolig i denne debatten og har en masse å fare med, for "UFO-forsker". Snakker om å tviholde på et syn på sannheten. Jeg tror nok at uansett hva man hadde kommet med av bevis og argumenter, så hadde ikke kjiver gått vekk fra at mennesket alene skaper klimaendringene, og at bilister som følge av det må avgiftsbelegges nærmest til døde. Blir nesten som en fanatisk Elvis-fan som fortsatt nekter å innse at Kongen er død.
 6. I denne tråden har Kong Svein virkelig overgått seg selv. Han har formidlet store kunnskaper, og har lett frem en rekke meget interessante kritiske kilder. Kort oppsummert har Svein satt saueflokken på plass som en gjeterhund i fjellet. Ekstremistene som hevder at de sitter på sannheten om fremtiden i denne saken viser fanatisk muslimsk mentalitet, og taper så det synger mot Sveins glimrende argumentasjon og fornuft. Jeg tar av meg hatten for Kong Svein, som makter og gidder å bruke tid, slik at han står fjellstøtt opp mot stormen av politisk korrekte fjols som ikke forstår hva de skal gjøre nå som de konfronteres med selvstendig tankegang.
 7. Tom

  Fiske i Fora?

  http://www.fordalen.no/index.php?side=0 Vet ikke om denne hjelper deg noe.
 8. Så nettopp ufyselige Hallgeir Langeland på Redaksjon EN nå. Det er slike rasshøl sosialistene anser som "troverdige" i klimadebatten. Jeg vil heller at jorden skal forsvinne inn i solen enn å følge ordre fra idiotene i SV og AP.
 9. De undersøker nok ikke sammenhenger som ikke kan støtte den sosialistiske ideologi med dens mål om økte skatter og avgifter, Svein.
 10. Svein skrev: En klimaforsker er en person som hevder at jorden snart går under pga. menneskeskapt forurensing. Alle andre er ekstremister uten hjerne.
 11. Tom

  Gnagsår

  Jeg bruker olabukse, samt de sokkene jeg tilfeldigvis finner i skapet den dagen. Mens jeg går turen ler jeg av alle folk som kjøper dyrt utstyr.
 12. Den late ungdommen gidder ikke å lære seg å skrive. Dette får fortsette fordi sosialistskolen ikke stiller noen krav. Det var andre boller før, da man hadde fin og konservativ disiplin i skolen.
 13. Ja, selvfølgelig. Alle som ikke mener det samme som Yardbird er automatisk ekstremister, har komplekser osv. Og hvem som er "seriøse" forskere plukkes ut etter eget forgodtbefinnende. Faktum er at det er brukt ufattelige summer uten at forskerne er i nærheten av å klare å spå noe sikkert om fremtiden. Det er bare de samme patetiske spekulasjonene, som det har vært i flere årtier, og som minner om sekter som spekulerer i når Jesus kommer tilbake.
 14. Det er riktig at det i områdene rundt Jotunheimen er befriende lite folk. Det gjelder for eksempel området nord og vest for Sognefjellsveien, halvøen mellom Årdals- og Lusterfjorden, området sør for Bygdin og i Huldreheimen der det stort sett bare er folk i forbindelse med setring og noen få hytter. Likevel er det for oss som er glade i Jotunheimen trist at det blir så mye folk der. Det finnes fortsatt noen steder i Jotunheimen der det er lite folk også. For eksempel får man nok gå i fred i Simledalen, i Skardalen, i Langedalen og i Morka-Koldedalen, men det er jo dumt at man må oppsøke de rolige stedene og nærmest lete med lys og lykte etter dem.
 15. Forrige gang innbetalingsgiroen fra DNT kom i posten bestemte jeg meg for at nok er nok. Hva har egentlig DNT å tilby meg? De har noen ytterst få hytter det er sannsynlig at jeg kommer til å bruke et par ganger i løpet av livet, og jeg skal da klare å betale ikke-medlemspris de få gangene. Hva gjør egentlig DNT? De arrangerer turer, hvilket er uinteressant for meg. De tegner T-er, noe jeg synes det er for mye av. De trekker med seg så mange mennesker som mulig til fjellet, hvilket er det stikk motsatte av hva jeg ønsker meg. Er de en viktig pådriver for vern? Jeg opplever det ikke slik.
 16. Nei, DNT har glemt at den er en ideell organisasjon for det sparsommelige og skånsomme friluftsliv. Snart er vel DNT på børs og starter underavdelinger som driver Kaffe Latte-steder.
 17. De får mer enn nok penger av hyttedrift og medlemskontingent. De har absolutt null behov for å ekspandere.
 18. DNT skal ikke forsyne seg av noen kake, snarere tvert imot. Hvis de er der for å tjene penger er det bedre å legge ned hele foreningen.
 19. Det er nok bare å innse med en gang at DNT ikke lenger er først og fremst en ideell organisasjon. Den er isteden en kapitalistisk aktør som ønsker å henvende seg der det er penger å tjene. Det som er synd med dette er at det for DNT blir et mål at så mange som mulig benytter seg av DNTs tilbud, som igjen benytter seg av sårbar natur. Noen vil sikkert komme med den gode gamle "jammen, du går jo i fjellet skjæl, så da kan du ikke mislike at andre gjør det". Men det er et ubestridelig faktum at mye av fjellgleden består i at det er rolig, og ikke altfor mange folk. Det er allerede nærmest stress å gå på DNTs stier i høysesongen, og nå kan vi vel se frem til tirader av europeere. Det er mulig at du er gammel, konservativ og rar, Morten, men det er du ikke alene om. Jeg er selv svært gammel, konservativ, og ikke minst rar, og jeg synes at det har gått altfor langt nå. Det er snart ikke et eneste sted her i verden hvor man kan være alene og oppleve stillhet.
 20. Svein kåres herved til vinner av debatten. Nå stikker jeg ut og tar en biltur
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy