Gå til innhold
  • Bli medlem

Turer i Jotuheiemen førstkommende helg


Anbefalte innlegg

Hei.

Vi er 3 stykker som planlegger en tur til Jotunheimen til helgen. Etter å ha lest i bøker og sett bilder, har vi kommet frem til følgende turer som er aktuelle, Store Soleiebotntind, Store Dyrhaugstind, Galdhøpiggen, Store Smørstabbtind, Store Rauddalstind og Visbretind.

Disse ligger jo litt spredt, av disse er det Store Dyrhaugstind som frister mest, men etter å ha lest litt beskrivelser begynte en å stusse litt. Hvor teknisk vanskelig er denne toppen her ? Og om det blir for bratt eller smalt, så er det vel ikke nødvendig å gå helt til topps for å få storslått utsikt?

Er det noen som vet hvordan snøforholdene er på disse toppene her nå ? Prøvde å lete opp litt ny informasjon om værforhold, men fant ikke så mye.

Har erfaring fra fjellturer og vandring, også litt lett klatrink/klyving men håper på noen tips/advarsler fra folket her før vi setter ut på neste knaus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei!

Store Dyrhaugstinden er ikke så vanskelig, den oppleves kanskje et hakk verre enn Besseggen og lik som Kyrkja. Det kan være lurt å trekke ned i vestflanken siste delen før toppen om du føler det blir for luftig.

Har ikke vært i Jotunheimen på noen uker, men ut i fra webcams og turrapporter ser jeg at det fortsatt ligger en del snø over ca. 1700 moh. Gamasjer og vanntette sko er å anbefale! Se forøvrig webkameraet på Turtagrø http://www.turtagro.no/?page_id=240 der du ser Dyrhaugsryggen til høyre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.